Vse več dokazov o grafen (hidr)oksidu v cepivih

grafen-hidroksid-slika

Na dan prihaja vse več dokazov, ki dokazujejo, da vlade in velika farmacija ljudem vbrizgavajo grafenov oksid, grafenov hidroksid in druge različice grafena z namenom ubijanja (depopulacije).

Dr. Pablo Campra, ugledni profesor na Univerzi v Almeriji, je 2. novembra 2021 razkril, da je v več stekleničkah s “cepivom” Covid-19 s pomočjo mikro-Ramanove spektroskopije odkril grafen. Dr. Campra je v poročilu Univerze v Almeriji dokazal, da je v 8 vzorcih različnih proizvajalcev “cepiv” odkril grafen in grafenov oksid.

Dr. Andreas Noack je v odgovor objavil videoposnetek, v katerem je komentiral poročilo Dr. Pabla Campre. Dr. Noack je kemik in vodilni svetovni strokovnjak na področju inženiringa aktivnega ogljika in grafena. Dr. Noack je svojo doktorsko disertacijo napisal o tem, kako grafenov oksid spremeniti v grafenov hidroksid.

Videoposnetek je ključnega pomena. Dr. Noack je dejal, da sta dva od frekvenčnih pasov, ki jih je zaznal Dr. Campra, pripadala grafenovemu hidroksidu. Grafenov hidroksid (GHO) je enoslojni aktivni ogljik, dolg 50 nm in debel 0,1 nm (plast atoma). Tako injekcije vsebujejo nano rezila izjemne stabilnosti, ki niso biološko razgradljiva (to je dejstvo, ki ga pozna vsak kemik).

grafen-hidroksid-dokazi

Ta nano rezila razrežejo in uničijo srce, možgane in srčno žilni sistem. Epitelne celice postanejo hrapave, tako da se nanje stvari prilepijo. Pravi, da jih toksikologi z običajnimi metodami ne morejo najti v petrijevki, saj se ne premikajo, in tako ne pričakujejo, da bodo odkrili te nano britvice. Tako je vsak zdravnik, ki ve kaj vbrizga ljudem, navaden morilec.

Grafenov hidroksid je nov material in toksikologi ga še ne poznajo. Zato ljudje zaradi teh smrtonosnih injekcij padajo mrtvi, zlasti športniki, pojasnjuje doktor Noack. To je “zelo inteligenten strup”.

Nano rezilo iz grafenovega hidroksida povzroči, da ljudje notranje lahko tudi izkrvavijo, zato govorijo o krvnih strdkih, saj ta mikro rezila povzročijo mala ali večje krvavitve kapilar, če je to v glavi ali srcu je za človeka lahko to usodno. 

Dr. Noack: “Tudi če ljudje ne umrejo takoj, ta nano rezila postopoma razrežejo krvne žile. Kot kemik lahko rečem, da sem popolnoma prepričan, da je v cepivih grafenov hidroksid. Zato vem, da ste morilec, če to ljudem vbrizgate v kri.”

Dr. Noack je umrl naslednji dan, potem ko je razkril grafenov hidroksid v ubijalskih Covid “cepivih”. Njegova žena je objavila, da je šlo za “brutalen zahrbtni napad”. Prosila nas je, naj zberemo pogum, da verjamemo v sporočilo doktorja Noacka o nano rezilih in da ukrepamo ZDAJ! Dejala je, da je njen mož dobra duša in da je to storil za nas, da je umrl za vse nas.

Zaradi tega so ljudje verjeli, da je bil doktor Noack umorjen. Njegova vdova meni, da ga je morda napadel žarek sevanja, saj je v preteklosti dejal, da sevalno orožje obstaja in da lahko to tehnologijo “oni” uporabijo za odstranitev ljudi. V celotnem intervjuju v nemščini je omenila sevanje.

