Razkrivanje laži: Hipokratova hipokrizija – zgodba o dveh kačah

dve-kaci

Skupni film avtorjev Spacebusters in dr. Andrewa Kaufmana o tem, kako je globalna elita ugrabila pristno medicino in jo spremenila v smrtonosno bolezen za profitno industrijo.

Zgodba o dveh kačah je zgodba o tem, kako je bila medicina v ZDA, in sčasoma tudi drugod po svetu, sprevržena v industrijo dobička z osrednjim ciljem ustvarjanja in vzdrževanja bolezni med prebivalstvom zaradi dobička.

Preprečili so nam, da bi v celoti razvili svoj potencial za razum, svojo intuicijo, da bi postali razsvetljeni in da bi bili božanska bitja, kar je naša prava narava. Človeka na nivoju živali je mogoče udomačiti in nadzorovati. Razsvetljenega človeka se ne more.

Nesveto trojstvo korporativne alopatske medicine, ki je danes naš glavni medicinski sistem – z uporabo sintetičnih zdravil, kirurgije in sevanja – izčrpava naša telesa s pomočjo strategij zdravljenja, ki temeljijo na zatiranju simptomov s sintetičnimi zdravili, namesto da bi ciljali na vzrok bolezni in le te odpravili.

Kaj povzroča bolezen ali celično bolezen?

 • strupeno industrijsko okolje,
 • strupena živila,
 • prekomerno kisle diete,
 • onesnažen zrak in voda,
 • dolgotrajna stanja duševnega stresa in čustvene stiske,
 • pomanjkanje spanja,
 • droge,
 • alkohol,
 • cigarete,
 • elektro smog,
 • zastrupitev s težkimi kovinami,
 • cepiva,
 • in celo zdravila na recept.

Asklepijeva palica je bila eksoterični simbol za medicinsko zdravljenje od daljnega leta 1400 do 1200 pred našim štetjem. Asklepij je bil sin Apolona, ​​boga zdravilstva, za vedno ovekovečen v zvezdah kot Ophiuchus, nosilec kače, ki stoji na moškem genitalnem falusu in uničevalcu teles, Škorpijonu, ki ga bomo obravnavali v zapletu na koncu tega filma. Je palica z eno kačo, eksoterično popolnoma napačno razumljena, kot simbol posedovanja kače proti strupom proti lastnim strupom in njene sposobnosti levitve – eksoterični simbol dolgoživosti in nesmrtnosti.

Toda leta 1902 je kapitan zdravstvenega korpusa ameriške vojske zamenjal Asklepijevo palico in predlagal sprejetje Kaduceja kot uradni simbol medicinskega korpusa. Kaducej z dvema kačama je simbol rimskega boga Merkurja, palica z eno kačo pa je simbol Asklepija.

Naravno zdravljenje

Pred letom 1902 je bil Kaducej uporabljen kot simbol za trgovino in podjetja v tiskarstvu, saj je bil Merkur ali Hermes glasnik bogov. Uporabljali so ga v rudarstvu, kemiji in metalurgiji, saj je bila alkimija hermetična znanost.

Eksoterično je Merkur bog trgovine, trgovcev, izobčencev, tatov in prevarantov in ga predstavljata dve kači, da se pokaže nasprotujoč pomen polarizacije.

 • Ena kača je zdravilna – obnavlja in zdravi – tok živih teles navzgor od vranice do možganske kronske čakre, ki podpira pozitivno energijo, notranji razvoj in razsvetljenje.
 • Druga kača je strupena, izčrpavajoča, odvaja živa telesa stran od višjega jaza, telesa in uma.

Prav ta druga kača se je infiltrirala v medicino. Prepričala nas je, da je plačilo za strup zdravilo za celično zastrupitev.

Ni naključje, da je ta simbol najprej sprejela vojska. Teorija lažnih bolezenskih klic, ki poganja alopatsko medicino, pravi, da mikroorganizmi vdirajo v naša telesa in zahtevajo vojaško obrambo.

Ta model bolezni, model vojskovanja, kjer bolezen prihaja od neobvladljivega sovražnika zunaj nas, zahteva zdravilo iz medicinskega stroja kot našo edino možnost za preživetje. S tem namišljenim sovražnikom se borimo s kemičnim orožjem in stroji, tako kot v vsaki vojni.

Alopatska medicina za te sovražne bolezni krivi slabe gene ali zle klice, skrivnostne in smrtonosne vrste raka, nepojasnjene avtoimunske in nevrodegenerativne bolezni in še veliko več – ki so vedno zunaj našega nadzora z neznanimi vzroki in brez zmožnosti, da bi se spopadli ali spremenili sami.

Tako smo odvisni od medicinskega sistema, da nas reši.

Kako se je to zgodilo?

Leta 1847 je bilo ustanovljeno Ameriško zdravniško združenje (AMA). Največje združenje študentov medicine in zdravnikov – tako doktorjev medicine kot doktorjev osteopatije, ki je vrsta alternativne medicine – za večino katere zdaj pravijo, da nima nobene terapevtske vrednosti in naj bi jo medicinski kartel označil kot psevdoznanost.

AMA je že od samega začetka pozvala vse vlade držav, naj sprejmejo ukrepe za registracijo vseh rojstev, porok in smrti, kar je sama oblika trgovine – način, na katerega se pošiljke registrirajo pri pristaniških organih kot last vlade države prejemnice.

Leta 1897 se je AMA vključila v zasebno korporacijo in do leta 1899 so se že zavzemali za obvezno, nepreizkušeno cepljenje proti črnim kozam.

Nato je AMA leta 1901 ustanovila odbor za nacionalno zakonodajo, s čimer se je začel trend neizvoljenih nevladnih organizacij, ki usmerjajo politične odločitve izvoljenih zakonodajalcev.

