Grafen hidroksid v cepivih?

grafen-hidroksid

Pred časom smo na naši spletni strani že objavili Informativni vodnik o grafen oksidu, ki ga je izdala La Quinta Columna. Kot kaže, pa cepivih ni samo grafen oksid, temveč tudi grafen hidroksid.

Vsaj tako pravi nemški znanstvenik, dr. Andreas Noack, katerega doktorat je bil na temo grafen oksida / hidroksida. Dr. Noack je delal tudi za korporacijo, ki je razvijala izdelke z aktivnim ogljikom / grafenom.

V torek, 23. 11. 2021, je dr. Noack posvaril svet, da so delce grafen hidroksida, ki so po njegovem mnenju “nano-velika rezila”, našli v cepivih. V videu, ki ga je posnel, je zelo posebej spregovoril o tem, kako grafen hidroksid deluje kot britvice v krvi, povzroča možganske kapi ali poškoduje srce.

Video si lahko pogledate s klikom na spodnjo sliko ali s klikom tukaj.

video-grafen-hidroksid

Trdil je, da s toksikološko analizo grafen hidroksida ni mogoče odkriti v cepivih, temveč le z mikro-Raman spektroskopijo. Kot najbolj tvegano kategorijo je označil športnike, ki naj bi umirali zaradi intenzivnega krvnega obtoka, torej pospešenega obtoka.

Kmalu potem, ko je bil ta video objavljen, je bil nemški kemik dr. Andreas Noack (domnevno) ubit (omenja se Death-Ray oz. DEW), ker je razkril resnico o grafenovem hidroksidu v cepivih.

V kolikor je ta informacija resnična, in mnogo neodvisnih virov poroča, da je, potem smo globlje v fašistični diktaturi, kot si upamo priznati.

Prispevek zaključujemo z mislijo, ki jo je povedal Johnatan Haidt: »V kolikor se sprašujete, katera stran v argumentu je v zmoti, je to tista stran, ki strelja lastne disidente.«

Vir: PublishWall

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...