|

Ko zaradi sklicevanja posameznika na spolno identiteto trpijo preostali normalni ljudje

transspolna-agenda

Industrija spolne identitete je del transspolne agende, ki se že nekaj let odvija v Ameriki, na žalost pa zelo hitro prodira tudi k nam.

Pri tem seveda ponovno trpijo najmlajši. Zaradi prepričanj in patologij starejših ljudi, ki pod pretvezo, da mora otrok polno izraziti svojo osebnost, preference, stil obnašanja in oblačenja, pa tudi spolno usmerjenost (preden seveda pride čas za to), je prišlo v Ameriki do psihičnega in telesnega pohabljanja številnih otrok.

Ameriška pravnica Kara Dansky v svojem pogovoru na The Mikhaila Peterson Podcast pripoveduje, da v Ameriki že mnoge vzgojiteljice v vrtcih, zaradi svojih zastarelih stereotipov o tem, kaj je značilno za punčke in fantke, prepričujejo majhne otroke, da je možno spremeniti spol. To se zgodi lahko že, če je majhnemu fantku všeč rožnata barva. Zaradi njegovega okusa ga začnejo prepričevati, da je rožnata barva znamenje, da se v njegovem telesu skriva punčka. Podobno velja za deklice, ki so jim všeč »fantovske igre«, kratke pričeske, ali pa se preprosto za njihov okus le preveč družijo s fantki.

Pripoveduje celo o obstoju tako imenovanih omar, kjer naj bi vzgojiteljice hranile obleke in v času bivanja v vrtcih preoblačile otroke v oblačila predstavnikov drugega spola, jih klicale z drugimi imeni, oziroma jih v popolnosti obravnavale kot otroke nasprotnega spola, ne da bi njihovi starši to sploh opazili.

Ne glede na to, kako nenavadne se normalnemu človeku zdijo take pripovedi, pa obstaja močno povezana skupina odvetnikov, medijev, športnih društev, korporacij in akademikov, ki je zaradi dobrega financiranja in bodoče poslovne priložnosti dosegla, da se je v Britaniji število spolnih klinik drastično povečalo in, da se v zadnjih letih število mladih žensk, ki so v NHS klinikah spremenile svoj spol, dvignilo za 4000 %. Po mnenju Danskyjeve naj bi v njeni državi v zadnjih 10 letih iz dveh klinik nastalo kar 700 spolnih klinik. Ena od takih skupin, Arcus Foundation, naj bi celo podeljevala štipendije za spodbujanje transspolne agende.

Zaradi spodbujanja in prepričevanja vzgojiteljev, učiteljev in zdravnikov o možnosti za spremembo spola od rosnih let naprej, je začel zaznaven delež otrok v Ameriki uživati zaviralce pubertetniških hormonov. Ti povzročajo nepovratno škodo pri spolnem razvoju, v končni fazi pa jih pot vodi do spolnih klinik, kjer otrokom tudi kirurško spremenijo spol. Do krize identitete pri transspolnih osebah pride šele po 21. letu, ko mnogi od njih obžalujejo svoja dejanja, saj zaradi odstranitve dojk, sterilizacije ali popolne odstranitve spolnih organov, nikoli ne bodo mogli dojiti ali roditi/spočeti otrok. Pri tem cvetijo klinike za reprodukcijo, kjer shranjujejo spolne celice in lepotne klinike, ki zopet nadomeščajo odstranjene organe.

Morda se je pri tem potrebno spomniti na pubertetniško krizo, ki smo jo vsaj v manjšem obsegu doživljali ob puberteti. Morda je šlo le za malenkost, kot je to, da si v času nastopa pubertete deklica nenadoma ostriže dolge lase ali pa se začne zanimati za dejavnosti, s katerimi se večinoma ukvarjajo fantje. Gre le za prehod v spolno zrelost, manjšo stisko, ki pa je lahko potencirana, če ima otrok slabo čustveno povezavo s starši ali pa le ideološko zmedenega učitelja, svetovalca ali terapevta, ki ga nagovarjajo k neumnosti o spremembi spola. Seveda take učitelje, svetovalce in terapevte finančno spodbujajo.