Leta 1905 so ustanovili Svet za farmacijo in kemijo, da bi določili standarde za proizvodnjo in oglaševanje zdravil, pri čemer so od farmacevtskih podjetij zahtevali, naj pokažejo dokaze o učinkovitosti svojih zdravil ali plačajo koruptivne podkupnine “Docu” Simmonsu, da bi ta zdravila oglaševali v Journal of the American Medical Association.

V bistvu so postali prvi prodajni zastopniki kataloga zdravil. Očitno so imeli proizvajalci zdravil veliko spodbudo, da so dobili dobre usluge z “Docom” Simmonsom in AMA, pozneje znanim kot vrtljiva vrata Big Pharma.

Toda prava groza se je začela leta 1904, ko je AMA ustanovila Svet za medicinsko izobraževanje, da bi urejal medicinske šole in katere vrste medicine bi se na njih lahko poučevali.

Ker osteopatska in homeopatska medicina za te kače ni imela komercialne spodbude za dobiček, sta morali oditi. Ameriško zdravniško združenje je imelo od svojih prvih začetkov en glavni cilj: doseči in braniti popoln monopol nad medicinsko prakso v Združenih državah.

Od samega začetka je AMA postavila nesveto trojico alopatije za osnovo svoje prakse. Alopatija je vzpostavila močno rivalstvo s prevladujočo medicinsko šolo iz 19. stoletja, prakso homeopatije. AMA je ena največjih goljufij v zgodovini, vpletena v medicinsko podkupovanje, izsiljevanje, korupcijo, prisilo in prevaro.

Nekdanji nadrejeni vodje organizacije – kot propadli novinar “Doc” Simmons, ki nikoli ni obiskoval medicinske fakultete ali delal dejansko za bolnišnico, in njegov varovanec dr. Morris Fishbein, nadobudni cirkuški umetnik na trapezu in honorarni operni pevec, ki nikoli v življenju ni delal niti dneva kot zdravnik, ampak je nekako vodil Ameriško zdravniško združenje – naj bi postavili standard za sramotno goljufijo, ki se še vedno dogaja.

Pretresljive podrobnosti o tem najdete v prvih dveh poglavjih knjige “Umor z injekcijo”.

Leta 1907 je Ameriško zdravniško združenje vključilo Carnegie Foundation pri izdelavi knjižne študije medicinske izobrazbe v Združenih državah in Kanadi, znane tudi kot Bilten Carnegie Foundation, številka štiri.

Njen avtor Abraham Flexner je bil ambiciozen pedagog, ne zdravnik ne medicinski znanstvenik, ampak brat Simona Flexnerja , zaposlenega na Rockefellerjevem inštitutu za medicinske raziskave.

Kasneje je Flexner postal prvi direktor Rockefellerjevih filantropskih programov v medicinskem izobraževanju. Andrew Carnegie je veljal za drugega najbogatejšega človeka v zgodovini po Johnu D. Rockefellerju.

Medtem ko je Carnegie igral vodilno vlogo v ameriški jeklarski industriji in izobraževanju, se je Rockefeller zanimal za naftno industrijo in medicinske raziskave.

Flexnerjevo poročilo je bilo objavljeno leta 1910, namen pa je bil izboljšati kakovost zdravstvene storitve z vzpostavitvijo strokovne medicinske izobrazbe, ki temelji na splošnih znanstvenih načelih.

Toda kaj je bilo sprejeto kot znanost v začetku 20. stoletja?

Teorija materializma – nastala v 17. stoletju – meni, da je edina stvar, ki obstaja, materija, vse je sestavljeno iz materije in da so vsi pojavi (vključno z zavestjo, človeško dušo in duhom) rezultat materialnih interakcij. Z drugimi besedami, materija je edina snov.

Znanstveni materializem ali fizikalizem je postal filozofski položaj zgodnjega 20. stoletja. Glavna izjava fizikalizma je, da razen fizičnih stvari ni drugih stvari.

Pred objavo Flexnerjevega poročila se je dvakrat več zdravnikov ukvarjalo z alternativno medicino kot s konvencionalno alopatsko medicino, medicinsko znanje pa so poučevali v majhnih zasebnih šolah po vsej ZDA.

Poročilo je spremenilo vse. Ob podpori policijske moči vsake ameriške zvezne države so bile medicinske šole dolžne slediti trendom, ki jih je določila Carnegiejeva fundacija.

V Flexnerjevemu poročilu je navedeno, da človeško telo pripada živalskemu svetu. Sestavljen je iz tkiv in organov. Raste, se razmnožuje in propada v skladu s splošnimi zakoni. Dovzeten je za napade sovražnih fizičnih in bioloških dejavnikov.

Zelišča, homeopatija, kiropraktika in masaža so bili razvrednoteni kot šarlatanstvo. Majhne medicinske šole so bile zaprte ali združene v univerze, ki so jih finančno podpirala velika industrijska podjetja.

V manj kot 10 letih se je število zdravstvenih šol zmanjšalo s 650 na samo 50. Število študentov medicine se je zmanjšalo s 7500 na 2500, ker si niso mogli privoščiti visokošolskega izobraževanja.

Poročilo je vključevalo podrobno ureditev medicinskega izobraževanja in farmakologije kot edine rešitve proti grozljivim boleznim.

Glede na današnje posledice tega poročila nobene medicinske šole ni mogoče ustanoviti brez dovoljenja vlade in medicinske raziskave se v celoti držijo protokolov znanstvenih raziskav iz 1910-ih:

 • materializem
 • zdravila
 • cepljenje

Ponudba zdravnikov je bila omejena, dohodki preostalih zdravnikov so se povečali, običajne medicinske šole pa so se začele centralizirati.

