Ste se kdaj vprašali …

zelisca-zdravje-vitalnost

Zakaj vam zdravniki ne povedo, da vzemite raje magnezij, kot pa odvajala?

  • Odvajala med drugim dehidrirajo črevesje.

Zakaj vam zdravniki ne povedo, da je potrebno spremeniti način prehranjevanja, v primeru da vas peče zgaga in imate prebavne motnje, ter vam namesto tega predpišejo omeprazol?

  • Omeprazol povzroča več zgage, raka na črevesju, osteoporozo in pusti hrano, da fermentira v telesu.

Zakaj vam zdravniki ne povedo, da imajo zelišča in določena hrana tudi moč zdravljenja?

Zakaj vam zdravniki ne povedo, da zmanjšajte strupene kemikalije v vašem domu, v primeru, da imate nenehne glavobole in alergije?

  • Določene dišave in kemikalije povzročajo kopičenje strupenih snovi v naših celicah ter tako povzročajo alergije in glavobole.

Zakaj vam ne povedo, da če vsak dan pojeste eno grenivko, vam bo le-ta pomagala pri zniževanju krvnega pritiska, brez da uporabljate tablete za to?

  • Zdravniki vam priporočajo, da v kolikor jemljete tablete za zniževanje pritiska, da iz prehrane izločite grenivke – v vseh oblikah.

Zakaj vam zdravniki ne priporočajo, da jemljete aktivno oglje v primeru glavobolov, napihnjenosti / vetrov, težav s kožo, prehladov, zastrupitve s hrano?

  • Aktivno oglje je močno naravno sredstvo, ki se uporablja za lovljenje toksinov in kemikalij v telesu, kar omogoča, da jih telo odstrani, ne pa absorbira nazaj.

Zakaj vam zdravniki ne povedo o zeliščih in zeliščnih čajih za podporo imunskemu sistemu/prebavnim funkcijam?

  • Različna zelišča pomagajo različnim organom, da opravljajo svoje delo in tako ohranjajo telo zdravo.

Zakaj vam zdravniki ne svetujejo, da jemljete probiotike vsak dan?

  • Probiotiki krepijo imunski sistem, pomagajo očistiti in uravnotežiti črevesje, pomagajo uravnavati absorpcijo in izločanje, preprečujejo prehlad in alergije.

Zakaj zdravniki bolnikom vedno ponujajo le tablete namesto, da bi oblikovali načrt prehranjevanja in spremembo življenjskega sloga?

  • Izbira hrane in način življenja sta 90+% vzroka vseh bolezni.

Zakaj vam zdravniki ne povedo, da jemljite prehranska dopolnila za krepitev zdravja, preden zbolite, in namesto tega priporočajo tablete?

  • Dodatki / zelišča / tinkture lahko preprečijo bolezen s krepitvijo imunskega sistema in podpiranjem organov ter njihovih naravnih funkcij.

Zakaj vas zdravniki ne naučijo, da se čustva shranjujejo v fizičnem telesu in da le-ta lahko povzročijo duševne bolečine; namesto tega pa vam vedno znova povedo, da potrebujete zdravila?

  • Čustva igrajo pomembno vlogo pri našem celotnem zdravju; brez orodij, ki nam pomagajo pri krmarjenju po naših čustvih, lahko zlahka fizično zbolimo.

Zakaj zdravniki ne prevzamejo vloge pri pomoči ljudem, da živijo boljše življenje?

Zakaj vedno znova vzpostavljajo protokole jemanja tablet, ki jih večina, če bi vedela za vse stranske učinke, sploh ne bi jemala?

Zakaj nam zdravniki ne pomagajo biti zdravi, preden zbolimo?

Čas je, da se to spremeni. Ozdravitve so resnične in možne, vendar enostavno ne dobimo pravih informacij od ljudi, ki smo jim bili naučeni zaupati. Čas je, da vzamemo svojo moč nazaj!

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...