Ko ptice padajo z neba

ko-ptice-padajo-z-neba

Leta 1995, ko so bili mobilni telefoni še luksuzni predmeti, me je Sarah Benson iz Avstralije kontaktirala in povedala, da se moramo mednarodno organizirati, da preprečimo elektromagnetni napad na Zemljo s tal in iz vesolja.

Naslednje leto so nad vsemi naravnimi pokrajinami začeli kot gobe po dežju rasti stolpi. Kjer koli so vzklili, smo prejemali poročila, da so čebele izginile, ptice so popadale mrtve z neba, žabe pa so se pojavile z deformiranimi nogami, manjkajočimi očmi in drugimi genetskimi napakami v jezerih, potokih in gozdovih.

Nekaj let pozneje je 3000 nemških zdravnikov opozorilo, da sevanje mobilnih telefonov in mobilnih stolpov povzroča glavobole, tesnobo, nespečnost, motnjo pomanjkanja pozornosti, ekstremna nihanja krvnega tlaka, motnje srčnega ritma, Alzheimerjevo bolezen, epilepsijo, raka in srčne napade, ter možganske kapi med vedno mlajšo populacijo.

Na Švedskem je nevrokirurg Leif Salford pokazal, da mobilni telefon v dveh minutah poruši krvno-možgansko pregrado in v dveh urah povzroči poškodbe možganov.

V Indiji je zoologinja Neelima Kumar dokazala, da * desetminutna izpostavljenost mobilnemu telefonu povzroči, da čebele ne zmorejo več do popolnosti presnoviti svoje hrane.

V Španiji je biolog Alfonso Balmori pisal o tem, kako je vzgajal paglavce na terasi stanovanja blizu stolpa. Ko so bili zaščiteni pred sevanjem, so se uspešno razvijali; ko so bili izpostavljeni stolpu, pa so paglavci vsi poginili.

V Angliji je število v populaciji navadnih hišnih vrabcev tako strmo upadlo, da so ptico morali dodati na seznam ogroženih vrst.

Najnovejša zaskrbljujoča študija je bila objavljena 15. oktobra 2018. Kaže na veliko hitrejši upad populacije žuželk, kot so predvidevali. Število žuželk v portoriških deževnih gozdovih se je v zadnjih nekaj desetletjih zmanjšalo za 30 do 60-krat. Njihova študija kaže, da se populacija žuželk v devetdesetih letih prejšnjega stoletja ni zmanjšala do leta 1997, ko je nenadoma in strmo upadla. To je leto, v katerem so v Portoriku povsod zgradili stolpe. [Glejte povezano literaturo, ‘The Insect Apocoplypse is Here’ v The New York Timesu.]

wifi-kaktus

5G – peta generacija brezžične tehnologije – ne sme biti zgrajena na Zemlji ali v vesolju. Prepričanje, da radiofrekvenčno sevanje, splošno znano kot radijski valovi, nekako ni pravo sevanje in je neškodljivo, je bilo v 70. letih prejšnjega stoletja ovrženo v laboratorijih po vsem svetu. Škodljivost za ljudi, živali in rastline pa je bila od takrat potrjena v več kot 10.000 strokovno pregledanih študijah.

Če bo zgrajen 5G, se bo raven sevanja povsod praktično čez noč povečala za 10- do 100-krat. Na Zemlji se pred njim ne bo mogoče skriti.

Povsod je mogoče opaziti in občutiti učinke že obstoječih ravni radiofrekvenčnega sevanja na zdravje prebivalstva in okolja, ki se kažejo v kakovosti življenja, visoki stopnji raka, nevroloških bolezni, bolezni srca in sladkorne bolezni, celo pri otrocih, padcu populacij ptic, čebel in metuljev ter nezdravih gozdovih.

Vlade in javnost pozivamo, da ustrezno ukrepajo.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...