Glavni mediji molčijo o smrti doktorja Noacka in njegovem resnem opozorilu, da je grafen hidroksid v Covid “cepivih”. O njegovi prezgodnji smrti se je razpisalo nekaj neodvisnih medijev, nekateri pa so izrazili prepričanje, da je bil umorjen, morda s sevanjem od daleč.

Nekateri pravijo, da je umrl zaradi možganske kapi. Morda ne bomo nikoli izvedeli. Vemo pa, da so grafenov oksid, grafenov hidroksid, nano oblike rezil in druge različice grafena res v teh posnetkih, farmacevtski kartel in svetovne vlade pa jih želijo vbrizgati vsakemu moškemu, ženski in otroku!

Vlade petletnikom že vbrizgavajo farmacevtske injekcije za ubijanje, ki vsebujejo britvice iz grafenovega hidroksida. Ta tehnologija bo razrezala njihovo notranjost in našim otrokom prinesla grozljivo, bolečo smrt!

Lani je avstrijska policija razbila vrata doktorja Noacka in ga aretirala, da bi mu preprečila govorjenje. Dogodek je bil posnet s kamero. Očitno je bil tarča.

Dr. Pablo Campra je julija 2021 z uporabo transmisijske elektronske mikroskopije prvi sklepal, da Pfizerjev serum vsebuje kosmiče grafenovega oksida. Njegove tehnike odkrivanja so vključevale tudi infrardečo spektroskopijo v kombinaciji z optično mikroskopijo.

Pred odkritjem doktorja Campre je druga španska raziskovalna skupina z imenom La Quinta Columna junija 2021 objavila svoje odkritje, da serumi Covid v vseh svojih različicah, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson itd., vsebujejo znaten odmerek nanodelcev grafenovega oksida, je poročal Global Research.

Dr. Ricardo Delgado, biostatistik in ustanovitelj podjetja La Quinta Columna, je odkril, da je 99 % vsebine Pfizerjevega cepiva grafenov oksid. Njegovo ekipo so očrnili preverjevalci dejstev, ki niso predložili nobenih dokazov za svoje obrekovalne trditve.

V svojem članku z naslovom “Grafenov oksid, vektor democida Covid-19” pojasnjujem kemični postopek, ki je povezan z redukcijo grafenovega oksida v prozoren tekoči serum z zmanjšanjem vsebnosti kisika. S tem je reducirani grafenov oksid (RGO) bolj smrtonosen. Torej znanstveno je mogoče, da serumi Covid-19 vsebujejo 99 % grafenovega oksida.

Ekipa doktorja Delgada je objavila znanstveno poročilo o svoji optični in elektronski mikroskopski analizi, ki kaže, da je bil grafenov oksid najden v štirih cepivih Covid-19. Orwell City je novico objavilo v angleščini. Nato je La Quinta Columna iz Univerze v Almeriji zahtevala vmesno poročilo z naslovom “Detekcija grafena v vzorcu vodne surovine”.

Poročilo družbe La Quinta Columna je bilo prvotno objavljeno v španščini 28. junija 2021.

“Stvar je v tem, da ne gre za cepivo, temveč za odmerek grafena.” – Dr. Ricardo Delgado.

19. avgusta 2021 je druga raziskovalna skupina z imenom “Klub znanstvenikov” našla grafen v 7 uglednih biotehnoloških serumih z uporabo optičnega mikroskopa, mikroskopa s temnim poljem, UV absorpcijskega in fluorescenčnega spektroskopa, mikroskopov s skenirnimi elektroni, transmisijskega elektronskega mikroskopa, energijsko disperzijskega spektroskopa, rentgenskega difraktometra in jedrske magnetne resonance, s katerimi so preverili morfologijo in vsebino serumov. Za visokotehnološke meritve in skrb za preiskavo so bile aktivirane vse kontrole in sprejete referenčne meritve, da bi dobili potrjene rezultate.

Klub znanstvenikov je iz očitnih razlogov ohranil svojo identiteto v tajnosti. Analizirali so družbe Pfizer, Moderna, Janssen in AstraZeneca ter odkrili podlago na osnovi ogljika z vgrajenimi nanodelci, grafenove plošče in grafenov oksid.

