Človeška DNK je biološki internet, trdijo ruski znanstveniki

DNK-bioloski-internet

Človeška DNK je biološki internet in je boljša v mnogih pogledih od umetnega interneta. Ruske znanstvene raziskave neposredno ali posredno razložijo pojave, kot so jasnovidnost, intuicija, primeri spontanega ozdravljenja ali ozdravljenja na daljavo, samostojnega zdravljenja, afirmacijske tehnike, nenavadne svetlobne aure okrog ljudi, vpliva uma na vremenske vzorce in še veliko tega. Poleg tega več dokazov kaže na nov tip medicine, s katero je na DNA mogoče vplivati in reprogramirati z besedami in frekvencami brez rezanja, in zamenjave posameznih genov.

Le deset odstotkov naše DNK se uporablja za izgradnjo beljakovin (mnogi pravijo le od 3% do 5%). In prav ta razpon je zanimiv za zahodne raziskovalce, ki ga preučujejo in kategorizirajo. Preostalih 90% se šteje za “odpadno DNK”. Za razliko od zahodnjakov so se ruski raziskovalci, ki so prepričani, da narava ni bila neumna, ko je ustvarila DNK, pridružili jezikoslovcem in genetikom pri raziskovanju teh 90% “odpadne DNK”. Njihovi rezultati, odkritja in zaključki so preprosto revolucionarni! Po njihovem mnenju naša DNK ni odgovorna le za izgradnjo našega telesa, ampak služi tudi kot podatkovna datoteka in v komunikaciji. DNK je organski superprevodnik, ki lahko deluje pri normalni telesni temperaturi v nasprotju z umetnimi superprevodniki, ki za delovanje zahtevajo izjemno nizke temperature. Poleg tega so vsi superprevodniki sposobni shraniti svetlobo in informacije. To dodatno pojasnjuje, kako lahko DNK shranjuje informacije.

Ruski lingvisti so ugotovili, da genetski zapis, še posebej na videz odpadne 90%, sledi enakim pravilom kot naš človeški jezik. Do tega odkritja so prišli tako, da so primerjali pravila sintakse (način za razvrščanje besed v izraze in stavke), semantiko (preučevanje pomena v jezikovnih oblikah) in osnovna pravila slovnice. Ugotovili so, da baze naše DNK sledijo slovničnim pravilom in da imajo svoja pravila, podobna tistim v jeziku. To pomeni, da se človeški jeziki niso pojavili po naključju, ampak so izraz naše prirojene DNK (program).

Ruski biofizik in molekularni biolog Pjotr Garjajev, in njegovi kolegi, so proučevali tudi vibracijsko vedenje DNK. Odkrili so, skratka, naslednje: “Živi kromosomi delujejo kot solitonično-holografski računalniki, ki uporabljajo naravno DNK lasersko sevanje.” (Solitoni so posebna vrsta svetlobnega vala, ki med potovanjem ne spreminja svoje oblike.) To pomeni, da je Rusom uspelo na primer modulirati določene frekvenčne vzorce na laserskem žarku in z njim vplivati ​​na frekvenco DNK in s tem na genetske informacije same. (Ta proces je tisto, kar običajno imenujemo “razvoj”.) Ker imajo osnovne strukture baznih parov DNK in jeziki enako strukturo, ni potrebe za dekodiranje DNK. Človek preprosto uporablja besede in stavke človeškega jezika! In tudi to je že eksperimentalno dokazano! (Ta pojav je ujel Masaru Emoto v svojih slikah vodnih kristalov, ko je raziskoval povezavo med delovanjem besed in frekvenc.)

DNK žive snovi se vedno odzove na lasersko modulirane laserske žarke in celo radijske valove, če se uporabijo ustrezne frekvence. To končno in znanstveno pojasnjuje, zakaj imajo afirmacije, avtogeni trening, hipnoza in podobno tako močan učinek na ljudi in njihova telesa. Povsem normalno in naravno je, da se naša DNK odzove na jezik. (Gre za računalniški program, ki ga je mogoče spremeniti z vnosom podatkov.) Medtem ko so zahodni raziskovalci izrezali posamezne gene iz zaporedij DNK in jih nato vstavili drugam, so Rusi navdušeno delali na napravah, ki bi lahko vplivale na celični metabolizem prek ustrezno moduliranih radijskih in svetlobnih frekvenc, da bi tako lahko popravili genetske napake. Garjajevi raziskovalni skupini je s to metodo uspelo dokazati, da je z rentgenskimi žarki poškodovane kromosome mogoče popraviti.

