Hipokratova hinavščina

hipokratova-hinavscina

Napisali bomo zgodbo o dveh kačah. Pripoveduje o tem, kako so medicino, najprej v ZDA in kasneje po vsem svetu, spremenili v poslovno podjetje. Njihov osrednji cilj je ustvarjanje in vzdrževanja bolezni po celi populaciji. Z namenom ustvarjanja dobička.

Preprečujejo nam dostop do našega polnega človeškega potenciala z razlogom. Moti jih naša intuicija, potencial, da bi se razsvetlili in postali bitja podobna bogovom. Kar je tudi prava človeška narava. Animalističnega človeka se namreč lahko udomači in nadzoruje. Pri razsvetljenem človeku pa je to nemogoče.

»Nesveta trojica« korporativne alopatske medicine (uradne medicine), ki jih danes uporablja osrednji zdravstveni sistem, so sintetična zdravila, kirurgija in obsevanje. Ta uničujejo živa telesca v naših telesih pod pretvezo medicinskih strategij. Te temeljijo na zaviranju simptomov bolezni s sintetičnimi zdravili, namesto, da bi ciljali na vzroke bolezni in jih odstranili.

In kaj povzroča bolezni oz. celične dis-ease (angl. stran od enostavnosti, lagodnosti)…:

 • strupena industrijska okolja,
 • zastrupljena hrana,
 • zakisana prehrana,
 • onesnažena voda in zrak,
 • dolgo vztrajanje v stanju mentalnega stresa in čustvene stiske,
 • pomanjkanje spanja,
 • mamila, alkohol, cigareti,
 • elektrosmog,
 • zastrupljanje s težkimi kovinami,
 • cepiva in
 • predpisana zdravila.

Asklepijeva palica je ezoterični simbol naravnega medicinskega zdravljenja, njegov pomen pa sega daleč v 14. – 12. stoletje pred našim štetjem. Asklepij je bil sin grškega boga Apolona. Kot bog zdravljenja je prikazan v ozvezdju kačenosca (Ophiuchus), kjer stoji na genitalijah uničevalca telesc v ozvezdju škorpijona. Gre za palico, okoli katere je navita le ena kača, ki je ezoterični simbol dolgoživosti in nesmrtnosti. Simbolizira kačino sposobnost, da lahko levi svojo kožo in jo sama obnovi (neskončna možnost regeneracije telesc). To je v popolnem nasprotju s tem, da kača vsebuje protistrup proti svojemu lastnemu strupu, kar napačno prikazuje palica z dvema kačama, ki je simbol alopatske medicine (Merkurjeva ali glasnikova palica).

Leta 1902 je kapetan ameriške vojske zamenjal Asklepijevo palico s kaducejem (glasnikovo palico) in predlagal kaducej za uradni simbol zdravniškega zbora.

Kaducej z dvema kačama je simbol rimskega boga Merkurja (ali grškega Hermesa) medtem, ko je palica z eno kačo simbol Asklepija (naravno zdravljenje).

Pred letom 1902 se je kaducej uporabljal kot simbol za trgovanje in se je pojavljal tudi pri tiskarjih medtem, ko je bil Merkur oz. Hermes glasnik bogov. Simbol so uporabljali tudi v rudarstvu, kemiji in metalurgiji. Ezoterično je Merkur bog za trgovanje, transport, trgovsko blago, pa tudi božanstvo tatov, prevarantov in izobčencev. Na njegovi palici sta dve kači, ki ponazarjata nasprotujoča si pola. Ena kača predstavlja zdravljenje, sanacijo, ozdravljenje, navzgor potekajoči tok živečih telesc, ki poteka od vranice preko hrbtenice do kronske čakre in podpira pozitivno energijo, notranji razvoj in razsvetljenje. Druga kača je strupena, izčrpavajoča, in izsušuje živeča telesca, vodi stran od višjega jaza, telesa in razuma.

In ta druga kača se je vtihotapila v medicino. Prepričali so nas, da je bolečina, ki jo povzroča strup, tudi zdravilo za zastrupitev naših celic. Zato tudi ni naključje, da je ta simbol najprej posvojila vojska.

Lažna teorija mikrobov, ki vodi alopatski ameriški zdravstveni sistem trdi, da mikroorganizmi napadajo naše telo in, da je zato potrebna vojaška obramba. Pri vojaškem modelu bolezni, naj bi bolezen povzročil sovražnik zunaj nas, zato ga je nemogoče kontrolirati. Po tem modelu je naša edina možnost za preživetje, da vzamemo zdravilo. Proti temu namišljenemu sovražniku se borimo s kemijskim orožjem in medicinskimi aparaturami na enaki način, kot pri vsakem vojskovanju.

Alopatska medicina krivi za naše sovražnike slabe gene, hudobne mikrobe, nerazložljive avtoimunske in nevrodegenerativne bolezni, skrivnostne in smrtonosne oblike raka…. Vedno zunaj naše kontrole, z vzroki, ki so neznani. Vedno brez možnosti, da se pri zdravljenju zanesemo nase, na možnost samozdravljenja. Tako smo vedno odvisni od zdravstvenega sistema, v upanju, da nas bo rešil.

Kako se je to zgodilo?

Leta 1897 je bila ustanovljeno Ameriško zdravniško združenje (AMA, American Medical Association), najštevilčnejše združenje zdravnikov in študentov medicine. V času ustanovitve je ta zveza vključevala tudi osteopate. Takrat je osteopatija* še veljala za alternativno obliko medicine, danes pa jo medicinski kartel imenujejo psevdoznanost.

AMA se je že od začetka izredno prizadevala, da bi vplivala na vlado. Ta je pod njihovim pritiskom uvedla registracijo rojstev, porok in smrti, kar je poslovni trgovski model (Merkur). Podoben način, ki se ga je posluževalo pomorsko pravo, ki zahteva, da se ljudje in tovor ladje ob pristanku prijavijo pri nacionalni pristaniški upravi.

