Revija Lancet: Cepljenje niti malo ne upočasni pandemije

cepljenje-ne-prepreci-pandemije

Objava v največji medicinski znanstveni reviji Lancet je popolnoma raztrgala cepljenje, saj so objavili, da cepljenje niti malo ne upočasni pandemije. O tem je pisal tudi Igor Chudov 1. 12. 2021 na svojem Substacku in v nadaljevanju objavljamo prevod njegovega članka.

Zasledili smo neverjetno objavo v reviji Lancet z naslovom »Populacija, ki je bila cepljena proti covidu narašča, s tem pa tudi njen epidemiološki pomen«. Že dejstvo, da so objavo sploh dopustili, je zelo pomembno, saj je to znak, da narašča število znanstvenikov, ki se ne bojijo več vlade, globalistov oz. Big farme. Resnica prihaja na dan iz najvišjih ravni znanosti.

Članek je odličen, saj potrjuje to, o čemer mnogi že dolgo razpravljamo.

odstotek-cepljenih
  1. V Veliki Britaniji so izmerili, da je stopnja širjenja bolezni znotraj članov istega gospodinjstva enaka pri cepljenih in necepljenih (25 % za cepljene proti 23 % za necepljene).
  2. 39 % okužb se je pojavilo med popolnoma cepljenimi člani istega gospodinjstva.
  3. Najvišje število virusnih delcev, ki so jih določili pri obolelih se ni razlikovalo med cepljenimi in necepljenimi.
  4. V Nemčiji se stopnja primerov bolezni COVID-19 povišuje med popolnoma cepljenimi ljudmi. Od 21. julija 2021 se ta stopnja poroča tedensko in je v začetku znašala 16,9 % med bolniki, starimi 60 let in več [2]. Ta delež se iz tedna v teden povišuje in je znašal zadnji teden novembra 58,9 %.
  5. V Izraelu so poročali o izbruhu bolezni v bolnišnici. Zbolelo je 16 zdravstvenih delavcev, 23 bolnikov in dva njihova družinska člana. Vir je bil popolnoma cepljeni bolnik. Med vsemi izpostavljenimi (151 zdravstvenimi delavci in 97 bolniki) je bila precepljenost 96,2 %. Štirinajst popolnoma cepljenih bolnikov je hudo zbolelo ali umrlo, dva necepljena bolnika sta razvila blago bolezen.
  6. Štiri od prvih petih okrožij z najvišjim odstotkom popolnoma cepljene populacije (99,9–84,3 %) je Ameriški center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) opredelil kot okrožje z visoko stopnjo nalezljivosti.
  7. Podobna situacija je bila opisana tudi v Veliki Britaniji. Med 39. in 42. tednom je bilo prijavljenih skupno 100.160 primerov COVID-19 pri starejših od 60 let. Med popolnoma cepljenimi (89,7 %) jih je bilo 89.821, med necepljenimi pa 3.395 (3,4 %) [3].

Kult covida razpada po šivih in neuspeh »cepiv proti covidu« ni več nobena skrivnost. Namen tega prispevka ni informacijska znanstvena revolucija. Svetujem vam, da z njim niti ne poskusite prepričati svojega soseda, če gre za velikega oboževalca dr. Faucija. Bistvo prispevka je prepričati odločevalce in vplivneže, da se prenehajo oklepati svojih nevzdržnih stališč.

Prosimo, razširite ta članek ali članek Lancet z lastnimi komentarji čim širše. Vedno teže ga bo prezreti.

Ljudje, ki trdijo, da “verjamejo v znanost”, so po navadi ravno tisti, ki jo najmanj razumejo. Razumejo lahko le dr. Leano Wen s CNN-a ali dr. Faucija. Zato dvomimo, da lahko razumejo besedilo članka Lancet. Prosimo, da jim razložite pomen te objave. Povejte jim, da je »največja medicinska znanstvena revija pravkar objavila članek, v katerem pravi, da so cepiva smeti in niti ne upočasnijo pandemije«.

Če pokažejo zanimanje, jim povejte, da si trenutno na svetu na stotine tisoč prestrašenih ljudi obupno želi, da bi se lahko odcepili. Vprašajte jih, zakaj bi si po vsem tem še vedno tako obupno želijo, da bi prejeli poživitveni odmerek.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...