Kako se lahko problem krize ob nastopu pubertete pokaže pri dekletih? Deklice kar naenkrat postanejo všeč odraslim moškim, kar pa je seveda za mnoge še moteče. Še posebej velja to za dekleta, ki še iščejo svojo spolno identiteto ali pa so jim všeč predstavnice istega spola. Seveda, imeti lezbična nagnjenja še ne pomeni, da si ženska hkrati tudi želi spremeniti spol. Vendar pa jih lahko homofobičen učitelj ali zdravnik v obdobju hormonsko in čustveno zmedene normalne razvojne faze prepriča ravno v to.

Takega otroka potem pošljejo k zdravniku, ki jim da napotnico za obisk spolne klinike, kjer pa seveda ne delajo v dobro otrok. Pri tem je zanimivo to, da zakon dovoljuje servis za spremembo spola pred polnoletnostjo, ne dovoljuje pa nakupa alkoholnih pijač.

Zavedati se morate, da gre za dobro poslovno potezo, kjer se dobiček od mladih ljudi obeta spolnim klinikam, ki so v Ameriki zrasle kot gobe po dežju. V klinikah seveda potrebujejo vso medicinsko oskrbo, vključno s potrebnimi aparaturami za take operacije, zdravili, hormoni in ostalimi proizvodi farmacevtske industrije. Pri tem pa seveda cvetita tudi lepotna kirurgija in modna industrija. Zagotovljeni so krediti. Ne sprašujte po tem, kaj ima zdravniška ustanova povedati glede tega, saj je sama del te agende. Prav tako pa je za to zainteresirana vladna politika, ki na ta način dobiva še večji nadzor nad reprodukcijo oziroma nadzor nad populacijo ter lahko še naprej uspešno izvaja svoj genocid.

Zasnova za izraz trasspolnost se je razvila iz postmodernističnega gibanja, ki je slonelo na ideji, da MATERIALNA RESNIČNOST NE OBSTAJA. V 60-80 letih prejšnjega stoletja pa se je v akademskih krogih ta kult razširil na idejo, da MATERIALNA RESNIČNOST BIOLOŠKEGA SPOLA NE OBSTAJA. Danes se zavzema za ODPRAVO SPOLOV.

Ker je povprečnemu človeku biološko razlikovanje med spoloma jasno, se spolov ne more preprosto ukiniti. Namesto tega so uvedli pojem transspolne identitete.

Transspolniki naj bi bili med seboj dobro povezana skupina ljudi, ki trdi, da so jim bile odvzete državljanske pravice. Gre za skupino posameznikov, ki se pritožuje, da se niso mogli svobodno izražati, da so bili prezrti, da je bilo med njimi zato veliko samomorov … To pa seveda ni res.

V zgodovini ZDA takega zakona nikoli ni bilo, pač pa je bilo v ameriški ustavi v zgodovini zapisano, da imajo volilno pravico le moški.

Pojem trasspolnik ni biološka kvaliteta, saj med sesalci poznamo le dva spola in to sta moški in ženski. Drugače v biološkem smislu ni možno.

Potrebno je ločiti med biološko kategorijo spola in spolno identiteto.

Transspolnik je oseba, katere telesne značilnosti so spremenjene zaradi zdravljenja s spolnimi hormoni ali kirurškega posega, da bi se lahko približal spolu, s katerim se identificira.

Ne zamešajte ga z izrazom hermafrodit/dvospolnik, ki je oseba, ki ima spolne organe obeh spolov, kajti tudi ta oseba je lahko biološko le moškega ali ženskega spola. Prisotnost ali odsotnost določenih spolnih organov vam biološke funkcije spola ne podeli, pa tudi ne odvzame (ženske, ki so jim zaradi bolezni kirurško odstranili maternico, so ženske).

Ameriški predsednik Biden je prvi dan nastopa svoje funkcije podpisal izvršni ukaz 13988 o preprečevanju in boju proti diskriminaciji na podlagi spolne identitete in spolne usmerjenosti. S tem je ukazal zveznim agencijam, naj ocenijo politike, ki se nanašajo na spol in jih spremenijo tako, da bo pri opredeljevanju za spol vključena tudi spolna identiteta. Pri tem je, po mnenju Danskyjeve, postavil biološki spol v nesmiselno kategorijo. Vendar pa tudi njegov predhodnik Trump, razen primera Roe & Wade, s katerim je prepovedal splave plodov po 28. tednu nosečnosti, ni naredil kaj bistveno boljšega.

