E-knjiga Ruske skrivnosti zdravljenja (povzetek)

ruske-metode-zdravljenja-z-umom

Objavljamo kratek povzetek e-knjige Schockieren Sie Ihren Artz Werden Sie gesund – Russische Heilgeheimnisse, avtorice Susan Erk. Ta e-knjiga je izšla leta 2010 in je bila tudi brezplačno dostopna preko avtoričine spletne strani. Spodaj, pod povzetkom pa je tudi gumb, kjer si lahko prenesete povzetek v .pdf formatu, da si ga lahko tudi natisnete na tiskalniku.

1. Sporočite svoji podzavesti, da si želite biti zdravi

Podzavest lahko funkcionira popolnoma drugače, kot si želite ali mislite sami. Podzavest deluje kot nekakšen trdi disk. Vsaka misel je program, ki se vsadi v vašo podzavest (trdi disk) in ga potem le-ta izvaja. Če zdravniki bolniku prisodijo le še nekaj let življenja, se to lahko vsadi v podzavest kot destruktiven program, podzavest pa ga prične izvajati.

Zato noben zdravnik nima pravice prisoditi bolniku kratko življenje ali mu napovedati le nekaj mesecev življenja, ki ga morda še čakajo. Zdravnik tudi ni noben jasnovidec, ki bi to lahko napovedal. S svojim nespametnim početjem bolniku lahko izredno škoduje, ker mu v podzavest vsadi destruktivni program.

tocka-podzavesti

Na prvem členku mezinca je akupunkturna točka, ki je stik s podzavestjo (trdim diskom).
Reprogramiranje podzavesti se izvaja 2x/dan v obdobju 3 tednov. Trkamo z robom dlani členek na členek in pri tem glasno ali v mislih izrečemo ”Hočem in sedaj zmorem biti popolnoma zdrav.”

2. Fizično in eterično telo

Naše fizično telo je obdano z več nevidnimi telesi. Eno od teh je eterično telo. Če ti dve telesi nista pravilno združeni, prihaja do bolezni. Do neravnovesja med fizičnim in eteričnim telesom lahko pride zaradi nesreče, psihične travme, telesnega in duševnega stresa ipd. Ponovno združenje teles dosežemo s sledečo vajo, ki jo izvajamo pred vsako vajo. Pred vsako vajo tiho preberemo spodnji test. S tekstom si ne vzamemo preveč časa, največ 53 sekund.

Ustvarjam program, ki dela le z mano, po principu: Ne škoduj. Niti meni, niti moji živi okolici. To je program, ki likvidira fantoma bolezni na energijskem nivoju, kakor tudi nevtralizira neravnovesja krmilnih procesov organov, kosti, živcev in tkiv na vseh telesnih nivojih (od fizičnega do ultravijoličnega telesa), na vseh nivojih (celična jedra, medcelični nivo, tkivni nivo, organski nivo, nivo fizičnega telesa, na fino snovnem nivoju in organizmu v celoti). Prav tako na vseh krmilnih nivojih, strukturah in kanalih, kanalih Višjega Jaza, na vseh frekvencah, harmonikah in subharmonikah, amplitudah kakor tudi prostorskih likvidacijskih strukturah, ki so ostale po patologiji.

Tekst je posebno pomemben pri osebah, ki so prestale operacijo odstranitve tumorja.

3. Aktiviranje hipofize

aktivacija-hipofize

Hipofiza je hormonska žleza v naših možganih in center naše volje. Ker večina ljudi brezvoljno (brez lastne volje) tava po svetu, svetujemo to vajo vsakomur. Vajo naj izvajajo tudi tisti, ki nimajo zdravstvenih težav. Hipofizo vključite tako, da tiho brenčite, najbolje skozi nos. Če čutite vibracijo v glavi, ste vajo pravilno izvedli. Vajo izvajajte večkrat dnevno po par minut. Sprememba bo občutna!

4. Dihanje skozi tretje oko

dihanje-tretje-oko

Ponovite to vajo večkrat zaporedoma. Pri tem si kolikor je mogoče realistično predstavljajte, kako teče energija skozi tretje oko in izteka skozi usta. Tako boste ojačali epifizo in vaš dar domišljije. Če si boste večkrat dnevno realistično predstavljali, da ste že zdravi, je ta vaja kot bi vključili ”turbo” gumb na poti do popolnega zdravja.

5. Duševna masaža notranji organov

Vsakdo ve, kako prijetna je masaža za telo. Te si želijo tudi naši notranji organi, ki nas dnevno spremljajo skozi celo življenje, ne da bi se pritoževali, ko so že preobremenjeni ali celo bolni. Za masažo notranjih organov potrebujete le nekaj domišljije. Kdor pozna jogijske vaje bo zagotovo poznal to vajo. Za izvajanje te zelo dobrodejne energijske vaje zavzemite položaj, ki ga kaže slika.

vaja-zlata-krogla

Zaprite oči in si predstavljajte, da imate v desni roki zlato kroglo. Čutite sedaj, kako se zlata krogla potopi v vašo roko in prične potovati po vaši desni roki. Potuje naprej do vaše desne rame, nato do leve rame in potem drsi naprej navzdol po levi polovico telesa. Občutite in vidite zlato kroglo, kako drsi skozi vaše desno pljučno krilo, srce in ledvico in lahkotno naprej do vranice, potem do vaše leve noge in skozi stopalo, kjer izstopi in nežno ponovno vstopi skozi vaše desno stopalo v vaše telo. Drsi skozi vaše stopalo, vašo desno nogo navzgor skozi ledvico, jetra in skozi desno pljučno krilo do vaše rame. Iz vaše desne rame drsi zopet v vašo levo ramo in še nekajkrat tako skozi vaše telo. Vajo končate tako, da krogla izstopi skozi vaše levo stopalo.