Leta 1997 je WHO pridobila popoln nadzor nad medicino, saj se je veljavnost Flexnerjevega poročila razširila po vsem svetu.

In kakšen je bil dolgoročni rezultat reforme medicinskega izobraževanja in prakse? Novic v medijih skorajda ni.

Glede na medicinsko poročilo iz leta 2003 Death by Medicine, 784.000 ljudi v Združenih državah vsako leto umre zaradi napak konvencionalne medicine.

To je 16.400 % žrtev 11. septembra 2001, kar je enako šestim strmoglavljenjem velikega letala na dan za celo leto. Sto šest tisoč teh smrti je vsako leto posledica zdravil na recept.

Združene države letno porabijo 282 milijard dolarjev za smrti zaradi zdravniških napak ali iatrogenih smrti. Po ameriškem iatrogenem poročilu iz leta 1995 je letna stopnja umrljivosti v prometnih nesrečah 45.000 ljudi. Po drugi strani pa se letno v bolnišnicah poškoduje več kot milijon bolnikov in 280.000 teh primerov je smrti.

Leta 2004 so ZDA za zdravstveno varstvo porabile 1,4 bilijona dolarjev, 15,5 % BDP. Več kot tretjina je bila plačana farmacevtski industriji.

Samo v letu 2010 je 20 največjih farmacevtskih podjetij ustvarilo dobiček v višini 97 $ na osebo, pomnožen s šestimi milijardami ljudi. Leta 2001 je bil Pfizer prvo najbolj dobičkonosno podjetje – s 7,8 milijarde dolarjev dobička – od vseh podjetij na seznamu Fortune 500.

Leta 2002 je skupni dobiček 10 največjih farmacevtskih podjetij na seznamu Fortune 500 znašal skoraj 36 milijard dolarjev. To je več kot dobiček ostalih 490 podjetij skupaj.

Po sto letih se moramo zastaviti vprašanje: Kaj je šlo narobe?

Kljub ogromni količini denarja, ki ga je nabrala farmacevtska industrija, je danes več grozljivih bolezni in bolnih ljudi kot kdaj koli prej. Odgovore boste našli v Flexnerjevem poročilu – dokumentu, ki je ustvaril in omogočil, da so pogoji centraliziranega zdravstvenega sistema in farmacevtske industrije prevzeli nadzor nad zdravstvom za dobiček.

“Ko posegamo v naravne procese in gojimo učinkovite rastline in učinkovite živali, moramo za to vedno plačati. V resnici se ne znamo vmešavati v to, kakšen je svet…

Takšen, kot je svet v resnici, je izjemno kompleksen, medsebojno povezan organizem. Isti problem se pojavlja v medicini, ker je telo zelo kompleksen, med seboj povezan organizem.

In če na telo gledate površno, boste morda opazili, da je z njim nekaj narobe.

Tukaj so norice.

In povsod se pojavijo te lise, ki srbijo. No, lahko bi rekli. No, lise so tu. Odrežite jih, zato ubijte hrošča. No, potem ugotovite, da imate resne težave.

Potem pomislite: “Počakajte malo, niso žuželke v krvi. Povsod so hrošči.”

Kaj je narobe s to osebo?

Kajti to, kar bi mu morali dati, ni bil antibiotik, ampak vitamini…

Vidite, na človeka vedno gledamo medicinsko, po delih, ker imamo specialiste za srce, specialiste za pljuča, specialiste za kosti, specialiste za živce in tako naprej.

In vsak vidi človeka s svojega zornega kota. Obstaja nekaj splošnih strokovnjakov, vendar se zavedajo, da je človeško telo tako zapleteno, da ga nihče ne more razumeti.”

Alan Watts

In to je problem z ločeno alopatsko medicino.

Predstavljajte si, da vaš avto ne deluje, ker je brez bencina in ima izpraznjen akumulator. Alopatski pristop Big Pharma bi bil, da vam zaračunajo ogromno denarja zato, da pošljejo pet ljudi, da porivajo vaš avto in potem rečejo: “Vidite, vaš avto se premika. Popravili smo ga.”

Seveda se premika, vendar ne zelo hitro. Nič v notranjosti avta ne deluje brez električne energije in ne bodo prehodili več kot nekaj milj, preden bodo ti ljudje preveč utrujeni, da bi porivali avto, ne glede na to, koliko jim boste plačali.

Mehanik ne bi popravil pregorelega motornega ventila ali tesnila, ki pušča olje, tako da bi vam rekel, da samo vsakodnevno dodate več olja. To bi bilo neumno. Odpraviti morate vzrok.

Toda ta logika je v sodobni medicini povsem normalna.

Na koncu imamo specialiste in splošne zdravnike, ki so usposobljeni za to, kateri simptomi kažejo, kateri del fizične anatomije je lahko v bolezenskem stanju – nimajo pa nespecializirane izobrazbe s področja prehrane, biokemije, zeliščne medicine, molekularne biologije, naturopatije, homeopatije, vadbe , psihologijo ali katero koli drugo znanost, ki jim lahko pove, kako diagnosticirati in odpraviti vzrok bolezni.

Zato jim zaradi nevednosti in frustracije ostanejo tri nesvete možnosti.

Sintetična zdravila

Večina sintetičnih zdravil kroži po celotnem telesu in ima kemični učinek na vsak biološki sistem v telesu, ne le na specifično področje celične bolezni, ki naj bi jim pomagala. Čeprav lahko včasih pomagajo problematičnemu predelu, hkrati motijo ​​popolnoma delujoče funkcije v drugih delih našega telesa.

Ste že kdaj opazili na ducate neželenih učinkov, ki so navedeni v navodilih za zdravila ali na koncu komercialnih izjav o zavrnitvi odgovornosti?