Sprememba politike spola se je v Ameriki zgodila neopaženo. Prebivalstvo je sploh ni opazilo, niti pravilno razumelo.

Kot primer Danskyjeva navaja azilne domove za ženske žrtve moškega nasilja, saj zaradi možnosti uveljavljanja in spreminjanja spolne identitete, moški dobijo možnost vstopa v taka zatočišča.

Podobno velja za ženska stranišča in garderobe, saj lahko ženske, ki odženejo moškega iz ženskih sanitarij, kaznujejo zaradi diskriminacije.

Zaradi problemov s spolno identiteto, ki v zakonodaji ni definirana, imajo probleme tudi v zakonodaji. Danskyjeva je v zvezi s tem navedla dva, takrat aktualna pravna primera.

Primer Bostock, Zara, Stephens, ki se je združil v skupni primer, kjer naj bi prišlo do diskriminacije različnih delodajalcev, ki naj bi odpustili Bostocka in Zaro zaradi njune homoseksualne usmerjenosti, oziroma delodajalca, ki ni hotel zaposliti Aimee Stephens zaradi njegove zahteve, da bi jo v službi vsi kolegi obravnavali kot žensko.

Primer Dana Rivers, kjer je nasprotnik lezbičnega festivala, ki se je rodil kot moški, že novembra 2016 ubil lezbični udeleženki festivala in njunega najstniškega sina, pri čemer ga je policija zalotila na kraju dogajanja. Ker moškega niso mogli obsoditi neprištevnosti zaradi zavlačevanja z zdravniškim poročilom, so ga zaradi njegovega sklicevanja na spolno identiteto morali zapreti v ženski zapor, kjer je ostal vsaj 5 let.

Zaradi agresivnega vedenja politikov in poslovnežev, ki jim transspolna industrija prinaša veliko finančno korist, vas bodo pri nasprotovanju hitro proglasili za TERFija/co*. Vendar pa se ne pustite prepričati v smislu, da žalite uboge transspolnike, ki so že tako ali tako revčki, ker so ujeti v ženskem ali moškem telesu. Kajti predstavniki pravih levičarskih, demokratičnih, feminističnih strank in društev, ki se zares borijo za pravice istospolno usmerjenih, so prevaro opazili in so bili pri tem utišani. Tem ljudem ni mar za prave transspolne osebe. Zanimajo jih dobiček in genocid.

Transspolniki in politiki se glede svoje spolne identitete sklicujejo na svoje državljanske pravice. Večina ljudi, ki izhaja iz levičarskega okolja, niti ne opazi, ko začnejo spodbujati transspolno agendo. Saj veste, prijaznost in vključenost… Naj vas pod pretvezo, da vas bodo okrivili za netolerantne, žaljive, neprijazne in izključevalne, ne prepričajo v to, da sprejmete za normalno nekaj, kar je patološko. Izrazite pri tem svoje vrednote, verjemite v svojo percepcijo in zavpijte na glas, da je cesar gol, kadar boste to opazili. Ne glede na to, kako se zaradi strahu okoli vas pretvarja okolica in igra super tolerantnost. V nevarnosti so otroci, ki jih bodo spolno in psihološko pohabili samo zato, ker si svojega mnenja niste upali povedati na glas.

Nikoli ne sprejmite za normalno tisto, kar je patološko. Nikoli ne dopustite, da vas pri branjenju svojih vrednot, utišajo pod pretvezo borba za človekove pravice, žaljivosti, starokopitnosti in netolerantnosti. Kdorkoli vam že to govori … Kajti svet lažnih avtoritet umira. Posledice njihove manipulacije pa ostanejo posameznikom do konca življenja!

Razlaga pojmov:
  • TERF okrajšava za Trans-Exclusionary Radical Feminist
  • Spolna klinika: mišljena je klinika, kjer spreminjajo spol osebe, angl. gender clinic, ne pa klinika za zdravljenje neplodnosti, ki je angl reproduction clinic
Delite naprej ...

Preberite si tudi ...