Klic brezna

klic-brezna

Brezno – skrivnostno in zlovešče, grozljivo in privlačno? Kaj je to? To je božanska matrika, kolektivno nezavedno, polje vseh možnosti … Kdo ga upravlja in kdo pozna vse njegove skrivnosti in zakonitosti?

Film KLIC BREZNA odkriva majhno tančico skrivnosti o vojskovanju posebnih vojaških specialnih enot. To orožje, ki je namenjeno bojevanju ni ognjeno, ni hladno, celo jedrsko ni temveč je umsko. Glavno orožje so človekovi možgani.

V filmu boste videli primere brezkontaktnega bojevanja, ki se zdi običajnemu človeku »nemogoče«, a se boste na lastne oči prepričali, da je mogoče. Na ljudi se lahko deluje na daljavo brez njihove vednosti.

Po dr. Rauni Leeni Luukanen Kilde, ki zelo dobro pozna kontrolo uma, so vse tehnologije, ki pridejo v javnost vsaj 50 let »zastarele«. Torej vse, kar nam »vojska« in »znanstveniki« pokažejo v javnosti, je že kar nekaj desetletij stara tehnologija.

Čeprav je film po eni strani zastrašujoč, nam po drugi strani odkriva brezmejne možnosti našega uma. Kako bomo uporabili svoj mogočni um? Ali ga bomo razvili za dobro ali za slabo? Ali kot je slaven citat iz Hamleta: »Biti ali ne biti?«

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...