Ali niste že utrujeni od zahtevanja sprememb?

zahtevanje-sprememb

Kdaj boste doumeli, da vaša prizadevanja pri napadanju sistema ne delujejo? Sistem ni pokvarjen. Dela točno to, za kar je bil zasnovan!

Upam, da boste tisti, ki berete mojo objavo, sporočilo v njem uporabili za opolnomočenje, namesto da bi se razburjali nad njim…

Če ne spadate v kategorijo namerno nevednih hinavcev, vas bo to verjetno le nasmejalo. Če pa vas bo ob branju malce zbodlo, to pomeni, da govorim neposredno TEBI.

Zdi se, da vsi naši tako imenovani ‘prebujeni’ ali ‘razsvetljeni’ ali ‘bojevniki resnice’ spadajo v dve različni kategoriji:

  • so tisti, ki resnično iščejo resnico, znanje in se opolnomočijo tako, da delajo, kar je moralno pravično ali prav
  • in tisti, ki mislijo, vse to zveni dobro, vendar se ustavijo, ko pride do pritiska.

Čeprav imajo nekateri polna usta besed tam, kjer gre le za POLOVICO »sranja«, niso pripravljeni vlagati svoje energije v prave naložbe. Na veliko jih pridigajo le doma svoji materi, zunaj pa vsem ostalim. Številne skupine in posamezniki, ki zahtevajo spremembe, bodo dobesedno storili samo to … kričali in vpili ter zahtevali spremembe, vendar ne želijo vložiti nobenega truda, ki je potreben za dejansko ukrepanje.

Za nekatere se njihova akcija dobesedno konča s pritoževanjem na spletu preko družbenih omrežij ali pa osebno, če jim je navzoči pripravljen prisluhniti… In to je to. Ne bodo šli ven in dejansko poskušali vplivati ​​na spremembe. Ko jih vprašate, zakaj jih ni na sestanku mestnega sveta ali šolskega odbora, katerim zakonodajalcem so dejansko poslali e-pošto ali kako so dejansko ukrepali in zakaj ne, sledi običajno plaz izgovorov … Moram delati, nimam časa, preveč me je strah, da bi javno govoril, ne vem, kje naj začnem, bla bla bla. Ti ljudje se verjetno ne bodo nikoli spremenili in njihova apatija jih ne bo pripeljala nikamor.

Kaj pa ljudje, ki presežejo te pritožbe in dejansko poskušajo nekaj narediti? So ljudje, ki se pojavljajo, govorijo in poskušajo popraviti stvari v svoji skupnosti? Zagotovo je njihov trud cenjen, kajne? Ti ljudje so morda korak nad »tipkovniškimi bojevniki« in »pritoževalci«, vendar pa vam iz lastnih izkušenj lahko povem, da mnogi od njih sploh ne verjamejo v to, kar govorijo. Kajti, če bi ljudje verjeli v polovico stvari, ki so jih govorili drugim, bi se njihova dejanja ujemala z njihovimi besedami. Tako preprosto je. Kljub temu vidim, da je veliko govornikov, ki želijo uveljaviti svoje zamisli in mnenja o tem, kako popraviti stvari ali doseči spremembe, vendar ne sledijo lastnim nasvetom. To je tipično vedenje, ki se kaže povsod. Od lokalnih skupnosti do zdravnikov in znanstvenikov, ki imajo veliko privržencev po vsem svetu.

Veliko primerov mi pride na misel ob tem:

  • Obstajajo šolski učitelji, ki na sestankih upravnega odbora tarnajo in zahtevajo, da se vsi njihovi prijatelji in družina nehajo podrejati nošenju mask in testiranju, vendar se kljub temu prijavijo na tedensko testiranje, da obdržijo službo, ki jih očitno ne zanima!
  • Obstajajo zdravstveni delavci, ki še naprej delajo za delodajalce, ki so kršili njihove pravice. Poznajo vsa tveganja za cepiva, bili so neposredna priča temu, kako so bile številke napihnjene zaradi napačnih testov. Mirno so opazovali, kako so njihovi delodajalci bogateli, medtem ko so ljudje dobesedno UMIRALI. Je vaš položaj pri takem delodajalcu RES tako pomemben?
  • Obstajajo virologi, znanstveniki in zdravniki, ki zahtevajo zdravniško svobodo, avtonomijo in resnico, ki stoji za medicinsko-industrijskim kompleksom, vendar ne bodo ustrezno obravnavali znanosti. Ne delujejo pošteno, ker se preveč bojijo, da bo njihova kariera padla v vodo, če bodo priznali grde resnice, s katerimi se soočajo.
  • Obstajajo starši, ki so celo prisotni, kadar se njihovim otrokom tlači testna palčka v nos, pod pogojem, da jih lahko imajo v šoli. To že sega na področje kritične rasne teorije … otroci, ki so prisiljeni k nošenju maske, testiranju ali cepljenju … prisiljeni so navzočnosti pri surovih predavanjih LGBTQ … Seznam se lahko nadaljuje. Toliko staršev odkrito kritizira veliko stvari, ki jim niso všeč pri izobraževanju njihovih otrok, a jih kljub temu vsak dan pošiljajo v šolo, da so podvrženi temu »sranju«.

Mislim, da sem s tem izrazila svoje stališče, glede tega, kako so se ljudje pripravljeni pritoževati, vendar niso pripravljeni sprejeti potrebnih ukrepov. Ne morete biti tam zunaj in zahtevati spremembe, če ste nekdo, ki spada v kategorijo hinavcev … Ob tem izgledate in zvenite kot norec. Če se vaše besede in dejanja ne ujemajo, niste človek, ki bi mu morali zaupati. Pika. Nasprotno pa OBSTAJAJO ljudje, ki smiselno ukrepajo in svoje trditve podpirajo z dejanji in dokazi.

Sprašujem prve: kdaj boste ugotovili, da vaša prizadevanja za napad na sistem ne delujejo? Sistem ni pokvarjen. Dela točno to, za kar je bil zasnovan.

To me pripelje do naslednjega zaključka … Od teh sistemov se moramo oddaljiti. Zamisel o tem, kar mnogi zdaj imenujejo “velika bifurkacija”, se mora uresničiti. To bo pravzaprav bolj “velika frakcionalizacija”, saj ne bomo imeli samo dveh ločenih sistemov. Celota bo sestavljena iz številnih manjših sistemov. Osredotočiti se moramo na gradnjo lastnih sistemov lokalno in pri tem upoštevati vse vidike našega življenja. Vključena morajo biti področja, kot so izobraževanje, zdravstvo in dostava hrane … če naštejemo le nekatere.

Namesto, da zahtevate spremembe v pokvarjenem sistemu, POSTANITE sprememba in ustvarite nove!

sprememba-ni-lahka

Sprememba ni lahka, vendar je potrebna za rast!

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...