O energiji in spolnosti

energija-in-spolnost

Za vse tiste, ki seks jemljete zelo lahkotno, bom tole informacijo pustil tukaj.

Čakre se obnavljajo vsakih 7 let, tako da če ste bili z neko osebo vsaj enkrat, bo njena energija ostala z vami 7 let. To velja, če jih ne očistite na ustrezen način.

Ko imate z nekom spolni odnos, se začne celoten energijski proces. Predvsem se združita koreninski čakri (muladhara) obeh partnerjev, od te intimnosti pa se auri združita, zlijeta in ustvarita veliko aurično energijo okoli obeh partnerjev. Z ločitvijo pa pustita energijski in karmični odtis. Več ko imate odnosov z neko osebo, globlja je povezava.

spolnost-in-cakre

Zato se včasih tako veliko spominjate svojega bivšega ali tistega, s katerim ste postali intimni. Takrat spremenite svojo vibracijo in ustvarite energijske povezave, ki vaju povežejo, kjer potem še naprej prenašata energijo na subtilni ravni.

V vsakem odnosu se pridobi nekaj energije druge osebe. Če imate odnose z ljudmi, ki so večinoma gosti, nezavedni, brez svetlobe in ljubezni, nestabilni, potem pridobite isto … Spremenite se v paradigmo, v kateri vas nič ne osrečuje, čeprav imate veliko razlogov za to.

Če je druga oseba storila nekaj, kar je zaznamovalo njeno karmo, to pridobite in to lahko pritegne boleče izkušnje. Nasprotno, če ste v razmerju z nekom, ki je ozaveščen, poln svetlobe, poln ljubezni in ki ohranja svojo energijo čisto, se ustvari čudovita izmenjava pozitivne energije za oba. Oba rasteta v ljubezni in zavedanju.

Energija ljubezni in spolnosti je tako velika in čarobna, da vibrira tako visoko, da dosežete razširjeno stanje zavesti. Ta energija ostaja tudi v tebi in meni kot nove svetlobne kode.

Če spite z osebo, ki trenutno že ima partnerja, posledično pridobite energijo te osebe in partnerja (in partnerjevih partnerjev). Krivcev ni, so le neozaveščeni ljudje in posledice. Sami ste svoj šef, spremenite se lahko, ko se odločite.

Zakaj v svoje življenje privlačimo ljudi, katerih odnosi z nami so prazni, boleči in gosti?

  • Najprej z vibracijo: Privlačimo tisto, kar vibriramo.
  • Drugič zaradi učenja: Druga oseba je odsev vas, pokazala vam bo vaše sence, da jih boste lahko prepoznali in delali na njih.
  • Tretjič zaradi notranjih konfliktov: Niste se naučili ljubiti, niste se naučili ceniti …

Posledično se povezujemo z ljudmi na isti vibracijski ravni. Lahko se celo navežete (“zaljubite”) v takšno osebo, s katero ne morete ljubiti in ceniti samih sebe, dokler se tega ne naučite. Vibracijsko namreč zaznava vašo potrebo po Ljubezni, vendar odraža le vaš odnos do sebe.

Ljubite sebe in ljubili boste druge in drugi bodo ljubili vas.

To ni vabilo, da ne bi seksali, nasprotno, LJUBEZEN morate ustvarjati tako pogosto, kot želite! Pred tem pa vibrirajte navzgor, da pritegnete osebo, s katero boste lahko stabilni in vam bo pomagala rasti ter ne bo rušila evolucijskega dela.

Ljudje, ki imajo VIBRACIJO, znajo izbrati LJUBEZEN in SVETLOBO.

Nikoli ne spite z nekom, s katerim ne želite biti, ne počnite tega iz maščevanja ali zato, ker morate.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...