To je razlog, zakaj (oglas za Chantix):

“Kurt je prenehal kaditi s jemanjem Chantixa in ostale podpore. Pogovorite se s svojim zdravnikom o Chantixu in načrtu podpore, ki je pravi za vas.

Nekateri ljudje so imeli med jemanjem ali po prenehanju jemanja zdravila Chantix spremembe v vedenju, sovražnost, vznemirjenost, depresivno razpoloženje in samomorilne misli ali dejanja.

Če opazite vznemirjenost, sovražnost, depresijo ali spremembe v vedenju, razmišljanju ali razpoloženju, ki niso značilne za vas, ali če se vam pojavijo samomorilne misli ali dejanja, prenehajte jemati zdravilo Chantix in nemudoma pokličite svojega zdravnika.

Posvetujte se s svojim zdravnikom o kakršni koli anamnezi depresije ali drugih težav z duševnim zdravjem, ki se lahko poslabšajo med jemanjem zdravila Chantix. Nekateri ljudje imajo lahko alergijske ali resne kožne reakcije na zdravilo Chantix, nekatere pa so lahko smrtno nevarne.

Če opazite otekanje obraza, ust, grla ali izpuščaj, prenehajte jemati zdravilo Chantix in se nemudoma posvetujte z zdravnikom.

Povejte svojemu zdravniku, katera zdravila jemljete, saj lahko delujejo drugače, ko prenehate kaditi. Odmerjanje zdravila Chantix je lahko drugačno, če imate težave z ledvicami.

Najpogostejši neželeni učinek je slabost.

Bolniki so poročali tudi o težavah s spanjem in živih, nenavadnih ali čudnih sanjah. Dokler ne veste, kako lahko zdravilo Chantix vpliva na vas, bodite previdni pri vožnji ali upravljanju s stroji. Zdravila Chantix se ne sme jemati z drugimi izdelki za opustitev kajenja.

Potrebe niso bile takšne, kot so bile in to mi je pomagalo nehati.

Posvetujte se s svojim zdravnikom, da ugotovite, ali je Chantix na recept pravi za vas.”

Posvetujte se s svojim zdravnikom, ali je za vas primerno zdravilo, ki je dvajsetkrat nevarnejše od kajenja?

Potem ti “neželeni učinki” zahtevajo več zdravil, da bi uravnotežili nove težave, ki jih je povzročilo prvo zdravilo. In ta začarani krog se nadaljuje in nadaljuje.

Ker ta zdravila lajšajo simptome, vendar ne odpravljajo vzroka bolezni, mnogi ljudje doživljenjsko jemljejo zdravila – tako pri rednih strankah nabirajo velike dobičke za velike farmacevtske kače.

Operacije

Po dovolj zanemarjanja – celice, tkiva in organi sčasoma odmrejo, gnijejo in pride do sepse – kar povzroči, da vas notranje bakterije živega požrejo.

Namesto da bi obravnavala in odkrila vzroke zakaj, alopatska strategija samo odstrani dele ali različne organe ali celo amputira okončine – ne ustavi vzroka.

In ko se bo bolezen ponovno izrazila, vam bodo spet samo izrezali, dokler vam ne bo več kaj ostalo za izrezati. Ampak ne skrbite, vaše zavarovanje bo to plačalo. In če ne, vam bodo v zameno za “uslugo” vzeli hišo in življenjske prihranke.

Kirurgija je prisotna že od antičnih časov. Obstajajo pa sijajni kirurgi za travme, srčni in transplantacijski kirurgi – in drugi –, ki rešujejo milijone življenj, ko ni več nobene druge možnosti.

To nikakor ni mišljeno, da bi jih napadli. Toda alopatska medicina je razlog, da jih zdaj tako pogosto potrebujemo toliko.

Sevanje

Vsi že poznamo učinke akutnega sevalnega sindroma na celično biologijo. Celo razpravljati o absurdnosti te alopatske oblike zdravljenja, kot neke vrste zdravila za celično bolezen, je žalitev za človeško inteligenco – čista norost. Tako da se s tem niti ne bomo kaj dosti trudili.

Tako da, če vam zdravnik to predlaga, sa samo obrnite stran, in to hitro…

“Vendar je bolje govoriti o razmerju med dobičkom in rakom. V Združenih državah je bila objavljena študija – verjamem, da je bilo to leta 1994 – to je bil 12-letni program, 12-letna študija.

Pregledali so odrasle, ki so zboleli za rakom kot odrasli – ne rak pri otrocih, ampak rak pri odraslih. Prav? To je glavna vrsta raka, ki ga imamo tukaj v Združenih državah. Naredili so metaanalizo teh ljudi po vsem svetu, ki so zboleli za rakom kot odrasli za 12 let in so bili zdravljeni s kemoterapijo.

Pregledali so rezultate in jih objavili v Journal of Clinical Oncology. In rezultati? V 97% kemoterapija ne deluje. Sedemindevetdesetih odstotkih ne deluje. Zakaj se torej še vedno uporablja? To je lahko samo en razlog in ta razlog je denar.

Če greste k zdravniku, MD, z okužbo sinusov in vam zdravnik predpiše antibiotik, ne dobi finančnega povračila. Če ga bo predpisal 5000-krat, veste, tega antibiotika v enem mesecu, ga bo farmacevtska družba, ki ga izdeluje, morda poslala v Cancun na konferenco. Prav? Vendar neposrednega plačila ne dobi.

Nič drugače ni s kemoterapevtskimi zdravili. Kemoterapevtska zdravila so edina klasifikacija zdravil, ki jih zdravnik, ki predpisuje zdravilo, prejme neposredno.

