E-knjiga Lutkar

lutkar-knjiga

Knjiga je ustvarjena z namenom, da se prebudi in aktivira nov človek, ki zgradi novo družbo, doma in po svetu. Za to lahko poskrbimo. Jaz in Ti.

Avtor, na svojem delovnem področju dejaven posameznik, ostaja neimenovan iz razlogov, ki jih podrobno pojasni v knjigi in sicer pravi: »Kako in kdaj naj bi se družbene spremembe uvedle v prakso? Čim prej, če bi želeli ohraniti, kar nam je ostalo od naravnega okolja. Kako? Izključno demokratično, s ‘pritiskom’ na voljene predstavnike.«

Knjiga izpod peresa neimenovanega avtorja sestoji iz dveh delov – 1. del knjige se imenuje LUTKAR, 2. del pa KAPITALISTIČNI MANIFEST.

lutkar-manifest

Knjiga je v fizični obliki (kot tiskana knjiga) na voljo tukaj, medtem ko si lahko e-knjigo, ki je v obliki .pdf dokumenta (velikost 3 MB), brezplačno prenesete na svoj računalnik, tako da kliknite na spodnji gumb.

Kaj najdemo v knjigi, ki ima dva dela?

LUTKAR (1. del) je knjiga analiz izkoriščevalskih družbenih sistemov z jasno ponujenimi in izvedljivimi rešitvami za povrnjeno dostojanstvo vsem delovnim ljudem v kapitalizmu in drugih oblikah družbenih ureditev.

KAPITALISTIČNI MANIFEST (2. del) pa med drugim izpostavi tudi to, da je sposobnost opravljanja človeškega dela osnovni osebni kapital posameznika. In da bi moralo biti zato zaščiteno kot posebna kategorija kapitala.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...