Leta 1897 je AMA postala del privatne korporacije in dve leti kasneje že dosegla, da je vlada uvedla obvezno cepljenje z nepreizkušenimi cepivi proti črnim kozam.

Leta 1901 je AMA ustanovili komite za nacionalno zakonodajo, ki je dirigiral odločitve politikov, ki so upravljali z zakoni.

Leta 1905 je AMA ustanovili svet za farmacijo in kemijo, ki je postavil standarde za izdelovalce zdravil in njihovo oglaševanje. Takrat so postavili proizvajalcem zdravil ultimat: Dokažite učinkovitost svojih zdravil ali pa plačajte nagrado skorumpiranemu uredniku Doc Simmonsu (Dr. GH Simmons) oglaševanje v strokovni reviji imenovani Journal of AMA (JAMA). JAMA je tako postala prvi katalog zdravil. Izdelovalci zdravil so si zelo prizadevali z »delanjem uslug« Docu Simmonsu in AMA. In tako se je rodil pojav, ki je kasneje postal znan pod imenom velika farmacevtska vrtljiva vrata*.

Vendar pa se je prava groza začela leta 1904, ko je bil ustanovljen Svet za medicinsko izobraževanje. Ta je začel upravljati z medicinskimi šolami in s tem odločati tudi o bodočem tipu zdravljenja. Ker osteopatsko in homeopatsko zdravljenje ni imelo spodbude zaradi komercialnega profita, so morali oditi.

Od vsega začetka je bil glavni cilj AMA ustanoviti in vzdrževati monopol alopatske medicine v Ameriki. »Nesveta trojica« alopatske medicine (zdravila, kirurgija, obsevanje) je pomenila osnovo njihove prakse. Alopatska medicine je nastavila močno konkurenco homeopatiji, ki je prevladovala v 19. stoletju.

AMA je ena od največjih prevarantov v zgodovini. Vključena v podkupovanje, loparjenje (racketeering), korupcijo, prisiljevanje, prevare…Šarlatana, kot je bil novinar Doc Simmons, ki v življenju ni študiral medicine in nikoli ni delal v bolnišnici, je kot glavnega urednika revije JAMA nasledil Dr. Morris Fishbein, občasni cirkuški akrobat in operni pevec, prav tako brez prave prakse v medicini. Ta dejstva lahko preberete v prvih dveh poglavjih knjige Murder by Injection, ki jo je napisal Eustace Mullins. V Wikipedii sta obe osebi ocenjeni kot zdravnika, tako da se je do resnice težko dokopati. Raziskujte sami, če vas zanima. (Sama glede na svoje izkušnje lahko podam svoje mnenje, da je trditev v tej objavi precej verjetna in še zdaleč ni osamljen primer, op. prev.).

Flexnerjevo poročilo

Leta 1907 je AMA vključilo Carnagijevo fundacijo v elaboracijo študije o Medicinskem izobraževanju v Ameriki in Kanadi, ki je poznana kot Bilten Carnegiejeve fundacije številka 4 (Carnegie Foundation Bulletin Number Four). Njen avtor je Abraham Flexner, ambiciozni učitelj, brez medicinske in znanstvene izobrazbe. Bil pa je brat Simona Flexnerja, ki je bil zaposlen v Rockefellerjevem institutu za medicinske raziskave. Kasneje je Abraham Flexner postal prvi direktor Rockefellerjevih programov filantropije v medicinskem izobraževanju.

Andrew Carnegie je veljal za drugega najpremožnejšega človeka v zgodovini, takoj za John David Rockefellerjem. Medtem, ko je Carnagie imel vodilno vlogo v kovinarski industriji in izobraževanju, je Rockefellerja zanimala naftna industrija in medicinske raziskave.

Flexnerjevo poročilo je bilo objavljeno leta 1910. Njegov namen je bil izboljšati kvaliteto medicinskih uslug z ustanovitvijo profesionalnega medicinskega izobraževanja, ki je bilo zasnovano na znanstvenih principih vodilnih medijev. (Odlično, pravično, standardizirano, kajne? Vsaj na prvi pogled. Vendar danes vemo, kam to vodi. op. prev.)

Kaj je bilo sprejeto kot znanost na začetku 20. stoletja?

Teorija materializma. Ta teorija je nastala v 17. stoletju in trdi, da je edina obstoječa stvar materija. Vse je sestavljeno iz materije in vsi fenomeni (vključno z zavestjo, človeško dušo in duhom) so rezultat materialnih interakcij. Povedano drugače, materija je edina substanca.

Znanstveni materializem (fizikalizem) je postal filozofsko stališče v zgodnjem 20. stoletju. Glavna izjava fizikalizma je, da ni nobenih drugih stvari razen fizičnih.

Pred Flexnerjevim poročilom je bilo v Ameriki dvakrat več alternativcev kot pa alopatskih zdravnikov. Medicinsko znanost so poučevali v privatnih šolah po vsej Ameriki. Sprememba politike, ki jo je sprožilo Flexnerjevo poročilo, pa je bila takšna, da so morale vse medicinske šole slediti trendu, ki ga je diktirala Carnagie fundacija.

Iz Flexnerjevega poročila: Človeško telo pripada svetu živali. Sestavljeno je iz tkiv in organov, raste, se razmnožuje in propada glede na osnovne zakone. Tako je na razpolago številnim napadom fizikalnih in bioloških dejavnikov.

Zelišča, homeopatija, kiropraktika in masaže so bile označene kot šarlatanstvo. Manjše šole so zaprli ali pa so se morale združiti z univerzami, ki so jih finančno podpirala velika industrijska podjetja. Samostojne šole so propadle. V manj kot 10 letih se je število medicinskih šol v ZDA znižalo iz 650 na 50, število študentov medicine pa iz 7500 na 2500. Mnogo si jih ni več zmoglo privoščiti študija zaradi visokih šolnin.