Torej, če vam zdravnik predpiše kemoterapijo, gre to nekako takole: “Zdravnik jo kupi od farmacevtske družbe za pet tisoč dolarjev, pacientu jo proda za 12.000 dolarjev. Zavarovanje plača devet tisoč dolarjev, zdravnik pa štiri tisoč dolarjev razlike pospravi v žep. In obstajati bi moral zakon.”

Edini razlog za uporabo kemoterapije je, da zdravniki z njo zaslužijo. Periodično. Vendar v 97% ne deluje. Ne deluje.

Če bi Ford Motor Company izdeloval avtomobile, ki bi eksplodirali v 97% primerih, bi še vedno poslovali? To je vrh ledene gore nadzora, ki ga ima farmacevtska industrija nad nami.

Mi – večina ljudi – o tem danes sploh nimamo pojma!

Napisal sem knjigo, ki se imenuje “The MD Emperor Has No Clothes”.

V svoji knjigi imam označen seznam 10 vprašanj, ki bi jih lahko vsak bolnik z rakom postavil svojemu zdravniku. Deset vprašanj. Imel sem preglede pacientov, dobesedno vrženih iz onkološke ordinacije, ker je bil zdravnik opozorjen, da jim pacient postavlja ta vprašanja. In to so le zdravorazumska vprašanja.

Zdravljenje raka v Združenih državah – izgubili smo vojno proti raku. Izgubili smo vojno proti raku.

Zakaj? Ker rak ni redukcionističen pojav. Rak je celosten pojav.

Ko boste poskušali redukcionistično metodologijo, kot so zdravila in kirurgija, uporabiti za celosten fenomen, boste vsakič popolnoma zgrešili čoln.

Zdravniki so kot barvno slepi umetnostni kritiki. Vidijo, da je to čoln – vidijo črno-bele obrise – vendar so popolnoma slepi za vse barve in teksture, ki sestavljajo bistvo stvari.

Z rakom ni razlike. Razlog, da ljudje v Združenih državah zbolijo za rakom, in razlog, da imamo zelo slabe rezultate, je zato, ker zdravniki vozijo raziskovalni avtobus.

Ko se ženske zberejo in imajo za 5k proti raku dojk, ves ta denar – ali mislite, da gre kaj od tega denarja za raziskave prehrane?

Mislite, da gre kaj od tega denarja za homeopatske raziskave? Ali akupunkturo? Ali tradicionalno kitajsko medicino? Ali naturopatske raziskave?

Vse gre za zdravila in kirurgijo – ki ne delujejo.

Zakaj te ženske ne tečejo za selenom? Če bi vsako dekle v tej državi zaužilo 200 mikrogramov selena, bi v eni generaciji raka dojke odpravili za 82%.

To je velika številka.

Zakaj tega ne počnemo? Ker je medicina v Združenih državah Amerike profitna industrija in se večina ljudi tega v celoti ne zaveda.

In večina ljudi se klanja oltarju visokotehnološke medicine, ki jo vodi MD.”

Dr. Peter Glidden, ND

Preberite: “Mustard gas – From the Great War to frontline chemotherapy”

Kemoterapija je pravzaprav dušikova gorčica, spojina za ubijanje celic, ki se je uporabljala za izdelavo kemičnega bojnega gorčičnega plina v prvi in ​​drugi svetovni vojni. Zakaj ima 97-odstotno stopnjo neuspeha? Ne ubija samo rakavih celic. Ubija vse celice. To je strup.

Eksoterične korelacije med Kerikejem in našo dvojno vijačnico DNK ni mogoče prezreti – ker je sprememba DNK tarča Billa Gatesa in trenutnega kartela za cepljenje Big Pharma –, ki naj bi postali prvi bilijonarji medicinske mafije na svetu.

“Za to cepivo uporabljajo novo tehnologijo, za katero pravijo, da jim omogoča hitrejši razvoj.

Ampak, veste, razvili so ga v rekordnem času. Mislim, očitno so to razvili že prej – preden se je plandemija dejansko uresničila. Toda, to kar ta cepiva so, da imajo DNK.

In oni – s to tehnologijo, imenovano mikroporacija, kjer nanesejo električni tok skozi dve dodatni igli, ki povzroči, da se v vaših celicah odprejo majhne luknje, tako da lahko ta tuja DNK vstopi v vaše celice in vas v bistvu spremeni v gensko spremenjen organizem.

Zdaj pravijo, da je gen gen virusa, zato bomo imeli lastne celice, ki tvorijo virusne beljakovine, in to bo nekako sprožilo imunski odziv.

Veste, tega jaz ne kupujem. Torej, kakšni so ti geni, ne vemo. Veste, imam nekaj ugibanj, ker vem, da je eden od ciljev cepiva sterilizacija. Ker gre za zmanjševanje prebivalstva.”

dr. Andrew Kaufman

Po naključju ali zaroti so hkrati WHO in nevladne organizacije po vsej Afriki dajale na stotine milijonov brezplačnih strupenih cepiv proti črnim kozam. Na celini je izbruhnila največja epidemija avtoimunskih motenj v znani zgodovini.

Kar ni bilo brezplačno in je na koncu zadolžilo več afriških vlad, je bilo na stotine milijonov testov PCR, ki so bili že izdelani za testiranje nove nezaslišane avtoimunske motnje, imenovane HIV/AIDS.

Preberite: “WHO priznava, da je cepivo proti črnim kozam povzročilo AIDS/HIV”

In lažno zdravilo za zdravljenje AZT – imenovano eno najbolj strupenih, dragih in kontroverznih zdravil v zgodovini medicine – ta bolezen bi lahko povzročila smrt 90 milijonov Afričanov do leta 2025.

Enak trend smo videli v Indiji. ko je epidemija otroške paralize in na stotine tisoč paraliziranih otrok sovpadla s tamkajšnjo množično kampanjo cepljenja proti otroški paralizi.

