Zakaj so mi rekli, da gre za virus, če ne obstaja?

virus-ki-ne-obstaja

Nemški virolog Dr. Stefan Lanka trdi, da so slike virusov potegavščina – to pomeni tudi, da so cepiva potegavščina.

stephan-lanka
dr. Stefan Lanka

Že kot študent na univerzi je med svojim raziskovanjem prišel do vznemirljivega zaključka. Virusi, za katere se trdi, da so izredno nevarni – v resnici sploh ne obstajajo. Slike virusov gripe, herpesa, HIV, ošpic, hepatitisa B, malih koz in drugih virusov niso slike virusov, temveč slike okvarjenih celic, s tipičnimi delci ali drugim celičnim materialom.

Po besedah Lanke:

Moramo povedati, da so te fotografije prevara, ki so jo zagrešili vpleteni raziskovalci in medicinski znanstveniki, saj zagovarjajo, da so te strukture virusi ali celo izolirani virusi.

Dr. Lanka je odkril virus v morski algi. Obstaja znotraj morske alge, živi v njej, se razmnožuje in lahko zapusti organizem. Ugotovil je, da ni škodljiv. Dr. Lanka verjame, da obstaja okrog 100 milijonov virusov različnih vrst v približno 4 skodelicah vode. (Lanka ne verjame, da virusi obstajajo v živalskem kraljestvu, kot jih definirajo Kochovi postulati). (Opomba: Kochovi postulati: kriteriji po katerih določen organizem povzroča bolezen)

virus-laz
virus-laz2

Kroglasta struktura, obarvana rožnato, naj bi bil virus HIV. Fotografije so obarvane, da bi bile bolj strašljive.

Ne morem reči, da vem, kaj je ta mala kroglasta struktura. Toda ni videti, kot virus HIV. Videti je kot neka drobna rast. Toda mi naj bi verjeli, da je to virus HIV? Zakaj?

Naj samo slepo zaupamo?

Tu gre za čisto potegavščino. Kaj pa druge bolezni, ki naj bi jih povzročali virusi? Kaj pa teorija o cepivih?

To čemur rečemo virus je v resnici strup

Trdim, da virusi proti katerim cepimo niso resnični. Ne, da ljudje ne zbolijo in imajo bolezni, temveč da te bolezni ne povzročajo virusi. Virusi, ki naj bi obstajali so virusi: ošpic, otroške paralize, malih koz, hepatitisa, rdečk, mumpsa, koz, gripe, meningitisa, varicella zoster (pasasti izpuščaj), human papiloma virus (HPV) in rotavirusi.

Ali za te bolezni obstaja boljša razlaga, kot virus?

Da obstajajo virusi, ki povzročajo bolezni učijo v šolah, poročajo v medijih in potem to tezo podpirajo vodilni zdravniki, vlada in farmacevtska industrija. Uporaba polovične resnice in popolnih laži se nadaljuje in zakriva resnico. Termin virus prihaja iz latinske besede za strup ali ”venom”, ki je najbrž soroden s besedo ”visha” v starodavnem jeziku Sanskrit, kar pomeni toksin ali strup. Celice našega telesa otečejo in postanejo ”natrgane”, če so izpostavljene strupenim substancam (takšnim, kot so npr. težke kovine, strupena hrana, pesticidi, kemikalije itd). In potem sodobni ”znanstveniki” napačno označijo te simptome okoljskega zastrupljanja kot specifične bolezni, ki jih povzročajo virusi.

Enostavno povedano, kar pripisujemo virusom ima pravzaprav osnovo v okolju. Lahko vidimo, da bolezni v mnogih primerih ne nastanejo zaradi virusa, temveč zaradi strupov, ki jih zaužijemo.

Vzemimo npr. retrovirus. Simptomi so lahko driska, huda dehidracija, vročina, bruhanje. Je kdo kdaj zaužil kaj slabega? Nekaj, kar ni ustrezalo vašemu telesu. Morda je bilo preveč kuhano. Gnilo, ali slabe kakovosti, okužena hrana. Vaše telo ne želi takšno hrano, torej ustvari bruhanje in drisko, da odstrani, kar ste zaužili. Ima smisel, kajne? Torej ali je retrovirus povzročil takšno stanje? Ali je za to kriva strupena substanca, katere se je telo skušalo znebiti?

Mnogo zahodnih zdravnikov je mnenja, da je bolezen posledica reakcije telesa na strupe in ne posledica virusa.

Znameniti zahodni zdravniki so mnenja, da je bolezen posledica reakcije telesa na strupe in ne posledica virusa.

Razumen zahodni zdravnik Dr. Henry Bieler»Prvo, kar velja je, da osnovni vzrok bolezni niso glivice.«

In Dr. Thomas Sydenham»Bolezen ni nič drugega, kot poskus telesa, da se otrese snovi, ki povzročajo bolezen (toksičnih snovi).«

In moderni zdravnik, J.H. Tilden»Po več letnem popotovanju po džungli napačnih diagnoz: nobenega upanja ni, da bo medicinska znanost kadarkoli postala znanost; saj je celotna struktura zasnovana okrog ideje, da obstaja objekt bolezen – ki jo lahko ozdravimo, če najdemo pravilno zdravilo – sredstvo, potem smo našli pravo zdravilo.«

Virusi in cepiva so pogubna laž.

Zavedanje tega protislovja je tisto zaradi česar tako veliko število odličnih zdravnikov ne trdi, da virusi povzročajo bolezni, temveč raje povezujejo bolezni s škodljivimi stanji v okolju, kot so strupi ali onesnaženje ali podhranjenost. Z vzdrževanjem paradigme o virusih, ki povzročajo bolezni, ki brezciljno napadajo brezmočne žrtve, večina sodobnih zdravnikov pomaga skrivati resnico o tem, kaj nas resnično dela bolne: toksini in pomanjkanje hranil.