Poročilo vključuje podrobno upravljanje medicinskega izobraževanja, kjer farmakologija predstavlja edino rešitev pred boleznimi. Brez dovoljenja vlade, medicinske šole ni bilo več možno odpreti. Medicinsko raziskovanje je moralo strogo slediti protokolom znanosti iz leta 1910, torej materializmu, zdravilom in cepljenju. Dotok zdravnikov je bil omejen, zaslužki preostalih praktikov medicine so se zvišali, konvencionalne medicinske šole so se centralizirale.

Reforme Flexnerjevega poročila so se uveljavile po vsem svetu. Leta 1997 je WHO prevzel popolno kontrolo nad medicino.

In kaj je bil dolgoročni rezultat reformiranega medicinskega izobraževanja in zdravniške prakse?

Nekaj, česar vam mediji ne bodo povedali.

Glede na podatke v medicinskem poročilu za leto 2003:

 • 784 000 smrti na leto v ZDA so povzročile zdravniške napake. To je 16 400 % števila žrtev, ki ga je povzročil dogodek 11/9. To število je enako nesrečam šestih jumbo letal na dan preko celega leta.
 • 106 000 smrti na leto povzročijo predpisana zdravila. ZDA izplača letno 282 milijard (282*109) dolarjev za odškodnine zaradi zdravniških napak ali povzročenih jatrogenih smrti.

Glede na jatrogeno poročilo ZDA:

 • 45 000 ljudi letno umre v avtomobilskih nesrečah, medtem ko se preko milijon (1 000 000) ljudi poškoduje v bolnišnicah, od tega je 280 000 poškodb smrtnih.
 • Po poročilu iz leta 2004 je ZDA izplačala 1.4 bilijona (1.4×1012) dolarjev, tj 15.5 % BDP (bruto domačega proizvoda) zaradi »skrbi« za zdravje. Več kot tretjino so plačali farmacevtski industriji.
 • Samo v letu 2010 je najboljših 20 farmacevtskih podjetij beležilo profit, ki znaša 97 dolarjev na osebo, če upoštevamo, da je bilo takrat na svetu 6 milijard ljudi (cca 581 milijard glede na www.medtrack.com).

Leta 2001 je vodil Pfizer s kar 7.8 milijard dolarji dobička. Leta 2002 je bil skupni dobiček prvih desetih farmacevtskih podjetij glede na Fortune 500 kar 36 milijard. Več kot skupni dobiček vseh preostalih 490 podjetij.

Fortune 500 Top 10 (2002)

 1. Pfizer
 2. Johnson & Johnson
 3. Novartis
 4. Hoffman la Roche
 5. Bayer
 6. Merck
 7. GSK
 8. Sanofi (Aventis)
 9. Abbott
 10. Astra Zeneca

Zato se po desetih letih lahko vprašamo. Kaj je šlo narobe? Kajti kljub ogromni vsoti denarja, ki se je nakopičila v farmacevtski industriji, obstaja zdaj več grozljivih bolezni in bolnih ljudi kot kadarkoli prej.

Odgovore boste našli v Flexnerjevem poročilu, dokumentu, ki je ustvaril in omogočil pogoje centraliziranega zdravstvenega sistema in omogočil farmacevtski industriji, da prevzame nadzor nad javnim zdravjem z namenom dobička.

Alan Watts* bi na to odgovoril naslednje: »Kadar se vmešavamo v naravne procese, gojimo »učinkovite« rastline in živali, moramo zato vedno plačati neko ceno. Prav zares ne poznamo načina, da bi se vmešavali v obstoječi svet. Kajti obstoječi svet je izjemno kompleksno povezan organizem. Isti problem se pojavi v medicini, kajti tudi telo je izredno kompleksno povezan organizem. Lahko pa pogledate na telo na zelo površen način in vedno najdete kakšno pomanjkljivost. In dobite npr. norice. In potem si rečete. Aha. Izpuščajo so, izrežimo jih. In tako ubijete hrošča. In potem ugotovite, da imate resnejši problem, ker ugotovite, da ni bilo hrošča v krvi! Hrošč je prisoten povsod v okolju….. In kaj je bilo zares narobe z osebo, ki je zbolela? Njegov imunski sitem je bil šibek. In kar bi mu moral zares dati, ni bil antibiotik, ampak vitamini. Kot vidite, na človeško bitje vedno gledamo medicinsko. In to po delčkih. Ker imamo specialiste za srce, specialiste za pljuča, specialiste za kosti, specialiste za živce….in vsak gleda na človeško bitje iz svoje perspektive. Seveda obstaja nekaj splošnih zdravnikov, ki potem zaključijo, da je telo tako kompleksno, da ga noben um ne more razumeti.«

In to je problem kompartmentizacije alopatske medicine.

Delovanje alopatske medicine, lahko poenostavljeno razložimo s spodnjo prispodobo:

Predstavljajte si, da vaš avto ne deluje, ker je brez bencina in ima prazen akumulator. Pristop alopatske Big Pharme bi bil v tem primeru, da bi vam obilno zaračunala, zato da bi vam poslala 5 ljudi, ki bodo porivali vaš avto. In potem bi rekli: »Vidite. Premika se! Popravili smo ga!« Seveda se premika. Sicer ne hitro in nič znotraj ne deluje, saj je brez energije. In po nekaj miljah bodo te ljudje preveč utrujeni, da bi avto še potiskali. Ne glede na to, koliko jim boste še voljni plačati. Mehanik vam ne bi popravil avta, ki ima pregorelo tesnilo ventila ali pa mu pušča olje tako, da bi vam rekel, da samo vsak dan dolijte nekaj olja. To bi bilo neumno.