In danes lahko prepoznamo isti zaskrbljujoč vzorec, ki se dogaja z očitnim ponarejanjem statistike in orkestriranim napadom prehlada in gripe – da bi vsilili svetovni program cepljenja v vrednosti več bilijonov dolarjev.

“Ni dokumenta, ki bi na podlagi njegovega poskusa dokazal, da virus kar koli povzroča. Torej ni niti enega dokumenta in zaključka, ki bi rekel, kot rezultat te študije smo ugotovili, da je ta virus vzrok za to bolezen.

Torej to niti ni navedeno v literaturi kot zaključek.

Če pa v resnici pogledate metode, ki jih uporabljajo za domnevno izolacijo virusa, ne počnejo nič takega.

In to je bilo res nekaj, o čemer sem se naučil šele pri preučevanju te bolezni, ker sem se ukvarjal s teorijo klic in vedel sem, da ima teorija klic veliko eksperimentov, ki so jo ovrgli. In da je bilo to, veste, nekaj, kar je bilo razširjeno v medicini.

Toda na koncu mi je bilo jasno, da so odkrili tehniko, ki v bistvu povzroči razpad teh celic v kulturi. In pravijo, da je to dokaz, da virus povzroča propad teh celic.

Toda v resnici nikoli niso izvedli kontrolnega poskusa. In kar počnejo, jemljejo te celice in jim dajejo neustrezna hranila ter jih izpostavljajo strupenim kemikalijam. In tako pravijo, da je to razlog, da celice propadajo.

In to je edina stvar, za katero pravijo, da dokazuje virus.

Pravzaprav niso izolirali nobenega virusa. Pokazali so, da zmorejo to tehniko izolacije pri bakterijskih virusih. Imenujejo jih bakteriofagi. In pokazali so, da lahko s to tehniko izolirajo eksosome. In tehnika je dokaj preprosta.

Te majhne delce samo filtriraš in jih nato daš skozi centrifugo, da se ločijo glede na njihovo gostoto. Nato držite brizgo ali pipeto in jih lahko pogledate pod mikroskopom.

Lahko jih opišete kemično. Lahko vzamete genski material in ga sekvencirate.

In izvedli so te poskuse za eksosome in bakteriofage. Ampak tega niso nikoli storili zaradi virusa. In preprost razlog je, ker ne sme biti nobenega virusa, ki obstaja, ki povzroča bolezen.

Torej imajo ta drug postopek, ki samo pokaže poškodbe celic v kulturi in pravijo, da je to dokaz virusa. In res je presenetljivo, ko sem to odkril.

Ker ne pravijo samo v študijah za virus SARS-CoV-2, saj veste, da je povezan s COVID-19, ampak velja za vsak posamezen dokument o virusu, ki sem ga pogledal za katero koli vrsto virusa.

Torej res ni dokazov, da je bil kateri koli virus, ki naj bi povzročal bolezen, kdaj izoliran ali, da je dokazano, da povzroča kakršno koli bolezen.”

dr. Andrew Kaufmann

“Ja in tukaj vidimo ta odziv, ki je brez primere.

In zanimiva stvar, kot ste omenili eksosome. In v eni prvih razprav, ki sem jih slišal govoriti o tem, ste omenili dejstvo, da pravzaprav, ko pogledate eksosom, pogledate njegovo sestavo, pogledate način, kako reagira in njegove značilnosti, pravzaprav gledate COVID-19. To je popolnoma ista stvar.

Tako so v bistvu vzeli ta normalni del našega imunskega sistema, ki je le odziv na toksičnost v celicah, in ga kategorizirali kot to strašno pandemijo. In v bistvu se bo pojavil pri vsakem, ki je pod stresom ali ima zastrupljene celice.

Torej, zanje je to popolna zmagovalna situacija. A zdi se, da virusa sploh ni. Preprosto so, veste, ponovno diagnosticirani ali ponovno označeni, del našega imunskega sistema.

In odziv je bil, kot veste, previsok. Absolutno previsoko. Tudi če pogledate število smrtnih žrtev za letos, je letos manj smrti kot v zadnjih petih letih. In zdi se, da nihče več ne umira zaradi česar koli drugega.”

Max Igan

“No, v bistvu to kar vidijo pod mikroskopom – bi lahko bili eksosomi, ker so v veliki meri ustvarili recept za izdelavo eksosomov.

Ker običajno za ta namen uporabljajo celice opičjih ledvic in jih mešajo z antibiotiki. In dobro je znano, da antibiotiki povzročajo eksosome. Toda stvar je v tem, da so te celice v bistvu umirajoče celice in odlagajo vse vrste odpadkov.

In že na začetku, pri študiju virologije, so se pravzaprav res spopadli s tem problemom in so precej obupali nad iskanjem virusa – dokler ni bila izumljena nova tehnika, ki sem jo opisal.

Torej bi lahko zelo dobro videli slike eksosomov, ko vidimo te slike. Lahko pa so tudi druge vrste delcev celičnih ostankov.

Stvar je v tem, da preprosto ne vemo, ker nikoli niso vzeli teh delcev in jih nato očistili in natančno opredelili, kaj so.

Torej to resnično nikoli ni bilo storjeno. In kaj vam govori test – test je malo drugačen, ker PCR test, ki je glavni test, ne testira virusa. Testira zaporedje RNA, ki je genetski material.

In tudi način, kako ga pridobijo – nečist vzorec v bistvu vzamejo, kot je v tem primeru pljučna tekočina, od nekaterih bolnih ljudi ali morda bris grla.

In ojačajo kratke majhne sekvence. Zaporedja, ki jih posebej iščejo predvsem zato, ker imajo to knjižnico genskih zaporedij virusov.

