Kaj pravi dr. Robert Malone, pionir mRNA cepiv, o cepljenju otrok?

dr-robert-malone-ne-cepljenju-otrok

Sporočilo staršem

PREPIS VIDEA

Moje ime je Robert Malone. Sem zdravnik in znanstvenik. Še pomembneje je, da sem tudi oče in dedek.

Običajno ne berem pripravljenih govorov. Danes sem naredil izjemo, ker je vsaka moja beseda tudi natančno znanstveno dejstvo. Za svojim besedami danes stojim, čeprav za to zastavljam svojo kariero, posvečeno raziskavam in razvoju cepiv.

Sam sem cepljen proti Covid-19 in na splošno sem zagovornik cepljenja. Celotno kariero sem posvetil razvoju varnih in učinkovitih načinov preprečevanja in zdravljenja nalezljivih bolezni. Objavil bom tudi besedilo te izjave, da ga boste lahko delili s prijatelji in z družino.

Za kaj gre? Rad bi vas opozoril na sledeče. Preden se odločite, da boste cepili svojega otroka morate vedeti, da gre za nepovratno odločitev … Želim, da poznate znanstvena dejstva o tem genskem cepivu. Temelji na tehnologiji RNK in je gensko cepivo, ki sem ga ustvaril sam.

Preden se odločite za cepljenje, si morate odgovoriti na tri glavna vprašanja. Vedeti morate, da gre za nepovratno odločitev, zato je pomembno, da starši razumete, o čem odločate.

Prvič: Virusni gen bodo vbrizgali v matične celice vašega otroka. Ta gen sili telo vašega otroka, da tvori strupene konične (spike) beljakovine. Te beljakovine pogosto povzročajo trajno poškodbo ključnih otroških organov, vključno z možgani in živčnim sistemom, srcem in krvnim žilam. Lahko povzročijo krvne strdke. Lahko povzročijo okvaro otroškega reproduktivnega sistema. In kar je še pomembneje, to cepivo lahko povzroči velike spremembe imunskega sistema.

Najbolj zaskrbljujoče pri vsem tem je, da bo škoda nepopravljiva. Ničesar več ne boste morali popraviti. Ne poškodb v njihovih možganih, ne brazgotin na srčnem tkivu in ne okvar imunskega sistema. Poškodbe v reproduktivnem sistemu pa lahko prizadenejo tudi prihodnje generacije vaše družine.

Drugič: Vedeti morate, da gre za novo tehnologijo, ki ni bila ustrezno preizkušena. Potrebno bi bilo vsaj pet let testiranja in raziskav, preden bi vsaj delno razumeli tveganja, povezana z njo. Poškodbe, ki jih lahko povzročijo nova zdravila se običajno razkrijejo šele mnogo let pozneje.

Prosim, vprašajte se, če si kot starši otroka zares želite, da so vaši otroci del tako radikalnega eksperimenta.

In tretjič, razlog, ki vam ga navajajo za cepljenje otrok, je laž. Vaši otroci ne predstavljajo nobene nevarnosti niti staršem, niti starim staršem. Pravzaprav je ravno nasprotno. Njihova odpornost je ključnega pomena ne samo za vašo družino, ampak za cel svet.

Če povzamem, niti vi sami, niti nihče iz vaše družine ne bo imel nobene koristi od tega, če boste otroka cepili. Lahko pa imate, glede na že znane škodljive posledice cepljenja, veliko škodo s katero boste morali živeti vi in vaši otroci do konca svojega življenja. Analiza tveganja in koristi za cepljenje otrok ni osnovana.

Kot oče in dedek vam močno priporočam, da se uprete cepljenju in se borite za zaščito svojih otrok.

Opomba: V uredništvu spletne strani Skrivnosti Sveta se sprašujemo kako je mogoče, da se je dr. Malone cepil, po drugi strani pa govori, da so cepiva nevarna za otroke. Ali kot izumitelj mRNA cepiv ni imel vseh ustreznih informacij in podatkov na razpolago?

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...