Popraviti je potrebno vzrok. Vendar pa velja ta logika za nekaj normalnega v moderni medicini. Končamo pri specialistih in splošnih zdravnikih, ki so usposobljeni, kako določeni simptom povezati z določenim specifičnem delom v vašem telesu, ki bi lahko bil v okvari. Pri tem pa nimajo nobene izobrazbe o prehranjevanju, biokemiji, zdravilih rastlinah, molekularni biologiji, homeopatiji, osteopatiji, rekreaciji, psihologiji ali katerikoli drugi znanosti, ki bi jim povedala, kako naj diagnosticirajo in odstranijo vzrok celične bolezni. Zaradi neznanja in frustracije, jim preostanejo le tri »nesvete« možnosti: zdravila, kirurgija in obsevanje.

Zdravila

Večina zaužitih sintetičnih zdravil kroži po celem telesu. Kemijsko učinkuje na vsak posamezni del telesa, ne samo na tisti, na katerega naj bi učinkovali. Morda bodo uspela pomagati specifičnemu delu in zakriti simptom, vendar pa bodo pri tem okvarila ostale dele telesa, ki so do sedaj dobro delovali. Ali ste kdaj opazili število stranskih učinkov in neželenih dogodkov, ki so napisani na navodilu za bolnika, ki jih »zdrdrajo« na koncu oglasa za zdravilo?

Kot primer navajajo v dokumentarnem filmu produkt Chantix, ki je namenjen odvajanju od kajenja. Svetujejo, da se pogovorite z zdravnikom, če je Chantix, ki povzroča stranske učinke, ki so 20x bolj nevarni kot kajenje samo, primerno za vas? In potem povzročeni stranski učinki prvega zdravila povzročijo nove simptome zaradi katerih morate vzeti dodatna zdravila? In ta scenarij se vrti naprej…. Zato, ker zdravila olajšajo simptome, vendar ne odstranijo vzroka celične dis-ease. Mnogo ljudi do konca življenja uživa zdravila in s tem omogoča velikanske profite kačam Big pharme.

Kirurgija

Po določenem času zanemarjanja svojega telesa, se celice permanentno okvarijo. Začnejo odmirati in pojavi se sepsa, vaša tkiva in organi propadejo. Alopatski zdravniki vam ponovno ne odstranijo vzroka, odstranijo pa vam dele tkiva ali kar cele organe in ude….Ker to ne bo odstranilo prvotnega vzroka, bodo nadaljevali z odstranjevanjem, dokler ne bo na vas ostalo ničesar več, kar bi še lahko odstranili. Vendar pa ne skrbite. Za vse stroške bo poskrbela vaša zavarovalnica ali pa vam bodo vzeli življenjske prihranke, hišo…za povračilo svojih uslug.

Kirurgija obstaja že mnoga tisočletja in seveda obstajajo briljantni travmatološki, srčni kirurgi in tisti, ki poskrbijo za transplantacijo organov…. Rešili so že mnogo življenj, ko ni bilo absolutno več nobene druge možnosti. Teh ljudi s tem ne napadamo. Vendar pa alopatska medicina nima razlogov, da bi tako tako množično potrebovali njene kirurške posege.

Sevanje

Verjetno ste seznanjeni z akutnim sindromom sevanja na biologijo celice. Nočemo niti razpravljati o absurdnosti alopatskega pojmovanja sevanja, ki uporablja to metodo kot nekakšno obliko zdravljenja celičnih bolezni, saj je to žalitev za človeško inteligenco. Čista norost. Zato se ne bomo niti ubadali s tem. Če vam vaš zdravnik samo omeni to obliko terapije, bežite! Daleč stran in to hitro.

Dr Peter Gidden, avtor knjige The MD emperor has no clothes (cesar zdravnik je brez oblačil), meni o kemoterapiji naslednje:

Kakšna je korelacija med dobičkom in rakom v ZDA? Leta 1994 je bila objavljena študija. Šlo je za dolgoročno, 20 let trajajočo študijo, ki je obravnavala odrasle bolnike z rakom po celem svetu. Rezultati, ki so objavljeni v Journal of Oncology prikazujejo, da je bila kemoterapija neuspešna pri 97 % bolnikih z rakom. Zakaj jo kljub temu še vedno uporabljamo? Razlog je le en. Zaradi denarja.

Če greste k zdravniku z vnetjem sinusov in vam zdravnik predpiše antibiotike, potem ne zasluži veliko z vami. Moral bi predpisati kar 5000 antibiotikov na mesec, da bi od tega imel kakšno manjšo korist, morda kakšno manjšo plačano konferenco. Če pa vam predpiše kemoterapevtike, potem je pa drugače, saj ima od tega direktno finančno korist. Od farmacevtskega podjetja kupi kemoterapevtike po 5000 dolarjev, proda jih za 20 000. 9 000 dolarjev mu povrne zavarovalnica, 4000 dolarjev pa mu ostane.

Edini razlog, zakaj se še vedno uporablja kemoterapevtike, je finančna korist zdravnika. Ker vemo, da ne delujejo. V 97 % primerih ne delujejo. Če bi tovarna proizvedla model avtomobila, ki bi eksplodiral v 97 % primerov, ali bi še imeli posel? Ne bi ga imeli. In to je le vrh ledene gore celotnega nadzora, ki ga ima farmacevtska industrija nad nami. Tudi sanja se vam ne, kakšno obliko nadzora vršijo nad nami. V moji knjigi je objavljen seznam vprašanj, ki bi jih moral vsak oboleli postaviti svojemu onkologu.

