Poročilo o stranskih učinkih po cepljenju

covid-porocilo-zelenko

Objavljamo poročilo, ki si ga je vredno prebrati, saj resnične številke o smrtih po cepljenju ter poškodbah pogosto ne pridejo v javnost. Poročilo ima naslov The Vaccine Death Report, avtorja pa sta David John Sorensen in dr. Vladimir Zelenko.

Kratek povzetek …

Podatki kažejo, da je zaradi cepljenja proti covid-19 morda umrlo že več milijonov ljudi, več sto milijonov pa trpi zaradi resnih stranskih učinkov. Zaenkrat poznamo samo kratkoročne stranske učinke, resnične dolgoročne stranske učinke in smrti povezane s tem, pa bomo spoznali šele čez nekaj let.

V cepivih je grafenov oksid, ki je popoln prevodnik za 5G in tudi najboljša snov za manipulacijo možganov. Čilski predsednik je dejal, da bo 5G v vsakogar vnesel misli in občutke. Klaus Schwab dodaja, da se bo človeštvo dvignilo v eno in isto zavest. To razkriva načrt popolnega nadzora nad umom. Avstralska vlada imenuje korona tiranijo Novi svetovni red.

Vse to temelji na svetovni goljufiji napihovanja številk okuženih s covid-19 in označevanju vsake smrti kot covid-19. Dokazano je, da PCR test daje lažno pozitivne rezultate in izvaja se medijsko zastraševanje, ki se vrši na podlagi vladne propagande. Kriminalna mreža, ki stoji za vsem tem, ima v lasti vse osrednje medije in nadzoruje večino vlad. Prikrili so vsako zdravljenje covid-19, da bi svet mislil, da je cepljenje edina rešitev.

Njihova moč je v tem, da delujejo v senci, tako da večina javnosti nima pojma o njihovem obstoju. Rešitev je, da jih razkrijemo. Ko bo dovolj ljudi na svetu – zlasti organov pregona, zdravstvenih delavcev, šolskih učiteljev, sodnikov in lokalnih oblasti – razumelo, kaj se dogaja, načrti zlobnežev ne bodo uspeli. Množično prebujanje bo povzročilo množično nespoštovanje covid-19 ukrepov.

Čeprav je večina pravosodnega sistema skorumpirana, morajo odvetniki postati pogumni bojevniki, da predstavijo vse dokaze za ta zločin in začnejo preganjati vse, ki so sokrivi. Še vedno obstajajo pošteni sodniki, ki lahko obrnejo tok dogodkov.

To lahko postane največje prebujenje vseh časov, če se vsi dvignemo, delimo resnico in se kot eno človeštvo združimo proti tem zločincem.

E-poročilo, ki je v obliki .pdf dokumenta (velikost 2,0 MB), si lahko brezplačno prenesete na svoj računalnik, tako da kliknite na spodnji gumb.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...