Uspelo jim je celo zajeti informacijske vzorce posamezne DNK in jih prenesti v drugo DNK ter tako reprogramirati celice glede na drug genom. Uspešno so transformirali, na primer, žabje zarodke v salamanderske zarodke, z enostavnim prenosom informacij vzorca DNK! (Z drugimi besedami, predrugačili so program in spremenili – prenesli obrazec! – svetlobno obliko/hologram.) Tako se vse informacije posredujejo brez kakršnih koli stranskih učinkov, ali nedoslednosti, ki bi se sicer pojavili, ko posamezne DNK gene izrežemo in uvedemo drugje.

To predstavlja neverjetno revolucijo, ki bi lahko spremenila svet! In vse to s preprosto uporabo vibracij in jezika namesto zastarelega postopka rezanja genov! Ta poskus kaže na ogromno moči genetike valov, ki imajo seveda večji vpliv na tvorbo organizmov od biokemičnih procesov baznih sekvenc (v resnici, je eden izražanje drugega).

Ezoteričnim in duhovnim učiteljem je znano že stoletja, da se naše telo lahko programira z jezikom, besedami in mislimi. In to je danes znanstveno dokazano in pojasnjeno. Seveda mora biti frekvenca pravilna in zato vsi ne morejo delovati uspešno ali enako učinkovito. Posameznik mora delati na notranjih procesih in njihovi zrelosti, da vzpostavi zavestno komunikacijo z DNK (zavest lahko nanovo prepiše program). Ruski raziskovalci delajo na metodi, ki je neodvisna od teh dejavnikov in še vedno učinkovita, pod pogojem, da oseba uporablja ustrezno frekvenco. Toda, bolj ko ima človek razvito zavest, manj je potrebe po uporabi pripomočkov! Človek lahko doseže rezultate sam, znanost pa se bo morala končno nehati posmehovati takšnim idejam in bo rezultate potrdila in pojasnila. Sodobni človek pozna ta pojav le na tanjši ravni, kot “intuicijo” (znanja).

Toda tudi mi sami, lahko popolnoma nadzorujemo proces. En primer iz narave: ko se matico mravelj / kraljico mravelj, prostorsko loči od svoje kolonije, gradnja kolonije še vedno poteka po planu. Če pa kraljico ubijejo, se vsa gradnja v koloniji ustavi. Nobena mravlja več ne ve, kako je treba nadaljevati. Očitno je, da kraljica članom svoje kolonije pošilja »načrte gradnje« preko skupinske zavesti, tudi ko je daleč od nje. Lahko je daleč, kolikor hoče in prenaša informacije, ker je pomembno le, da je živa. (Matica je kot “možgani” Matrixa ali slovensko “matrice”.)

Pri ljudeh je »hiperkomunikacija« (komunikacija na ravneh, ki presegajo pet čutov) najpogostejša, ko nekdo nenadoma vdre v informacije, ki so zunaj njegove baze podatkov (naučeno znanje). Takšno »hiperkomunikacijo« potem vidimo kot navdih ali intuicijo (znanje). Italijanski skladatelj Giuseppe Tartini je neke noči sanjal, da sedi na čelu hudiča in igra violino. Naslednje jutro je Tartini lahko po spominu zabeležil vsako noto iz sanj. Prišlo je do sonate, ki je dobila ime “Vražja sonata”. 42-letni bolničar je leta sanjal o situaciji, v kateri bi lahko na nek način črpal znanje s CD-ROM-a. To znanje, ki ga je bilo mogoče preizkusiti, je bilo z vseh možnih področij in mu je bilo preneseno ponoči, da bi si ga zjutraj popolnoma zapomnil. Iz njega je tekla poplava informacij, da se je zdelo, kot da mu je nekdo čez noč v glavo vlil celotno enciklopedijo. Večina dejstev, ki jih je takrat povedal, je bila povsem izven njegovega dometa znanja in se je nanašala na tehnične podrobnosti, o katerih sam ni vedel popolnoma nič. (To je kot prenos podatkov na računalnik. Računalniku ni treba vedeti ničesar o informacijah, ki jih beleži.)

Ko pride do hiperkomunikacije, je mogoče opaziti določene pojave pri tej osebi in njeni DNK. Ruski znanstveniki so vzorce DNK obsevali z lasersko svetlobo. Na zaslonu se je pojavil tipičen vzorec valovanja. Ko so vzorec DNK odstranili, vzorec valovanja ni izginil, ampak je ostal. Številni kontrolni poskusi so pokazali, da je vzorec še naprej izhajal iz odstranjenega vzorca, katerega energijsko polje je očitno ostalo pri miru. Ta učinek se zdaj imenuje učinek fantomske DNK. Ta pojav je najpogostejši pri hiperkomunikaciji in ga ni mogoče razložiti z elektromagnetnimi polji v bližini zadevnih ljudi.