Zgodilo se je, da je bil bolnik dobesedno vržen iz ordinacije, ker je onkologu postavil ta vprašanja. Pa je šlo za preprosta vprašanja. V ZDA smo izgubili vojno z rakom. Zato, ker rak ne predstavlja redukcionistični, ampak holistični fenomen. Ko predlagate redukcionistično metodologijo, kot je uporaba zdravil in kirurgije, namesto holističnega pristopa, popolnoma zgrešite. Alopatski zdravniki so barvno slepi. Vse vidijo belo črno. Ne vidijo celotne slike. V Ameriki imamo porazne rezultate v onkologiji, denar za raziskave je namenjen le alopatskemu zdravljenju.

Ženske tečejo maraton z namenom, da bi donirale za raziskave raka na prsih, vendar denar nikoli ni namenjen za osteopatske, naturopatske raziskave, raziskave v TKM (tradicionalni kitajski medicini) ali katerekoli druge oblike holističnega zdravljenja. Ne. Vse gre za raziskave zdravil in kirurgijo, ki ne delujejo. Zakaj ženske ne tečejo za selen. Če bi vsako dekle vzelo 200 mg selena, potem bi zmanjšali obolevnost z rakom za 82 %. To je visoko število. In zakaj tega ne delamo? Zato, ker je medicina v Ameriki namenjena dobičku, ne pa zdravju ljudi. In ljudje se tega ne zavedajo in se še naprej globoko klanjajo visokotehnološki medicini.

Kemoterapevtiki so v bistvu dušikov iperit, surovina, ki so jo uporabljali za proizvodnjo bojnih strupov v obeh vojnah. In zakaj ima 97 % neučinkovitost? Zato, ker ne ubije le rakavih celic, ampak vse celice. To je strup.

Ezoterične korelacije med kaducejem in dvojno vijačnico DNK ne moremo ignorirati. Saj je sprememba DNK cilj Bill Gatesa in trenutnega cepilnega kartela Big Pharmae, ki so prvi bilijonarji zdravniške mafije. ..

Dr. Andrew Kaufman

Pri izdelavi novih cepiv uporabljajo novo tehnologijo za katero pravijo, da so na ta način izdelali nova cepiva v rekordnem času. Zato je očitno, da so jih izdelali že pred plandemijo. Ampak, kaj ta cepiva so, če vsebujejo DNK? Pri njih uporabljajo tehnologijo, ki se imenuje elektroporacija, kjer uporabijo električni tok, ki ga usmerijo preko malih igel za izdelavo por v celicah (verjetno gre za zastarelo znanje dr. Kaufmana, ki je potegnil paralelo s takratnim genskim zdravljenjem teh produktov, saj v resnici ne gre za cepiva, ampak za genska zdravila. Elektroporacije pri cepivih ne uporabljajo. V ta namen so uporabili zelo prodorne nanodelce, ki naj bi imeli podoben učinek in so verjetno glavni razlog za hude dolgoročne stranske učinke teh cepiv op. prev.). Preko njih vstopi tuja DNK v vaše celice in vas pri tem spremenijo v gensko modificiran organizem (menim, da je ta izjava pretirana, op. prev.). V vaše celice vstopi zapis za protein virusa, da bi celica izdelala virusni protein po tem zapisu, ki naj bi kasneje pri vas izzval imunski odziv. To je pravljica v katero ne verjamem.

Prav zares ne vemo, kaj so ti geni. Lahko samo ugibamo, saj poznamo glavne cilje cepljenja: neplodnost in zmanjšanje populacije.

Ne glede na to, ali je šlo za naključje ali zaroto. Zakaj je ravno v času, ko so WHO in nevladne organizacije opravile neplačljivo masovno cepljenje proti črnim kozam po celotni Afriki, izbruhnila najhujša epidemija okvare imunskega sistema v zgodovini? Sledilo je nekaj, kar je afriške države prekomerno zadolžilo. Primorani so bili kupiti na sto milijonov že pripravljenih PCR testov za diagnosticiranje aidsa in strupenega zdravila za zdravljenje te bolezni, imenovanega AZT (GSK). AZT pa je en izmed najdražjih, najbolj strupenih in kontroverznih zdravil v medicini, ki naj bi zahteval v teh državah 90 milijonov smrti do leta 2025.

Podobnim posledicam masovnega cepljenja pa smo bili priča tudi v Indiji. Leta 2017 je po cepilni kampaniji proti Poliu, sledil izbruh otroške paralize, ki se je končal s 496 tisoč paraliziranih otrok.

In danes opazujemo podoben alarmantni vzorec. Igramo se z lažno statistiko po tem, ko smo proglasili običajen prehlad za smrtonosno bolezen (od 8 milijard ljudi – 8 *109 naj bi umrlo za tem prehladom manj kot 347 000 ljudi), z namenom, da bi potisnili celoten svet v multi biljardne dobičke vredno cepilno agendo.

Iz intervjuja Kaufman-Igan: O tem, da obstoja virusa niso še nikoli dokazali je bilo že veliko napisanega v objavah in prevodih skrivnostisveta.si. Zato objavljamo le povzetek in ne dobesedni prevod izseka pogovora.

dr. Andrew Kaufman

Nobenega dokaza ni, glede na objave, da bi ta virus povzročil kakršnokoli bolezen. Nobene znanstvene objave ni, ki bi imela v zaključku napisano trditev: virus SARS-CoV-2 povzroča bolezen kovid-19. Vendar pa, če si ogledamo metode, ki jih virologi uporabljajo za izolacijo virusov opazimo, da s temi metodami virusa ni mogoče zares izolirati. Zato sploh nimamo dokaza, da virusi obstajajo. Pregledal sem dokaze, ki podpirajo teorijo mikrobov, ki naj bi povzročali bolezni. In ugotovil sem, da uporabljajo za dokazovanje virusov posredno tehniko, ki že sama po sebi povzroča razpad celic.