Omenjena masaža ponuja čudovito možnost aktiviranja vaših biokemičnih in energijskih procesov vašega telesa.

6. Pogovor časti

Ste že kdaj govorili z ušesi? Ruski zdravilci in raziskovalci so ugotovili, da je izredno pomemben ljubezniv odnos do svojih organov. Vaši organi delujejo 24 ur na dan, 365 dni na leto, dokler vaša duša ne zapusti telo. Zato si zaslužijo nagrado. Tiha usmeritev, ljubeznive besede zahvale, več ne zahtevajo. Vaše organe lahko podpirate in ji motivirate pri delu.

Pri naših organih igra posebno vlogo vranica, katero šolska medicina sicer obravnava mačehovsko in jo celo podcenjuje. Vranica proizvaja za vse organe energijo s katero jih oskrbuje, deluje pa tudi kot energijska rezerva. Če vas boli vranica, potem sama že nima na voljo več energije. To pa ima lahko usodne posledice za naše počutje kot npr.: hitro utrujenost, nizko mejo obremenitve itd, kar se posledično negativno odraža na ostale organe.

3 minute, izmenično vsakih 6 sekund v mislih pošiljajte vaši vranici ‘‘Ljubezen in hvaležnost” Pri besedi ljubezen ogrnite vranico v rožnat oblak in pri besedi hvaležnost v bel oblak. Izmenjajte vsakih 6 sekund: ljubezen (rožnat oblak), hvaležnost (bel oblak), ljubezen, hvaležnost …

Pri tem boste podprli delovanje vranice in kri se bo očistila. Očiščena kri bo stekla skozi vse organe. Če boste po nekaj minutah imeli čuden občutek ali celo bolečine, boste vedeli, kako močno ta organ potrebuje vašo ljubezen, ker je že bolan ali mu manjka energije.

7. Masaža ušes

V tradicionalni kitajski medicini je že dolgo poznano, da ušes nimamo le zato, da jih okrasimo z nakitom, temveč ušesa vsebujejo mnoge bioaktivne točke in refleksne cone. Redno masirajte ušesa. Tako boste aktivirali pretok energije in povečali dobro počutje.

8. Čiščenje notranjih organov

Pobrskajte po internetu: čiščenje notranjih organov po Hulda Clark. Še tako dobro čiščenje pa ne pomaga, če se napačno prehranjujete. Večina bolezni namreč nastane zaradi napačnega prehranjevanja, saj s tem preobremenite telo in ga spravljate pod stres.

Pazite tudi na higieno misli. Mislite pozitivno, ne jezite se na ljudi. Ko vam gre kdo na živce si v mislih enostavno recite: Mir s teboj. Nič si ne moreš, da si takšen. Mir s teboj …. Večkrat ponovite in občutite, kako vas jeza zapušča. Kdor se huduje ima manj čas za uživanje sreče!

9. Zelo pomembno

Ne jemljite vsega resno, kar vam povedo ljudje, o katerih menite, da so pametnejši od vas: politiki, zdravniki, nadrejeni, vodstveni kader. Mi smo jih naredili v ikone in postavili na oder. Naredili smo jih takšne, kakršni dejansko niso: Bogovi!

Vsak pozna rek: Polbog v belem. In v našem svetu že vsakogar častimo, ki ima obleko. Ne pozabite, mi ljudstvo smo politike, bančnike, zdravnike in tudi zvezde ter zvezdice potegnili k višku in naredili v bitja podobna bogovom. Ne oni sami sebe. In kaj smo še storili?

Izključili smo svojo voljo in razum. Zato smo danes tu, kjer smo. V breznu. Zveni sicer čudno in neumno, vendar je še kako resnično. Dnevno nas prinašajo naokrog. Ker nam je tako udobno. In ker kmalu več ne bomo znali in hoteli drugače, saj smo izključili naš razum in voljo.

Vklopite vašo hipofizo. Razvijte svojo voljo. Mislite sami s svojo pametjo. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, da se lahko sami ozdravite z ruskimi metodami zdravljenja.

OPOZORILO: Ko se v tej e-knjigi uporablja izraz zdravljenje, se slednji nanaša na aktiviranje samozdravilnih moči in ne na zdravljenje bolezni kot v medicini. Ker se aktivacija samozdravilnih moči lahko od osebe do osebe zelo razlikuje, avtorica ne obljublja ozdravitve ali uspeha pri omenjenih metodah. Vse informacije v tej e-knjigi so brez jamstva in nezavezujoče. Avtorica ne odgovarja za morebitne slabosti ali škodo, ki bi izhajala iz navedb e-knjigi. Dani nasveti ne nadomeščajo pregleda ali oskrbe pri alternativnemu zdravniku ali medicinskemu zdravniku.
ruske-skrivnosti-zdravljenja-3d-900

Povzetek e-knjige, ki je v obliki .pdf dokumenta (velikost 0,3 MB), si lahko brezplačno prenesete na svoj računalnik, tako da kliknite na spodnji gumb.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...