Ampak stvar je v tem, da če se vrnemo nazaj, so jih vedno tako označili. Tako nikoli niso imeli nedotaknjenega virusnega delca in ga nato razrezali in vzeli RNA ter naredili zaporedje od konca do konca.

To ni bilo nikoli storjeno. Namesto tega so vzeli nečist vzorec in iz te baze podatkov poiščejo specifično zaporedje, ki so ga vnaprej identificirali kot virusno.

In potem, kar počnejo, je ojačanje teh kratkih majhnih zaporedij – morda 150 do 250 baznih parov – in jih združijo v to eno dolgo verigo 30.000, za katero pravijo, da je virusni genom.

Toda v resnici je to samo Frankensteinov način, da združijo vse te majhne delce, za katere niti nimamo nobenega dokaza, da bi bili povezani. Lahko celo prihajajo iz različnih tipov celic ali različnih bitij.

In ko obstajajo vrzeli, v bistvu uporabljajo zaporedja, ki jih dobijo iz te baze podatkov drugih virusov, ki so prav tako sestavljeni na ta način.

In za vse to pravijo, da je to zaporedje, zaporedje genoma tega virusa.

In takšen je postopek. In to – nekaj od tega testirajo. Ampak v resnici ne vemo, kaj je. Razen, da gre najverjetneje za naše lastne sekvence.

Zato je toliko pozitivnih rezultatov, ker v bistvu testirajo naše lastne genetske sekvence.”

dr. Andrew Kaufman

Z drugimi besedami, več zdravniških goljufij za dobiček in nadzor, ki ljudi držijo v strahu in nevednosti resnice – obljubljeni zaplet.

Kar je dejanski, skrivni, skriti in napačno razumljeni ezoterični pomen Merkurja – metaforičnega simbola, ki predstavlja višji um, duha in verovanje.

V velikih možganih in njegovem kaduceju sta dve pravi hemisferi velikih možganov, hrbtenjača, cerebrospinalna tekočina in dve kači, ki predstavljata dva senzorična in motorična živčna sistema našega telesa, skozi katera doživljamo vse.

Znanost epigenetike pravi, da možgani to, o čemer razmišljate, prevedejo v telesno kemijo, ki bo določila, kaj boste fizično postali.

Kot pojasnjuje dr. Bruce Lipton, je funkcija Merkurja ali uma ustvariti skladnost med tem, kar verjamemo, in fizično realnostjo, ki jo doživljamo.

Če menite, da obstaja grožnja, bodo signali grožnje, sproščeni v kri, pripravili celice, da se vključijo v odziv zaščitnega območja. Če pa je zaznana grožnja namišljeni stres, čustva ali zaskrbljenost zaradi neuravnoteženega uma, naše celice ne vedo, ali je grožnja resnična ali ne – ker se celice odzivajo le na kemikalije. Pravega zunanjega okolja ne vidijo.

Če verjamemo, da smo ogroženi ali pod stresom, stres manifestiramo v svoji celični fiziologiji, čeprav okolje, v katerem živimo, tega v resnici ne spodbuja. Naše misli, ne glede na to, ali so pravilne ali napačne, dejansko spreminjajo našo celično biologijo.

Kar mislimo, to postanemo.

Signal plus beljakovina je enako obnašanje.

Torej, kadar naše vedenje ne podpira zdravja ali nas, lahko rečemo, da izražamo bolezen.

Torej gre za okvarjene beljakovine ali za signal, ki povzroča bolezen. Okvarjeni proteini vodijo do okvarjenih funkcij, ki ustvarjajo disharmonično vedenje v vaših celicah, kar lahko povzroči bolezen.

Zato bo cepivo proti COVID-19 z uporabo elektroporacije za spajanje tuje DNK netopirjev ali prašičev v vaše celice, da bi ustvarili nove kode navodil za beljakovine, zagotovo vodilo tako v bolezen kot v vašo smrt.

Na srečo tistih, ki so dovolj modri, da zavrnejo novo RNA/DNK rekombinantno cepivo proti COVID-19, so napačni geni za izražanje beljakovin povzročili manj kot 1% vseh naravnih bolezni. Signal povzroči do 90% vseh bolezni.

Kako lahko vpliva na zdravje?

Travma – fizična poškodba možganov, hrbtenice ali delov telesa, povezanih z živčnim sistemom – lahko moti pretok informacij iz živčnega sistema v celice, spremeni komunikacijo in povzroči nerazumevanje s strani celic, ki se odzivajo – ker so signali spremenjeni.

Toksini povzročajo bolezen tako, da ovirajo širjenje signalov iz možganov v celice. Če v svoje telo vnesemo strupene elemente, vključno s pomožnimi sredstvi cepiva in celo toksine iz uživanja industrijsko pridelane hrane, se lahko te strupene kemikalije vključijo v signalno pot.

Če pa to storijo, ne spodbujajo normalnega širjenja signala. Strupena kemija lahko popači signal.

Če možgani pošiljajo signal za nadzor celic in je na poti strupena kemija, se signal, ki doseže celico, spremeni, nato pa lahko vedenje spremenjene celice povzroči bolezen.

Toda prava skrivnost uma je, da se naše misli prevedejo v kemijo, ki lahko ozdravi ali povzroči bolezen.

Bolezen, ki jo povzroča misel, ni zato, ker je telo okvarjeno, temveč zato, ker je signal neprimeren.

Ker je ta ezoterična znanost skrita – zavest, čustva, skrbi in stres so glavni problemi, ki prispevajo k vprašanju zdravja na tem planetu. Preveč ljudi pošilja neprimerne signale ob neprimernem času, kar vodi v neprimerno vedenje, ki ga imenujemo bolezen.