Te celice rastejo v okolju s premalo hranil in ob prisotnosti za njih strupenih kemikalij. Isti dokaz, ki ga uporabljajo za to, da dokazujejo, da domnevni prisotni virus povzroča razpad celic. Med prisotnostjo in odsotnostjo (kontrolni poskus) eventualnega virusa v celični kulturi pri takih pogojih ne bi bilo razlike. Vendar pa kontrolnega poskusa niti ne izvajajo. Zato ta poskus ne more služiti kot dokaz, da so izolirali viruse.

Pravi dokaz bi bila takšna izolacija, ki jo uporabljajo za izolacijo bakteriofagov in eksosomov. Po tej metodi najprej filtrirajo delce, nato pa jih ločijo med seboj po gostoti s centrifugiranjem. Če bi izolirali čiste viruse na ta način, bi jih lahko preučevali pod mikroskopom, mu določili biokemijske lastnosti, izolirali njegov celoten genom in ga sekvencirali (določili njegovo zaporedje nukleotidov). Vendar pa tega ne počnejo, saj bi se izkazalo, da virusi ne obstajajo. Zato uporabljajo posredno metodo s celično kulturo pod pogoji, ki pa sama po sebi povzroči razpad celic.

Ta razpad pripisujejo virusu, ne pa pogojem gojenja. Bil sem šokiran, ko sem ugotovil, kakšno napako virologi počnejo. Poleg tega gre za splošno virološko metodo, ki ni značilna le za virus SARS-CoV-2, ampak kar za vse viruse. Pregledal sem mnogo različnih znanstvenih objav za različne viruse in ugotovil, da nobenega virusa, ki naj bi povzročal bolezni, niso nikoli izolirali oz. dokazali, da obstaja. Logično sosledje tega je, da ni dokaza, da bi katerikoli virus povzročili kakršnokoli bolezen.

Max Igan

Ko sem izoliral eksosome iz celice in jih okarakteriziral (opisal njegove lastnosti) in z isto metodo potem opazoval »domnevni SARS-CoV-2«, sem opazil, da gre za isto stvar. Torej gre le za odgovor imunskega sistema na toksine v celicah, ki je zastrupljena. In ta odziv je dobra stvar. Vendar so eksosome preimenovali v viruse, ki naj bi povzročili to »grozno pandemijo.« In preveril sem to tudi s številom smrtnih primerov. In presežnih smrti pri pandemiji kovida ni bilo. V bistvu je bilo smrti manj kot zadnjih 5 let. Samo med to pandemijo nihče drug več ni umrl za kakršnokoli drugo boleznijo (govori o času pred uvedbo cepiv, op.prev.).

dr. Andrew Kaufman

To, kar vidijo pod mikroskopom, bi zelo verjetno lahko bili eksosomi. Z metodami celične kulture dejansko ustvarijo pogoje za nastanek eksosomov. Vzamejo namreč opičje ledvične celice in jim dodajo antibiotike. Znano je, da antibiotiki izzovejo nastanek eksososmov. Vendar pa je potrebno vedeti, da te celice pod takimi pogoji umirajo in zato bi v tem debrisu celic (ostankih uničenih celic) lahko našli marsikaj. Preden so izumili tehniko s celično kulturo, virusov nikakor niso mogli najti. V tem razpadlem materialu je lahko marsikaj, tudi ostali celični delci (partikli). Problem je le, da se niso nikoli zares potrudili teh delcev izolirati in opisati njihovih lastnosti (jih okarakterizirati).

Tudi PCR test ne določa virusa, ampak samo posamezne delčke »njegovega« genskega zapisa. Problem pri tej metodi je enak, saj teh fragmentov (delčkov) nikoli ne izolirajo iz vzorca, ampak jih pomnožijo in potem te sekvence primerjajo s knjižnicami virusov, ki jih imajo. Vendar so tudi te knjižnice ustvarili iz neizoliranih virusov. Nikoli niso imeli intaktnega izoliranega virusa, ki bi mu izolirali celoten genom in ga sekvencirali (mu določili celoten genski zapis) od enega konca do drugega, da bi se zares prepričali, da pripadajo virusu.

Vzamejo vzorec, ki vsebuje sekvence drugih bitij, jih pomnožijo in potem sestavijo skupaj s pomočjo računalnika. Sestavili so več kot 30 kilo baznih parov dolg genski zapis za katerega sploh ne vedo, če pripada kakršnemukoli naravnemu živemu bitju. Najbrž gre celo za človeške sekvence, ki so samo drugače sestavljene skupaj s pomočjo računalniškega programa. Zato je verjetno tudi tako veliko pozitivnih rezultatov PCR testov.

Če povemo drugače. Še več je zdravniških prevar z namenom ustvarjanja dobička in uvajanja nadzora, da bi ljudi ohranjali nevedne in prestrašene. Da ne bi spoznali resnice.

In ta resnico je lahko izkrivljena in napačno predstavljena. Ob plati, pozitivno in negativno, lahko predstavimo z ezoteričnim pomenom Merkurja. S simbolom, ki predstavlja višji razum, duh in prepričanja v možganih, njegova (glasnikova) palica pa je kaducej. Njegova krila predstavljata 2 možganski hemisferi, palica hrbtenico, hrbtenjačo in možgansko-hrbtenjačno tekočino, 2 kači pa senzorični in motorični živčni sistem, preko katerega doživljamo vse.

Znanost o epigenetiki pravi: »Kar razmišljate, se prevede z možgani v biokemijo telesa, ki določa, kar boste fizično postali.«

Bruce Lipton: Delovanje Merkurja oziroma misli je ustvarjanje povezave med prepričanjem in resničnostjo, ki jo doživljamo. Če verjamemo, da smo ogroženi, potem se bodo signali grožnje sprostili v kri in celice ter telo pripravili, da bo reagiral z zaščitnim odgovorom. Če je signal grožnje namišljeni stres, stalna skrb ali negativno čustvo, ki je posledica neuravnovešenih misli, potem telo stalno odgovarja z zaščitnim odgovorom. Kajti telo reagira le na kemične signale in ne vidi objektivne resničnosti v zunanjem svetu. Če verjamemo, da smo v nenehnem stresu, potem se stres odraža v naši fiziologiji, tudi če v naši okolici zares ni razloga za to. Od glasnika je odvisno, kako bomo reagirali.