Nedeklarirane sestavine, ki vsebujejo kovine, so odkrili znanstveniki na Japonskem, zaradi česar je japonska vlada ustavila uporabo serumov podjetja Moderna. Japonsko ministrstvo je sporočilo, da so najdeni delci reagirali na magnete, zato je obstajal sum, da gre za kovinsko onesnaženje. Grafen, grafenov oksid (GO) in reducirani grafenov oksid (RGO) imajo paramagnetne lastnosti.

Septembra je nemška ekipa razkrila obremenjujoče dokaze o kontaminantih v “cepivih” in obdukcijah, ki povezujejo “cepiva” s smrtnimi primeri.

Dr. T. je v tej nujni objavi pozvala vse zdravstvene delavce, naj poročajo o magnetnih pojavih, saj je prepričana, da so kosmiči grafenovega oksida odgovorni za magnetizem, ki ga povzročajo “cepiva” in ki smo mu priča na mednarodni ravni.

Pfizerjeva žvižgačica Karen Kingston je avgusta 2021 razkrila, kako je bil grafenov oksid skrit pod poslovno skrivnostjo in zato ni bil naveden v patentih. Kingstonova pojasnjuje, da je grafenov oksid dejansko ključna sestavina serumov Covid-19.

Še en glavni znanstvenik družbe Pfizer je novembra žvižgal in v oddaji Stew Peter’s Show razkril notranja elektronska sporočila vodilnih Pfizerjevih menedžerjev in znanstvenikov, ki so razpravljali o tem, kako bodo pred javnostjo skrili, da je grafenov oksid v njihovih serumih.

Aprila 2021 je Health Canada odpoklicala milijon in pol obraznih mask KN95, ki so vsebovale grafen. Otroci so bili v kanadskih šolah prisiljeni nositi te maske. Organizacija Health Canada je njihovo nošenje primerjala z vdihavanjem azbesta ves dan. Te strupene maske so izhajale iz kitajskega podjetja Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd.

  • Dr. Robert Young je uporabil skenirno in transmisijsko elektronsko mikroskopijo, ki je razkrila grafenov oksid v štirih serumih Covid-19.
  • Dr. Franc Zalewski je prav tako odkril grafenov oksid v serumu družbe Pfizer.
  • Dr. Antonietta Gatti je nedavno opravila video intervju o toksičnosti nano metalnih delcev grafenovega oksida za celice. Našla jih je v “cepivih”, kompletih za PCR in obraznih maskah.

Dr. Antonietta Gatti v svojem prelomnem poročilu iz leta 2017 z Dr. Stefanom Montanarijem pojasnjuje, da nanodelci v celicah uničijo prirojeni obrambni mehanizem celic in povzročajo krvne strdke, smrtonosna vnetja, trombe in odpoved več organov, ki jih predstavljajo nano metalni delci, ki niso biološko razgradljivi in so dejansko biopersistentni. Lahko vstopijo v celice, poškodujejo DNK in kri jih raznese, ter se povežejo z organskimi snovmi in koagulirajo v organih.

Slovaška ekipa je v bolnišničnem laboratoriju v Bratislavi analizirala nosne brise iz kompleta PCR, ki so ga uporabljali SD Biosensor, Abbott in Nadal. Ekipa je ugotovila, da ko DARPA hidrogeli iz grafenovega oksida pridejo v stik z organsko tekočino (npr. slino), v nekaj minutah začnejo tvoriti pravokotne kristalne strukture. Te postopoma rastejo na fraktalni način. Nemška raziskovalna skupina je prav tako posnela kristalno rast GO hidrogela.

ZNANSTVENI ČLANKI IN PATENTI

Več znanstvenih člankov kaže, da se zaradi visoke električne prevodnosti in sposobnosti prodiranja skozi celične membrane grafenov oksid uporablja pri genski terapiji kot ogrodje ali platforma za prenos mRNK v celice. Kristalne mreže se tvorijo v telesni tekočini in se razmnožujejo po injiciranju in v samem serumu. Videti so kot nano napetostne visokofrekvenčne antene.

