E-knjiga Prinašalci svita

prinasalci-svita

Barbara Marciniak v zanimivi knjigi PRINAŠALCI SVITA razkriva skrivnosti povezane s tem planetom, s človeštvom in z njegovo zgodovino ter odstira tančice miselnega programiranja ter nakaže možne poti, kako se bolj povezati s seboj in s planetom.

prinasalci-svita-knjiga-3d-900

E-knjigo, ki je v obliki .pdf dokumenta (velikost 0,8 MB), si lahko brezplačno prenesete na svoj računalnik, tako da kliknite na spodnji gumb.

Odlomek iz knjige

Mnogi od vas želijo doseči višje nivoje realnosti in ostati tam, pozabljajoč, da je vaša naloga tu, na Zemlji. Morate se naučiti ostati prizemljeni. Potreba za prizemljenostjo je nekaj, česar mnogi od vas ne razumejo. Kmalu boste odkrili, da če se premaknete v višje in višje vibracije in če nimate stvari, ki bi vas prizemljile in povezale svetove v eno, utegnete imeti težave z živčnim sistemom.

Ko se frekvenca spremeni in več Svetlobe pride v telo, prične tipično »človeško vozilo« sprejemati mnogo več informacij. Občasno vi čutite veliko dolgočasje, ko živite v tem svetu in si želite biti samo na nivoju sprejemanja informacij in pozabiti vse tisto, kar smatrate za zemeljsko življenje. Če niste prizemljeni, ne boste sposobni sprejemati, integrirati in uporabljati informacij. To lahko enostavno prepolni in preobremeni vaš sistem in vi ne boste sposobni tega, kar sprejemate, prevesti in ostati mirni.

Vi morate biti sposobni balansirati mnogo svetov istočasno. Kako boste to storili? Z namero, prakticiranjem in odločitvijo. Prizemljevanje dovoljuje svetovom, da se zlijejo in vam dovoljuje, da pristopite mnogim svetovom. To vam dovoljuje, da čutite energetske valove ter da jih preusmerite tudi takrat, ko to potrebujete, da bi postali super-človeško bitje.

Dober način, da se prizemljite je, da greste ven in sedite na zemlji. Pojdite in sedite v naravi. Stojte in sedite poleg drevesa nekaj časa. Sedite na soncu in berite knjige medtem ko na vas sije sonce, ali pa pojdite plavat ali namakajte noge v vodi. To so elementi. Ti elementi ustvarjajo Zemljo tako, da jih lahko čutite.

Vsebina knjige

 1. Odposlanci nekega drugega časa
 2. Prastvarnik na poti
 3. Kdo so vaši Bogovi?
 4. Spomini v zoni svobodne volje
 5. Kdo v sebi nosi linijo Svetlobe?
 6. Odklenite zgodovino
 7. Več-dimenzionalno integriranje/stapljanje
 8. Izven vsesplošne tiranije
 9. Popolnoma nove meje
 10. Popolnoma novi koncept Svetlobe
 11. Zakaj tu pravzaprav gre? (Katera so pravila te igre?)
 12. Nošenje Svetlobe je veličastna naloga
 13. Kakšen je vaš namen?
 14. Emocije – skrivnost v časovnih kronikah
 15. Iniciacija Zemlje skozi integriteto
 16. Heretiki pred časom
 17. Jezik Svetlobe
 18. Simfonije zavesti
 19. Razpihajte notranji plamen
 20. Seksualnost – most do višjih nivojev zavesti
 21. Vaša Obveza in Vaše Posvetilo, da bi se razvili v tretji dimenziji
 22. Galaktični plimni val Svetlobe
Delite naprej ...

Preberite si tudi ...