Naše misli (Merkur), ne glede na to, ali so prave ali napačne, spremenijo našo celično biologijo. Preko njegove palice, kaduceja: »Kar mislimo, to postanemo!«

Signali + Protein = Vedenje

Kadar naše vedenje ne podpira zdravja ali nas samih lahko rečemo, da izražamo »dis-ease« (ne-lagodje). Razlog je lahko ali okvarjeni (defektni) protein ali pa signal, kar povzroča dis-ease. Okvarjeni proteini vodijo do okvarjenega delovanja in ustvarjajo neharmonično vedenje v celicah, ki povzročajo bolezen (neugodje). Lahko imamo prirojene genske okvare, naključne mutacije ali pa si vbrizgamo tuje genske pripravke in tuje proteine. Če bi zares prišlo do izraza tuje DNK v vašem telesu, potem bi dobili napačne genske zapise, kar bi zanesljivo vodilo do bolezni in v smrt. Vendar pa izražanje pomanjkljivih genov povzroča manj kot 1 % bolezni. Več kot 90 % bolezni pa povzročajo signali.

Signali vplivajo na zdravje:

1. Poškodba: Fizična škoda na možganih, hrbtenici ali delih telesa, ki so v povezavi z živčnim sistemom, vpliva na pretok informacij iz živčnega sistema do celic, spremeni pomen in jih poškoduje. Pride do napačne komunikacije in napačnega odgovora celice, saj so signali spremenjeni.

2. Toksini: Prav tako vplivajo na prenos signalov od možganov do celic. Če uživamo toksine, vključno z adjuvansi iz cepiv, industrijsko predelano hrano, ki strupe vsebuje…se lahko toksini vključijo v signalno pot. In če se, potem njihov vpliv ne vzpodbuja normalnega prenosa signala, ampak ga spremeni. Če možgani pošiljajo svoje signale celicam in je toksin vključen v to signalno pot, potem je signal spremenjen, kar vodi do spremenjenega vedenje v celici in v bolezen.

Vendar pa je resnična skrivnost Merkurja v tem, da se naše misli prevedejo v kemijo, ki lahko zdravijo ali pa povzročajo bolezni. Bolezen, ki jo povzročajo misli, se ne pojavi zato, ker je defektno telo, ampak zato, ker je signal neprimeren.

Zato, ker je ta ezoterični simbol skrit, so zavest, čustva, skrb, stres, primarni razlog za probleme z zdravjem na tem planetu. Preveč ljudi pošilja neprimerne signale ob nepravem času v okolico, kar pripelje do neprimernega vedenja v naših celicah, ki jih imenujemo bolezen. Gre za dve strani enega kovanca. Metafizično Merkurja predstavljajo misli, fiziološko pa so to živci in možgansko-hrbtenjačni sistem. Zadnji deluje kot ustvarjalec in prenašalec fizikalno-kemijskih signalov oziroma električnih signalov, ki mu preprosto rečemo energija ali življenje. Naš um in senzorični živci uporabljajo električno energijo naših misli in možgansko-hrbtenjačne tekočine. Odvisni so od naših misli in dejanj. Merkur pa lahko dela v našo korist, torej pozitivno, ali pa v našo škodo, oziroma negativno.

Kemično je Mercury – Živo srebro. Quicksilver, ki je oljna tekočina, Argentum vivum, živeče filozofsko srebro, ki se dviguje od križnice do možganov, kjer se do neskončnosti lahko pretvarja v električni signal, če ni zapravljen. Prava razlaga za Quack je življenje. Olje je fizikalna manifestacija energije, Mercury ali Quick silver pomeni življenjsko mast. AMA nam je povedala, da je »Quack« medicinski šarlatan, mazač. V resnici gre za mazivo, za živo srebro. Kot navadno, so kače sprevrgle pravi pomen zdravljenja. Za dobiček. In to je tudi pravi razlog, da Merkur tudi oče trgovcev in tatov. Um, ki je oče misli, lahko dejansko oropa naše fizično telo tako, da zapravi živečo elektriko za prave misli, čustva, dejanja tako, da jih spremeni v nemirne misli in škodljive življenjske navade s katerimi razprodamo svoje telo.

Naloga pravega zdravilca Merkurja, našega uma je, da elektrokemično pozdravi vse bolezni. Ne samo preko samega uma in dejanj, saj z možgani tudi izbiramo pravo hrano in navade na fizikalni ravni. Tekočina v naših možganih in hrbtenjači blaži te organe. Izbere zaloge iz krvi in se znebi toksičnih snovi. Je brezbarvna, transparentna, alkalna tekočina, sestavljena iz 99 % vode. Ostalo predstavljajo minerali, kalij, olja, glukoza, proteini, aminokisline, encimi, hormoni…. Gre za način, kako se možgani pogovarjajo s celicami.

Po ezoterični biblijski biokemiji je zdraviteljeva Asklepijeva palica, Mojzesova palica. Ustvarjalka električnih semen, ki ustvari zdravilna telesca v celicah, ki se tvorijo v naši vranici, ki ustvarja kri, limfo in živčne končiče. Te se prenesejo iz vranice v možgane (aries je oven boga, Brahma ali Abraham). Prinese pa jih Merkur, božji glasnik. Zato je Mojzes ali električno seme telesc potomec Abrahama (možganov). Krila v kaduceju predstavljajo drevo življenja. Kači predstavljata drevo spoznanja med dobrim in zlim oziroma celično ease ali dis-ease (ne/lagodje, bolezen). Prvi je senzorični sistem, drugi motorični sistem, ki nas požene v gibanje (motion), vendar popačeno v e-motion (čustva), ki pomeni, izgubljanje energije, substance, bolezen in smrt.