Če cepiva ne delujejo, ker virusov proti katerim naj bi bili imunizirani nikdar niso resnično izolirali, kaj potem v resnici počnejo, ko vbrizgavajo cepiva v telesa naših otrok?

Cepiva so dejanski strup!

Kako se izdelujejo cepiva – Uvod

Podučite se o škodi, ki jo povzročajo cepiva, tako da ne boste pod nobeno pretvezo privolili v cepljenje vaših otrok.

Izdelava cepiva se prične s prvotnimi celicami, ki se jih goji ali kultivira v mediju bogatim s hranili. Za medij običajno uporabljajo živalske organe ali dele živali. V veliko primerih je medij bogat s hranili lahko kontaminiran s toksini, kot so amebe ali inhibitorji encimov.

Ko so celice kultivirane in pomešane z živalskimi deli, se čistijo z namenom izfiltriranja t.i. virusa, ki ga želi farmacevtska industrija uporabiti v cepivu. Seveda ne izfiltrirajo samo virusa, saj le-ta nikdar ni bil identificiran za vsako bolezen, torej filter dovoljuje, da mnogo več gre skozi – material za katerega se verjame, da vsebuje nek tip virusa. Nek zdravnik, ki se je ukvarjal s cepivi in je pretrgal molk, ter poročal pod psevdonimom Dr. Randall, nas je spomnil, da se mnogo cepiv izdela iz tkiva splavljenega človeškega zarodka. Našel je tudi tuje beljakovine, ki so kontaminirale mnogo serij cepiv.

Nekatera cepiva so ustvarjena iz tkiva ledvic afriških zelenih opic, kokoši in embrionalnega tkiva poskusnih živali, telečjega seruma in celo človeških celic (organov, ki so bili namenjeni raziskavam ali splavljenih človeških zarodkov).

Če se ne uporablja tkivo zarodkov, potem se lahko uporabljajo kokošji zarodki in ledvične celice opic. Te celice vstopijo v telo vašega otroka preko injekcije in neposredno spremenijo in kontaminirajo krvni obtok vašega otroka. Kako lahko karkoli od tega prepreči bolezen? Pokažite mi dokaz!

Bolezni so posledica strupov, ki se jih želi telo osvoboditi. Ali potem cepiva povzročajo bolezni?

Drugače povedano, bolezni za katere menimo da so za nas  ”slabe” so pravzaprav odgovor telesa na toksični dogodek. Tako je bolezen, četudi boleča, po eni strani dobra, saj gre za boj telesa za življenje. Ponovno te bolezni so: male koze, hepatitis, rdečke, mumps, norice, gripa, meningitis, varicella-zoster (pasasti izpuščaj), človeški papiloma virus (HPV) in rotavirusi.

Torej je želeno, da se telo odziva, da se bori proti čemurkoli, kar ga je razdražilo.

V čem so si strupi in cepiva podobni?

Če pogledate sestavine cepiv, cepiva vsebujejo sestavine, ki so škodljive celo, če jih pogoltnete. Toda nekako to vbrizgavamo otrokom v velikih dozah, nekako misleč, da jih bo to naredilo močnejše. V resnici pa so te ogromne količine strupov namenjene, da povzročijo nevrološko škodo, nezmožnost učenja, zmanjšano inteligenco in na dolgi rok bolezni, kot je rak.

Cepivo proti noricam vsebuje: volovski albumin ali serum, etilendiamin tetra ocetno kislino (EDTA), želatino, mono natrijev L-glutaminat, MRC-5 DNK in celični protein, neomicin (aminoglikozidni antibiotik), kalijev klorid, monobazični kalijev fosfat , monobazični natrijev fosfat, sukrozo (strupeno umetno sladilo):

Da prebrali ste pravilno. Kravjo kri in MSG (mono natrijev glutaminat) in sladkor so sestavine, katere se neposredno vbrizga v telo.

Cepivo proti hepatitisu: aluminijev hidroksid, aluminijev fosfat, aminokisline, dekstroza, formaldehid ali formalin, neorganske soli, MRC-5 celični protein, neomicin sulfat, 2-fenoksietanol (konzervans), blažilce fosfatov, polisorbat 20 (emulgator/stabilizator), thimerosal (organska spojina živega srebra), vitamine, kvasni protein.

Da, aluminij. Točno, snov, ki je tako toksična, da ne smete redno kuhati v posodi iz aluminija. To je številka ena od sestavin cepiva proti hepatitisu.

Zaključek: Cepiva vsebujejo toksične sestavine. Če je bolezen posledica reakcije telesa na toksično (visha) stanje, potem se bi vsakdo, ki bi želel ozdraviti bolezen, izognil toksinom (cepivom). Če bi nekdo želel povzročiti več bolezni, potem bi telesu dal več toksinov (cepiv).

Opomba: Članek je preveden iz Nemščine in je bil prvič objavljen 21. 7. 2013 na naši prejšnji spletni strani.

  • Prevod: Vid Dobnikar
  • Viri:
    • http://www.healingourchildren.net/Vaccine/virus_vaccines_stefan_lanka_virus_fraud.htm
    • http://www.healingourchildren.net/Vaccine/viruses_really_poison_physician.htm
    • http://www.healingourchildren.net/Vaccine/no-evidence-vaccines-work.htm
Delite naprej ...

Preberite si tudi ...