Pazimo se lepo zvenečih duhovnih vsebin!

duhovne-vsebine-in-lazi

Veliko prijateljev in dobro informiranih ljudi mi pošilja tudi številne duhovne prispevke, ki zelo lepo zvenijo, a v bistvu ne povedo nič konkretnega, temveč ponavljajo ene in iste floskule, kako se dvigujemo v 5D in kako se kot človeštvo prebujamo in podobno. Zato se mi je zdelo pomembno osvetliti par zadev!

Vse lepo in prav. Res se kolektivna človeška zavest zbuja in odpira, a past pri tem je, da to še ne pomeni, da ne rabimo delovati tudi v fizičnem svetu v smeri rešitev.

Ključ lepše prihodnosti, ki čaka, da jo zgradimo, je v tem, da integriramo našo materialno prisotnost, v kateri bomo realisti, ki bomo trdno na tleh, a usmerjeni v pozitivno plat (v prednosti in priložnosti) in optimistično vizijo (s hkratnim zavedanjem slabosti in groženj ter rešitvami, kako se bomo s slednjimi soočili). To soočanje z realnostjo in ustvarjanje želene vizije potrebuje konkretne fizične rešitve in korake, ki so podprti z mojstrskim usmerjanjem duhovne energije. A za najboljše možne rezultate mora biti oboje skupaj integrirano in uravnoteženo. Zato rabimo mojstrstvo na obeh področjih: duhovnem in fizičnem.

Soočiti se moramo z realnostjo, da stare normale ne bo več. Novo človeško svobodno bivanje pa moramo šele zgraditi sami. In tu nas čaka ogromno dela, izobraževanja in učenja v smeri rešitev. Anton Komat je kot vedno zelo lepo povzel, kaj konkretno pomeni rešitev. Številni ljudje bodo verjetno presenečeni, ker je rešitev sila preprosta, a hkrati za nas, ki smo bili razvajeni v stari normali, tudi zelo težka. (To je podobno kot velja za rešitve kako zagotoviti močno zdravo telo – so preproste, znane, delujoče, a kljub temu jih le redki prakticirajo):

Zatorej ne jemljite nobenih kreditov, ampak se raje odrecite vsemu, kar ni nujno potrebno. Živimo pristno, čim bolj naravno in preprosto, jejmo malo in zdravo, čim več se gibajmo v naravi, krčimo svoje potrebe, omejimo porabo in širimo meje samostojnosti in svobode. Veselimo se s prijatelji in znanci in smejmo se norostim oblasti v obraz. Podpirajmo vse, kar omogoča samozaposlovanje in preživetje avtonomne lokalne skupnosti. Kupujmo pri lokalnih obrtnikih, rokodelcih, malih trgovcih in malih kmetih, odpovejmo se potrošništvu in ne kupujmo korporativnega blaga. Dobro je imeti nekaj zemlje, vsaj vrt in zaloge hrane. Prednost nas svobodnjakov je, da oblast ne zna razmišljati na naš način. Svoboden si, če si sam krojiš usodo. Zato živite svobodo, obnovite skupnost in skupaj zakričite NE! To so pogoji, da vrnemo svet nazaj v tirnice človečnosti. Ko so posegli v svobodo ljudi, so tudi največji imperiji do sedaj propadli. Tudi to nasilje bomo skupaj premagali.” – Anton Komat

Ob tem pa bi še dodala, da bomo morali biti v času, ki je pred nami, pozorni tudi na razne duhovne vsebine, ki bodo tako lepo zveneče in bodo ponavljale ‘new age’ resnice, a ne bodo povedale nič konkretnega. Saj je njihov namen, da nas uspavajo in preprečijo naše delovanje v smeri rešitev, kot jih zgoraj navaja Komat.

Zato bo treba razlikovati med pravo duhovnostjo (ki jo predstavljam v novi knjigi Kvantni kreator) in new age duhovnostjo, v ozadju katere so ravno te monopolistične sile, ki so aktualni okupatorji človeštva, in zlorabljajo našo težnjo po coni udobja. Paziti se bomo morali tudi raznih duhovnežev, ker številni niso to, za kar se ‘prodajajo’. Med njimi tudi Chopra, Sadhguru, Abraham Hicksova in verjetno še mnogo njih. Ne manjka pa jih niti v Sloveniji, ki se predstavljajo kot ‘poznavalci’ zdravega in duhovnega življenja, a so šli vsi v vrsto po ‘sintetično zdravje v tekoči obliki’. Pri takšni duhovnežih, naturopatih, zdravilcih in podobnih se nehote pojavlja dilema njihove kredibilnosti, saj očitno sami ne zaupajo v to, kar ‘pridigajo’.