Vse kar danes vidimo je dejstvo, človeštvo kot celota je danes v kaosu. Namesto v harmoniji smo izgubljeni v morju e-motion (čustev), naša energija je izgubljena, izgubljena je substanca. Kri ne prinaša le hranil v vsako celico, ampak tudi pline (zrak). Vse naše možganske celice in prav tako ostale celice morajo biti preskrbljene s pravimi hranili, minerali in solmi ter zrakom, v njih se ne smejo akumulirati kisle snovi in toksini.

Vsak posameznik ima svoje lastno drevo življenja. Nihče drug kot sam, tega drevesa ne more uničiti. In nihče drug ga ne more negovati in vzdrževati s hranili.

 • Olja raztapljajo in nevtralizirajo telesne toksine ter zunanje strupe.
 • Voda vzdržuje tekočino v vlaknih in čustva.
 • Duh in elektrika premikajo naše telo.
 • 12 mineralnih soli, ki manifestirajo elektriko v biologijo, so naše fizično telo.

»Zdravnik, pozdravi se.«

»Kača oziroma strup ni zdravilo in virus ni razlog za bolezen.«

Simboli so le slike, ki predstavljajo pojme oziroma idejo v zavesti tistih, ki jih iščejo. Medtem, ko mislimo, da so simboli le slike, pa se moramo zavedati, da delujejo na podzavest. Pravi pomen simbola je lahko nam neznan, vendar pa deluje. Lahko je tudi sprevržen, kot je na primer simbol za mir, ki je v resnici simbol za smrt, saj je obrnjen narobe in predstavlja nagrobnik (naj duša počiva v miru). Simbol obrnjen z vejicami navzgor pa pomeni življenje…(Pravilno je obrnjena runa za črko z; Algiz). Prvotni pomen svastike (dobro počutje, sreča, Vishnu in sonce, simbol obrnjen narobe pa je simbol za Kali in magijo) so sprevrgli v fašizem in kljukasti križ….. Lahko hranimo ali izčrpavamo svoje telo.

V današnjem času so simboli sprevrženi. Vojna je mir, smrt je življenje, neznanje je moč, svoboda je suženjstvo, strup je zdravilo. Lahko pa se odločite in si dopoveste, da je strup strup in, da so zelišča, minerali, dobra hranila brez strupov in pozitivne misli zdravilo. In se začnete zdravo prehranjevati in živeti. Naše telo ima neskončno kapaciteto za samozdravljenje. Če mu zagotovite bivanje v primernem okolju, brez strupov, z veliko hranili, ohranjate čiste misli in duh.

Ni oblike celičnega nelagodja od katerega se s pravilno izbiro ne bi mogli sami pozdraviti.

Razlaga pojmov:

 • Osteopatija je komplementarna zdravstvena veda, priznana s strani Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in mednarodno sprejeta kot znanost, ki se pri ocenjevanju, diagnosticiranju in izvajanju terapije poslužuje izključno dela z rokami. Leta 2018 je WHO vključila Mednarodno osteopatsko zvezo (Osteopathic International Alliance) kot uradno sogovornico pri določanju smernic v dobro javnega zdravja zemljanov.
 • George Henry Simmons (1852 – 1937) je bil v Angliji rojen ameriški zdravnik, glavni urednik Journal of the American Medical Association (JAMA) in generalni sekretar Ameriškega zdravniškega združenja (AMA). Od leta 1899 do 1924 je urejal JAMA. Več: https://en.wikipedia.org/wiki/George_H._Simmons
 • Morris Fishbein M.D. (1889 – 1976) je bil ameriški zdravnik in urednik Journal of the American Medical Association (JAMA) od 1924 do 1950. Več: https://en.wikipedia.org/wiki/Morris_Fishbein
 • »Big Pharma«: obširen izraz, ki se nanaša na velika farmacevtska podjetja s pomembno tržno močjo v industriji. Izraz na splošno med drugim vključuje Johnson & Johnson, Eli Lilly, Pfizer, Sanofi….
 • Vrtljiva vrata Big pharma: V politiki se metafora za vrtljiva vrata uporablja za situacije, kjer se osebje giblje med vlogami zakonodajalcev in regulatorjev na eni strani ter člani industrij, na katere zakonodaja in predpisi vplivajo, na drugi strani, podobno gibanju ljudi pri vrtljivih vratih. V nekaterih primerih se vloge izvajajo v zaporedju, v določenih okoliščinah pa se lahko izvajajo hkrati. Podjetja pogosto najemajo osebje iz državnih uradov, ki pregledujejo zdravila in se odločajo o njegovi kvaliteti, učinkovitosti in varnosti. Takšna sprememba delodajalcev pogosto odpirajo vprašanja o navzkrižju interesov. Politični analitiki trdijo, da se lahko med zasebnim sektorjem in vlado razvije nezdrav odnos, ki temelji na podeljevanju vzajemnih privilegijev v škodo naroda.
 • Alan Wilson Watts (1915 – 1973) je bil angleški pisatelj, govorec in samozvani “filozofski zabavljač”, znan po interpretaciji in popularizaciji japonske, kitajske in indijske tradicije budistične, taoistične in hindujske filozofije za zahodno občinstvo. Rodil se je v Chislehurstu v Angliji, leta 1938 se je preselil v Združene države in v New Yorku začel trenirati zen. Magistriral je iz teologije na teološkem semenišču Seabury-Western in leta 1945 postal škofovski duhovnik. Leta 1950 je zapustil službo in se preselil v Kalifornijo, kjer se je pridružil fakulteti Ameriške akademije za azijske študije. Več: https://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Watts
Delite naprej ...

Preberite si tudi ...