Elektronske naprave, kot so CD predvajalniki in podobno, se lahko motene in ure brez delovanja. Ko elektromagnetno polje počasi slabi, potem naprava ponovno začne delovati normalno. Mnogi zdravilci in občutljivi ljudje poznajo ta učinek iz svojega dela. Boljše, kot je okolje in energija, pogosteje se zgodi, da naprava za snemanje (snemalnik) preneha delovati ravno v tistem trenutku. Poskusi ponovnega vklopa in izklopa magnetofona po seji so bili neuspešni. Magnetofon pa se naslednje jutro sam od sebe vrne v normalno stanje. Morda bo ta informacija dobrodošla vsem, ki so doživeli podobno, da bi vedeli, da niso tehnično neizobraženi, ampak so v resnici odlični v hiperkomunikaciji.

Ruski znanstveniki so tudi odkrili, da lahko naša DNK moti vzorec v vakuumu in tako ustvariti magnetizirane črvine!! Črvine so mikroskopski ekvivalenti ti. Einstein-Rosen mostov v bližini črnih lukenj (ostanki izgorelih zvezd). To so tunelske povezave med povsem različnih področjih vesolja, skozi katere lahko prenašate podatke onkraj časa in prostora. DNK privlači te bite informacij in posreduje naši “zavesti” (kar se imenuje “duh” in “čustva” – mreža DNK). Ta proces hiperkomunikacije – telepatija, usmerjanje, (znanje) – je najbolj učinkovit v sproščenem stanju. Stres, skrbi ali hiperaktiven razum preprečuje uspešno hiperkomunikacijo, tako da so informacije, ki jih skušamo pridobiti, popolnoma popačene in neuporabne. (To je dodaten razlog, zakaj je naš trenutni sistem življenja zasnovan tako, da nas ohranja v stanju stresa, skrbi ter nenehnih duševnih in čustvenih aktivnosti. To je razlog, zakaj “intelektualci” leve hemisfere možganov, v kateri prevladujeta “izobraževanje” in “znanost” ne morejo doseči raven intuitivnega znanja, ki bi razkrila njihova površna in toga prepričanja in stališča.)

Obstaja še en pojav povezan z DNK in črvinami. Te izjemno majhne črvine so običajno zelo nestabilne in se ohranijo pri “življenju” le majhen delček sekunde. Pod določenimi pogoji se lahko organizirajo stabilne črvine, ki nato ustvarijo prepoznavne vakuumske domene, v katerih se na primer gravitacija lahko pretvori v elektriko. Vakuumske domene so samosevane kroglice ioniziranega plina, ki vsebuje velike količine energije. V Rusiji, obstajajo regije, kjer se pogosto pojavljajo takšne svetlobne krogle, zato so bili spodbuda za raziskovalne programe, ki pa so pripeljali do odkritij, opisanih tukaj.

Mnogi »duhovni mojstri« izžarevajo tudi take vidne kroglice ali stebre svetlobe, ko so v globoki meditaciji ali med energijskim delom, predvsem pa se v projektih zdravljenja Zemlje, takšni svetlobni učinki lahko pokažejo tudi na fotografijah. Preprosto povedano, ta pojav je povezan s težo in anti-gravitacijskih sil, ki so veliko bolj stabilne oblike črvin, in kažejo hiperkomunikacijo z energijami, ki so izven našega časa in strukture prostora (Time Loop – vremenska zanka). Prejšnje generacije, ko so doživele takšno hiperkomunikacijo in vidne vakuumske domene so bili prepričane, da se jim je pojavil angel in mi ne moremo biti prepričani, kakšna oblika zavesti se lahko pojavi nam, ko uporabimo hiperkomunikacijo.

Pravkar smo naredili še en velik korak k razumevanju naše realnosti. Uradna znanost tudi ve za gravitacijske anomalije na Zemlji, ki prispevajo k nastanku vakuumskih domen. Nedavne gravitacijske domene so bile zabeležene na lokaciji Rocca di Papa, južno od Rima. V svoji knjigi Vernetze Intelligenz (Omrežna inteligenca) Grazyna Fosar in Franz Bludorf te povezave jasno in natančno razlagata. Avtorja navajata tudi vire, ki menijo, da je bilo nekoč, tako kot živali, človeštvo povezano v skupinsko zavest in je delovalo kot skupina. Da bi razvili individualnost in izkusili, kako je biti posameznik, smo morali ljudje skoraj povsem pozabiti na hiperkomunikacijo (rekel bi, da je bila namerno potlačena).

