Kaj se dogaja z (vrhunskimi) športniki? – Posodobljeno

vrhunski-sportniki

Ko smo v mesecu oktobru 2021 objavili omenjeni članek si nismo mislili, da ga bomo morali ves čas posodabljati. Originalen članek se nahaja pod neprekinjeno črto, posodobitve pa nad njo.

  • Dodano 18. 1. 2022 – Na portalu NultaTacka.rs poročajo, da je bilo v letu 2021 med nogometaši kar za 300 % več srčnih infarktov, glede na prejšnje 12-letno povprečje. Število smrtih žrtev samo v decembru 2021 pa je enako povprečju v letih 2009-2020 in predvideva se, da se bo število infarktov in tudi smrtnih žrtev med nogometaši še povečevalo, glede na število doz cepiva, ki so ga prejeli. Celoten članek si lahko preberete tukaj.
  • Dodano 9. 1. 2022 – Na spletni strani Logicno.com so objavili članek z naslovom Nenadoma umrli. V tem članku si lahko preberete seznam umrlih vrhunskih športnikov iz območja bivše Jugoslavije in tudi številnih drugih znanih javnih osebnostih. Med nenadoma umrlimi je tudi Goran Sobin, legendarni košarkar Jugoplastike iz Splita, ki je 20. decembra 2021 preminil u 59. letu starosti (srčni infarkt).
  • Dodano 14. 12. 2021 – Športnikov vseh vrst, ki so doživeli stranske učinke po cepljenju ali celo umrli, je vse več in več. Žal. 🙁 Sprašujemo se, le kako je to mogoče, saj so športniki vendar znani po svoji odlični fizični kondiciji in da skrbijo za svoje zdravje. Na povezati tukaj, si lahko preberete seznam športnikov, ki so po cepljenju doživeli stranske učinke ali pa so umrli. Na tem seznamu je 305 športnikov, ki so doživeli stranske učinke po cepljenju in 176 športnikov, ki so po njem umrli. Tisto, kar je najbolj strašljivo pa je to, da se seznam vsak dan daljša.
athlete-collapses-deaths-chart-december-2021


Vrhunski športniki so, vsaj za čas svoje športne kariere, poznani po tem, da so v dobri fizični kondiciji. Sicer marsikateremu vrhunskemu športniku otežijo njegovo športno pot različne poškodbe, toda tisto, kar se dogaja s športniki v zadnjem letu dni, je nepredstavljivo. Prej zdravi športniki, kmalu po cepljenju proti covid-19, bodisi dobijo izjemno hude stranske učinke, bodisi celo umrejo.

Pred našimi očmi se dejansko dogaja genocid nad ljudmi, a o tem uradni mediji, zdravniki, farmacevti in politiki molčijo ter prikrivajo, kaj se v resnici dogaja. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj žalostnih zgodb o stranskih učinkih in celo smrteh.

Zagotovo je najbolj znan primer stranskega učinka po cepljenju danski nogometaš Christian Eriksen, ki se je na EURU 2020 (nogometni turnir je bil zaradi lanskoletne pandemije izveden šele letos) med tekmo zgrudil s srčnim infarktom. Trenutno je njegova športna kariera pod velikim vprašanjem, saj uporablja srčni spodbujevalnik. Več o tem piše tukaj.

Žana Lelas, nekdanja vrhunska košarkarica, ena najboljših s področja bivše Jugoslavije in selektorica hrvaške ženske reprezentance U-18 je po drugem odmerku cepiva imela izjemno hudo reakcijo. V medijih smo lahko zasledili, da je tragično umrla. Več o tem piše tukaj.

A to je samo del resnice. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da je Žana Lelas, 52. letna zdrava športnica, po drugem odmerku cepiva, imela tako hude bolečine, da ni več zdržala. Skočila je skozi okno in si skrajšala muke. Sicer je že pred tem imela nekaj psihičnih težav, a le-te so bile v primerjavi z bolečinami, ki jih je trpela po cepljenju, zanemarljive.

Jeremy Chardy je uspešen francoski teniški igralec, ki je bil primoran zaradi stranskih učinkov po cepljenju proti covid-19, začasno prekiniti letošnjo teniško sezono. Ali je to res začasno ali pa celo trajno, bo pokazal čas. Več o tem piše tukaj.

Julija Nikolič, sicer bivša makedonska rokometašica, ki je leta 2003 prišla iz Ukrajine in je dobila makedonsko državljanstvo, je umrla v 38. letu starosti. Mediji ne poročajo, če je bila cepljena, a dvom ostaja. Več o tem tukaj.

Aleksandar Marinković je bil mladi 20-letni rokometni talent iz BiH, ki ga od začetka oktobra 2021 ni več med nami. Mediji ne poročajo, če je bil cepljen proti covidu-19 in tudi mi teh podatkov nimamo, a težko je verjeti, da bi mlad športnik, ki je v dobri fizični kondiciji, kar tako umrl. Več o tem piše tukaj.

Francesca Marcon, vrhunska italijanska odbojkarica je po cepljenju proti covid-19 dobila perikarditis in njena nadaljnja športna pot je pod velikim vprašanjem. Več o tem piše tukaj.

Brandon Goodwin, aktivni NBA košarkar, je po cepljenju proti covid-29 dobil krvne strdke. Več o tem piše tukaj.

Vinny Curry, branilec New York Jetsov (NFL – ameriški nogomet) je po cepljenju proti covid-19 dobil krvne strdke in redko krvno bolezen. Več o tem piše tukaj.

Mark Playne iz filma “Not on the Beeb” je sestavil seznam profesionalnih športnikov, ki so razvili nenadne zdravstvene probleme, vključno s smrtjo, potem ko so dobili cepivo proti Covid-19. Seznam ves čas posodablja z novimi in novimi primeri.

In koliko je takšnih in podobnih primerov, ki sploh ne pridejo v javnosti? V Sloveniji je tudi poznam primer nekdanjega vrhunskega jadralca Tomaža Čopija, kateremu se je po cepljenju proti covid-19 precej poslabšala fizična kondicija in sam pravi, da ni več takšen, kot je bil pred cepljenjem.

Veliko resničnih zgodb, prej zdravih ljudi, o hudih stranskih učinkih po cepljenju, pa si lahko preberete tudi na spletni strani www.thecovidblog.com.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...