Medicinski dokaz, da je C-19 cepivo škodljivo

vernon-coleman-cepljenje-umor

V nadaljevanju si lahko preberete prevod video posnetka od dr. Vernona Colemana, ki ima v originalu naslov – Finally! Medical Proof the Covid Jab is “Murder” in je bil na njegovi spletni strani objavljen 22. 11. 2021.

Piše se 22. november 2021 in to je trenutek, ko je treba prenehati s cepljenjem. Pred nekaj urami mi je Darren Smith, urednik odlične revije Light Paper, poslal članek iz medicinske revije Circulation, ki dokazuje, da se mora poskus COVID-19 cepljenja ustaviti, in sicer danes. Menim, da bo vsak zdravnik ali medicinska sestra, ki bo po današnjem dnevu dal eno od injekcij mRNA COVID, pravočasno izbrisan iz ustreznega registra in aretiran.

vernon-coleman-slika

Revija Circulation je ugledna publikacija. Stara je 71 let, njeni članki so recenzirani, v eni od raziskav pa je bila ocenjena kot prva revija na svetu v kategoriji srce in srčno-žilni sistem. Navedel bom zadnji stavek povzetka, ki je naveden na začetku članka. To je vse, kar moram vedeti jaz, vi ali kdor koli drug. Tole je citat iz revije:

“Sklepamo, da cepivo mRNA dramatično poveča vnetje na endoteliju in infiltracijo srčne mišice s celicami T, kar je lahko razlog za opažanja povečane tromboze, kardiomiopatije in drugih žilnih dogodkov po cepljenju.

To je to. To je smrtni zvonec za cepljenje z mRNA COVID-19. Endotelij je plast celic, ki obdaja krvne žile in limfne žile, T-celice pa so vrsta belih krvničk. Vedno smo vedeli, da so te injekcije eksperimentalne. Moj videoposnetek iz decembra 2020, torej pred nekaj manj kot letom dni, je opozarjal na ta posebna tveganja. Prebral sem seznam možnih neželenih učinkov, ki ga je uradno objavila ameriška vlada. Zdaj pa imamo dokaz o povezavi. Ne pozabite, da je znano, da mRNA injekcija ne preprečuje, da bi se ljudje okužili s COVID-19. Prav tako je znano, da ne preprečuje, da bi ga ljudje širili.

Ne verjamem, da bi zdaj kdo oporekal tem dejstvom. Kljub temu je bilo med ljudmi, ki so bili cepljeni, veliko število smrtnih primerov in resnih poškodb. Oglejte si članek z naslovom »Posodobljeno: Koliko ljudi ubijejo cepiva?« na seznamih na mojih spletnih straneh. To je grozljiv seznam. Zdaj imamo dokaze, ki jih potrebujemo za ustavitev programov cepljenja.

V citirani raziskavi je bilo skupaj testiranih 566 bolnikov, starih od 28 do 97 let. To niso bili otroci, to so bili odrasli. Število testov je bilo enakomerno razdeljeno med moške in ženske. Avtor članka pravi: »V času tega poročila te spremembe trajajo vsaj 2,5 meseca po drugem odmerku cepiva.« Vsaj uporaba teh cepiv se mora zdaj takoj prenehati. Takoj, dokler ne bodo opravljeni dolgoročnejši testi.

Če bi bilo v osrednjih medijih še kaj novinarjev, bi bila ta novica glavna tema v vseh televizijskih in radijskih programih ter na prvih straneh vseh časopisov. Hvala nebesom za platforme svobode govora, kot je BNT, ki so mi omogočile, da vam predstavim to novico. Vse leto sem trdil, da je ta injekcija poskus, ki bo zagotovo ubijal in poškodoval.

Vedno smo vedeli, da je eksperimentiranje na ljudeh brez njihovega popolnega soglasja in razumevanja, po razkritju vseh tveganj in možnih stranskih učinkov, zločin. Zdaj obstajajo dokazi, ki morajo ta poskus ustaviti. Če se bo poskus z injekcijo COVID nadaljeval tudi po današnjem dnevu, potem z gotovostjo vemo, da ne gre za zdravljenje. Gre za iztrebljanje. Prosimo, da ta videoposnetek nemudoma delite z vsemi, ki jih poznate. Hvala!

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...