Zdaj, ko smo v svoji individualistični zavesti dokaj stabilni, bomo lahko ustvarili nove oblike skupinske zavesti, zlasti tistih, pri katerih se uspemo povezati z vsemi informacijami prek naše DNK, ne da bi nas prisilili ali na daljavo navedli, naj te informacije uporabimo na način, ki si ga ne želimo. Zdaj vemo, tako kot na internetu, da nam lahko naša DNK zagotovi ustrezne podatke v tem omrežju; lahko prikliče podatke iz omrežja; in lahko vzpostavi stik z drugimi udeleženci v omrežju. To lahko pojasni koncepte zdravljenja na daljavo, telepatijo ali “daljinsko gledanje” (intuitivno znanje). Nekatere živali na primer že od daleč vedo, ko se njihov lastnik vrača domov.

Ta pojav je mogoče na novo interpretirati in razložiti s konceptom skupinskega zavedanja in hiperkomunikacije (omrežna DNK).Vendar pa nobene kolektivne zavesti ni mogoče razumno uporabljati dalj časa brez izrazite individualnosti. V nasprotnem primeru bi se vrnili k primitivnemu črednemu nagonu, s katerim je zlahka manipulirati (načrt Iluminatov za človeško raso danes). Hiperkomunikacija v novem tisočletju pomeni nekaj čisto drugega. Raziskovalci verjamejo, da bi ljudje lahko dosegli skoraj božansko moč za ustvarjanje, spreminjanje in oblikovanje stvari na Zemlji v skladu s svojimi prepričanji, če bi lahko razvili popolno individualnost, bi nato oblikovali skupinsko zavest! Petdeset odstotkov današnjih otrok je “problematičnih” otrok ob vstopu v šolo. Sistem vse skupaj združuje in zahteva prilagajanje splošno uveljavljenim pravilom ravnanja. A individualnost današnjih otrok je tako močna, da se ne bo prilagajala in se na vse možne načine upirala. Znano je, da hkrati povzroča vse več jasnovidnih otrok. Nekaj ​​v teh otrocih stremi k skupinski zavesti nove vrste in te težnje je skoraj nemogoče zatreti.

Po pravilu na čas, sam posameznik težko vpliva. Toda na čas lahko vpliva skupinsko zavedanje (nič novega za nekatera plemena, ki plešejo ples dežja). Na čas močno vplivajo zemeljske resonančne frekvence, tako imenovana Schumannova frekvenca (nekakšen planetarni bil). Vendar pa se te iste frekvence prav tako proizvajajo v naših glavah, torej, ko veliko ljudi sinhronizira svoj miselni proces ali ko posamezniki, (“duhovni učitelji”), usmerijo svoje misli v laserski žarek, potem nas znanstveno gledano ne preseneča, da res vplivajo tudi na čas. (Enako je, ko Iluminati manipulirajo s vremenom in geološkimi dejavnostmi z uporabo tehnologije in vibracijskega principa.)

Raziskovalci skupinske zavesti so oblikovali teorijo civilizacij prvega tipa. Človeštvo, ki je razvilo skupinsko zavest te nove vrste ne bo imelo težav glede varovanja okolja, niti s pomanjkanjem energije. (Kako je v neskončnem obilju lahko pomanjkanje? Samo če verjameš v pomanjkanje.) Kajti, če bi človeštvo začelo uporabljati svoje umske moči združene v enotno civilizacijo, bi imeli nadzor nad energijami na domačem planetu kot naravna posledica njegovega razvoja (človeštvo bi s tem ponovno napisalo svoj program). In to vključuje vse naravne nesreče! Teoretične civilizacije druge vrste (še bolj razvita) bi lahko celo nadzorovale vse energije svoje galaksije. Kadarkoli veliko ljudi svojo pozornost ali zavest osredotoči na nekaj podobnega, nekateri generatorji naključnih števil v računalnikih izmečejo urejena števila namesto naključnih. Pod vplivom urejene skupinske zavesti se namreč okoli nje v okolju ustvarja red!!

Vse informacije so iz knjige “Vernetzte Intelligenz” avtorjev Grazyne Fosar in Franza Bludorfa, ISBN 3930243237. Zaenkrat jo lahko preberete samo v nemščini ali pa kontaktirate avtorja preko Contexta, the Forum for Border Science, na www.fosar-bludorf.com.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...