Ivermektin

ivermektin-si

Ivermektin (Ivermectine) je zdravilo, ki ga ne bi smelo biti, a je tukaj že vsaj 35 let! Nihče ni računal nanj, še najmanj proizvajalci cepiv. Ivermektin je izjemno poceni, skoraj zastonj. To je tako učinkovito zdravilo proti koronavirusni bolezni, da bi lahko z njegovo pomočjo domala v trenutku zaključili pandemično zgodbo s covid-19.

Ivermektin je tudi eno od osnovnih zdravil na spisku Svetovne zdravstvene organizacije, a je žal registrirano samo za zdravljenje parazitskih bolezni. Do spoznanja, da izjemno koristi tudi pri premagovanju okužbe s SARS-CoV2, je prišlo po naključju. Od tedaj pa je bilo opravljenih že veliko zanesljivih kliničnih študij, ki pa so vse pokazale, da ivermektin zmanjša verjetnost okužbe za skoraj 90%, skrajšuje obdobje kužnosti, znižuje odstotek hospitalizacij in za več kot 80% zmanjša smrtnost.

Zanimivo je, da je Lekarniška zbornica Slovenije vsem lekarnam poslala dopis, s katerim odsvetuje uporabo ivermektina za zdravljenje bolnikov, okuženih s koronavirusom. Kaj je infektologe napeljalo k tako odločnemu zavračanju nadvse preizkušenega in varnega zdravila, ni jasno. Jasno pa je, da bi pravočasna uporaba Ivermektina ne samo v Sloveniji, temveč po vsem svetu, peljala potek pandemije v povsem drugo smer.

Predlagamo, da obiščete odlično spletno stran Ivermektin.si, kjer je slednje zdravilo še bolj podrobno predstavljeno, izvedeli pa boste tudi kakšne izkušnje imajo z njim zdravniki, katere klinične študije so bile izvedene ter vse o njegovih možnih načinih uporabe v zdravstvu.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...