Vedeti moramo še, da nad našim umom in psihologijo določene usposobljene ‘agencije’ izvajajo številne zelo izpopolnjene kognitivne (čustveno-umsko-vedenjske) ‘operacije’, katerih namen je igrati na naše šibke točke (čustvena neravnovesja ali rane), zamajati naša prepričanja in s tem tudi tla pod nogami. Potem pa nas počasi speljati v določena želena prepričanja, ki bodo s sabo potegnila želene predvidene aktivnosti. Podobno kot poznamo v računalniškem svetu viruse trojanske konje ali zgodovinsko izkušnjo. Zato se igrajo z našimi umi na ta način, da del vsebine vključuje resnico, da jo mi ‘zagrabimo’ (spustimo v svoj sistem, ker vsebino prepoznamo kot ‘našo’), a vmes so zvito skriti ‘hakeljci’, ki nas prikrito vseeno usmerjajo v krovne plane oz. v past.

Past pri vsem skupaj (ali krovni plan) je namreč digitalizacija vsega (ideja je, da bi celotno fizično realnost, vključno z vsemi napravami in živimi organizmi, pretvorili v vzporedno digitalno realnost, ki bi bila potem lahko še bolj v celoti nadzorovana). To bi predstavljalo še nikoli v zgodovini viden digitalni zapor s pomočjo najsodobnejše nanotehnologije in novega satelitskega interneta ter podobno tehnologijo (ki jo še najbolj, a vseeno le delno, poznamo iz znanstveno-fantastičnih filmov, saj določene stvari v teh filmih pa so vseeno dodatno zadramatizirane kot se za filme in pravljice spodobi).

Tako so nas okupirali z ‘virozo’, da sploh ne vemo in nimamo časa se izobraziti, kaj vse ta nova tehnologija omogoča in iz katerih strani že v tem trenutku (ko tole bereš) vstopa v naša življenja (a domačo nalogo mora narediti vsak sam in zato sam raziskati).

Smo sredi zelo zahtevne situacije, ki smo jo (roko na srce) skupaj s ‘pridnim’ sodelovanjem s krovnimi kreatorji kuhali skozi vsa ta 10-letja ali 100-letja, ker je šlo milimeter po milimeter in smo sledili, ker nismo videli širše slike vizije. Pa tudi če smo jo, nam je bilo preveč udobno, da smo raje zamahnili z roko češ: “eh, pa saj ne morejo in saj niso tako pokvarjeni” ali pa najbolj aktualnim izgovorom: “jaz nimam nič s tem, jaz samo ubogam navodila”.

A zdaj vemo, da zmorejo in so pokvarjeni (saj poskus Das Experiment kaže, da moč pokvari veliko večino)! Vemo tudi, da to lahko zmorejo le z našo pomočjo, če sodelujemo z njimi, namesto da se sami povežemo in delujemo pri gradnji vzporednega sveta. Že tako smo porabili zadnji dve leti, da smo se ukvarjali z njihovimi plani, da smo jih vsaj spoznali. A posledično je večina postala tudi odvisna od teh informacij (kako grozni so in kaj vse nam pripravljajo).

Zato če kdaj, je zdaj čas, da se to ustavi. Da sami prevzamemo nadzor nad tem, čemu posvečamo pozornost. In raje posvečajmo pozornost rešitvam. Ter gradimo lepši jutri!

Tudi zato je zdaj skrajni čas, ker trenutni okupator postaja vse bolj agresiven in nas ima v vedno večjem primežu (ne glede na izgovore in zgodbe, s katerimi opravičuje in redefinira, da je to nujno in nam že po dveh letih naše pridnosti obljublja, da samo še malo, pa nam vrne staro normalo)!

Pa kdo sploh hoče norma-lo! Hočemo človeškost! A te nam nihče ne more dati ali vzeti, to je znotraj nas! LE AKTIVIRATI SE/JO MORAMO!

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...