Plast grafenovega oksida

Znanstveniki so v Centru za nanoznanost Univerze Jyväskylä na Finskem in na Univerzi Harvard v ZDA razvili nov način izdelave ogljikovih nanocevk.

Grafen je bil del prvega projekta človeškega genoma, ki se je začel leta 2001. mRNk genska terapija, nanotehnologija, ki kot vektor uporablja grafenov oksid, deluje na podlagi tehnologije CRISPR, razvile pa so jo za zdravljenje bolnikov z rakom družbe Pfizer, Moderna in BioNTech.

Zaradi citotoksičnosti (celične smrti) pri zdravih celicah in dejstva, da so v poskusih na živalih vse živali umrle, nanotehnologija grafenovega oksida ni bila nikoli odobrena za uporabo na ljudeh! Zakaj pa se ta tehnologija zdaj uporablja na zdravih ljudeh in otrocih, pri katerih ni tveganja za Covid?

Vsem bi moralo biti že povsem jasno, da farmacevtski kartel po vsem svetu uporablja to tehnologijo v nezakonitih poskusih na ljudeh in poskuša nekaznovano vsiliti svoja strupena “cepiva” vsem.

Podjetje Nanografi proizvaja nano cevke iz grafenovega oksida in intranazalna cepiva za dostavo zdravil Covid-19.

Znanstveniki so že preučevali prenos iz nosu v možgane in cerebralno biološko razgradnjo z intranazalnim pršenjem z uporabo tankih nanodelcev grafenovega oksida. Da ne bo pomote, “cepiva” v nosnem pršilu vsebujejo nanodelce grafenovega oksida.

Če še vedno niste prepričani, obstajajo članki v osrednjih medijih, ki poskušajo predstaviti nosno pršilo s “cepivom proti gripi” iz grafenskega oksida kot nekakšno zaščitno sredstvo.

Dr. Chunhong Dong je glavni avtor študije z Inštituta za biomedicinske znanosti na Kitajskem, v kateri se je pohvalil: “Ta študija daje nov vpogled v razvoj visoko učinkovitih intranazalnih cepilnih sistemov z dvodimenzionalnimi nanodelci v obliki listov.”

Grafenov oksid je bil skrbno izdelan kot “adjuvant za imunoterapijo”, polietilen glikol (PEG), še en zelo strupen strup, pa je bil uporabljen kot prevlečni polimer. PEG se pogosto uporablja kot dodatek v farmacevtskih izdelkih, kozmetiki in hrani. Vendar PEG povzroča potencialno življenjsko nevarne preobčutljivostne reakcije, vključno z anafilaksijo.

To ni velika blagovna znamka, vendar v svojem patentnem izumu Sars-Cov2 omenjajo “nanodelce in mikrodelce, obremenjene z ogljikovim grafenom”.

S klikom na spodnjo povezavo najdete seznam strokovno pregledanih medicinskih študij o toksičnosti grafenovega oksida in o tem, kako koagulira kri. Koliko dokazov še potrebujete, da bi verjeli?

https://jdfor2024.com/wp-content/uploads/2021/07/AppendixGrapheneOxide.pdf

Dr. Armin Koroknay, direktor raziskav zasebnih svetovalcev in raziskovalnega inštituta v Zürichu, je analiziral učinke “cepljenja” COVID na kri.

Dr. Bärbel Ghitalla je z ekipo pod drobnogled vzela različne blagovne znamke in odkril stvari, ki jih ni mogla pojasniti, vendar so razložene v patentih “Covid-19 cepiv”.

Tukaj pa si lahko pogledate posnetek, kjer lahko vidite neposreden dokaz, da nano grafen iz cepiv lahko prebije celično membrano in vstopi v celico.

ZDAJ VERJAMETE?

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...