Resnica je, da sta to dve plati istega kovanca. Metafizično je živo srebro um. Fiziološko je živo srebro živčni in cerebrospinalni sistem.

Cerebrospinalni sistem je generator in nosilec fizikalno-kemične elektrike, ki je preprosto energija ali življenje.

Naš um in čutni živci izkoriščajo električno energijo misli in subtilne živčne tekočine v možganski hrbtenjači. Odvisno od naših misli in dejanj lahko Merkur to počne blagodejno in pozitivno ali negativno in destruktivno.

Kemično je živo srebro živo srebro, ki je oljnata maščobna snov, “argentum vivum” ali “živo filozofsko srebro”, ki se ponovno dvigne iz križnice v naše možgane in se neskončno pretvori v elektriko, če se ne porabi.

In ker je olje fizična manifestacija energije, živo srebro pomeni olje življenja.

AMA nam pravi, da je quack – nadrilekar (Nadrilek je “goljufivi ali nevedni pretendent medicinske veščine” ali “oseba, ki se, profesionalno ali javno, pretvarja, da ima spretnosti, znanje, kvalifikacije ali poverilnice, ki jih nimajo; šarlatan ali prodajalec kačjega olja”) medicinski šarlatan. Potrebuje enega, da pozna enega.

V resnici pa je quack okrajšava za nizozemski izraz quacksalver iz 1570- ih ali nemški quacksalber in danski quakzalver, kar pomeni “prodajalec mazila” ali olja ali drgniti z mazilom.

Quakzalver zveni izjemno blizu živega srebra. Ali ne bi rekli.

Kot običajno so kače obrnile pravi pomen zdravljenja – za dobiček. In to je pravi razlog, da je Merkur oče trgovcev in tatov.

Um, ki je oče misli, lahko dejansko oropa fizično telo tako, da porablja živo elektriko skozi misli, čustva, dejanja in fizično blago – z razburljivimi in požrešnimi mislimi in življenjskimi navadami.

“Bin esse” [esenca] in miselna moč ali elektrika sestavljata pravo blago vsakega človeškega telesa.

In tako je naloga velikega zdravnika Merkurja, vašega uma, da elektrokemično zdravi vse bolezni.

Ne samo s čistimi mislimi in dejanji, temveč s čisto prehrano in rastlinskimi zdravili na fizični ravni. Cerebrospinalna tekočina okoli naših možganov, hrbtenjače in živcev blaži te organe.

Pobira zaloge iz krvi in ​​se znebi strupenih odpadnih produktov. Je brezbarvna, prozorna alkalna tekočina – 99% vode, 1% enoatomnega kalija – ki ustvarja zdravilna in strupeno topljiva olja, glukozo, molekule beljakovinskih aminokislin, encime, hormone, protitelesa itd.

Tako se možgani pogovarjajo s celicami.

V ezoterični biblični biokemiji je Asklepijeva zdravilna palica Mojzesova palica.

Električna kalitev semen, ki ustvarja zdravilna telesa celic (ustvarjena v naši vranici), ki sestavljajo našo kri, limfo in živčne končiče, se spustijo v vranico iz velikih možganov (ali Ovna, jagnjeta ali Božjega ovna), znana tudi kot Brahma ali Abraham, po Merkurju, glasniku Božanstva.

Zato je Mojzes ali električno seme telesa potomec Abrahama, naših velikih možganov.

Krilati Kaducej Merkurja je drevo življenja.

Medtem ko kače predstavljajo drevo spoznanja dobrega in zla ali celične lahkotnosti in bolezni, je ena čutni sistem, druga motorični sistem, ki opravlja delo v zvezi z gibanjem. Toda e-gibanje postane sprevrženo, kar pomeni izgubljeno energijo, izgubljeno snov, smrt in bolezen.

Njegov učinek danes vidimo povsod okoli nas.

Človeštvo kot celota blodi v kaosu namesto v harmoniji, izgubljeno v morju čustev – izgubljena energija, izgubljena snov.

Krvna telesa ne prenašajo le hranil v vsako celico, ampak tudi zrak. Naše možganske celice, kot tudi vse druge celice, morajo biti oskrbljene s primerno mineralno hrano in solmi ter zaščitene pred nabiranjem kislin in strupov.

Vsak posameznik ima svoje drevo življenja. Nihče razen njega ne more uničiti tega drevesa in nihče razen njega ga ne more gojiti ali oskrbeti s hrano.

V opisu so povezave do podrobnosti o tej čudoviti ezoterični znanosti.

Na prvi pogled so na površini simboli le slike, ki predstavljajo idejo v zavesti tistih, ki jih gledajo.

A čeprav morda mislimo, da so simboli le podobe, delujejo na našo podzavest, da dosežemo želeni vpliv ustvarjalca sigilov.

Dejanski namen simbola je gledalcu lahko neznan ali celo obrnjen v svojem pravem pomenu. Na primer simbol miru ali obrnjen Algiz je pravzaprav proto-germanska ruševina smrti, ki je bila vpisana na nagrobnike. Smrt je mir.

Tako lahko obrnemo pomen Kaduceja, da služi našemu zdravju, namesto da bi izčrpaval naše telesa.

V naši trenutni realnosti je vojna mir, svoboda je suženjstvo, nevednost je moč in strup je zdravilo. Vendar ni nujno, da je tako, če tega ne želimo.

Danes se lahko sami odločite, da je strup strup, toda rastline, čista hrana, polna hranil, in pozitiven um so zdravilo.

Naša telesa imajo neverjetne sposobnosti zdravljenja, če jim preprosto zagotovimo pravo okolje, brez toksinov, polno prehrane, čistosti uma in duha. Ni oblike celične bolezni, ki je ne moremo ozdraviti. 

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...