Kako je nastala spletna stran?

Svet, v katerem živimo, je na pragu velikih sprememb. Marsikaj, kar je bilo zamolčano, skrito in prikrito, korak za korakom prihaja na dan. Zdi se, da resnici, pa če je tako neobičajna, nenavadna in neverjetna, ni več mogoče ubežati.

Spletna stran Skrivnosti Sveta ni povsem nova, saj je na druge spletnem naslovu obstajala že v letih 2005 – 2017.

V letu 2021 smo se odločili, da to spletno stran spet oživimo ter ponudimo bralcem vsebine, ki jih v uradnih medijih zamolčijo ali pa jih zaradi cenzure ne želijo objaviti.

Kaj najdete na spletni strani?

Vsebina spletne strani je izjemno raznolika, saj na njej najdete članke vse od »teorije zarote« (ko bolj spoznamo pravo naravo planeta in naše zgodovine ugotovimo, da je marsikaj s tega področja še kako res), pa vse do samorazvoja, vzgoje, samooskrbe in zdravja.

Kdo je lastnik spletne strani?

Lastnik in glavni urednik spletne strani je Robert Goreta, ki je že od leta 2002 iskalec duhovnih in življenjskih resnic ter deluje na področju osebnostne rasti. Zaveda se, da je na našem planetu veliko več, kot se sprva zdi in da je prišel čas, da se resnica razkrije v vsej svoji veličini.

Kdo piše članke?

Članki na spletni strani niso honorirani in tisti, ki jih pišemo od njih nimamo finančnih koristi, kar pomeni, da ne gre za sponzorirane oz. plačane objave. Vsak avtor oz. avtorica, ki prispeva članek ima svoj pogled na različna področja v življenju, skupno vsem pa je to, da si vsi prizadevamo za dobrobit narave, okolja in človeštva.

Kako lahko vi prispevate?

da-zdruzevanju

K sodelovanju ste s svojimi članki vabljeni vsi, ki vas zanima področje razkrivanja skrivnosti oz. razkrivanja resnice ter si prizadevate za svobodno družbo, čisto okolje, neokrnjene naravo in dobrobit človeštva.

Vaš prispevek je lahko tudi takšen, da vsebine na naši spletni strani delite po družabnih omrežjih, preko e-pošte ter nam sledite preko Telegram kanala in Facebook strani.