Virologija: Premik v zavesti

virologija-premik-v-zavesti

V zadnjih letih formalnega medicinskega izobraževanja sem se zbudil. Spoznal sem, da moje usposabljanje bolnikom dejansko ne pomaga in jim velikokrat škodi. Hkrati je Covid -19 zavladal svetu. Bil sem podvržen programiranju in indoktrinaciji, vsiljeni vsem zdravnikom uradne medicine (alopatskim zdravnikom),

… vendar sem jih spregledal …

Hranili so me z iztočnicami in smernicami ter napadi na svobodo, ki niso bili niti v mojo dobrobit, niti v dobrobit kogarkoli drugega. Zaradi mojega prebujenja je sledil dveletni proces uničevanja in osvobajanja od lažnih prepričanj, ki so ugrabila mojo psiho.

Takrat sem bil že toliko prebujen, da sem vedel, da odgovor na viruse niso cepiva. Odkril sem že, da delovanje cepiv ni znanstveno dokazano in da imajo cepiva škodljive stranske učinke. Še vedno pa sem verjel v risano verzijo virusov … drobne, mikroskopske hroščke, ki okužijo naše celice, se v njih razmnožujejo, uničijo celico in ponovijo postopek. V tej risani različici nas naš mogočni imunski sistem reši; T-celice, B-celice, protitelesa in vse vrste dobrih vojakov, ki se borijo proti nano-vsiljivcem, znanim kot virusi.

virusi-slika

Zelo težko sem opustil svoje prepričanje, da ljudje zbolijo zaradi virusov. To prepričanje je v nas globoko ukoreninjeno. Začne se v otroštvu in utrdi s formalnim izobraževanjem. Ko sem prvič slišal idejo, da »SARS-CoV-2 ni bil nikoli izoliran« in da »virusi ne obstajajo«, sem doživel kognitivno disonanco, skoraj mikro halucinacijo. Moja podzavest je samodejno branila moje prepričanje o virologiji. Začel sem brati analize znanstvenikov, raziskovalcev in virologov, ki so razgradili splošno pripoved o virusu, ki naj bi povzročal bolezen COVID-19.

Šele, ko sem sam preiskal literaturo o »izolaciji« virusa SARS-CoV-2, se je disonanca spremenila v razumevanje. In zgodil se je dodaten čudež! Moj um je želel vse odgovore na vprašanja takoj. Zakaj ljudje zbolijo? Moj sosed je bil pozitiven, če ni virus, kaj je potem?…

Odgovori so prišli kasneje, z izgradnjo novih temeljev znanja.

Novi temelj. Nova paradigma!

Temelj je zasnova, na kateri nekaj stoji. Naš trenutni zdravstveni sistem temelji na teoriji, da mikrobi povzročajo bolezni. Glede na teorijo o mikrobih je že skoraj samoumevno, da zahtevamo cepiva in zapore za “preprečevanje širjenja”. Kaj pa, če je bila zasnova teorije o mikrobih napačna? Kakšno bi bilo preprečevanje in zdravljenje bolezni, če bi obstajala drugačna razlaga? Verjamem, da je razumevanje virologije kritična točka pri spreminjanju našega razumevanja zdravja in bolezni. Kajti, če virusi ne povzročajo bolezni, se podrejo temelji uradnega medicinskega sistema.

Namen tega članka ni razpravljati o tem, ali virusi obstajajo ali ne. Namesto tega želim poudariti, kako to spoznanje spremeni življenje posameznika, ki se prebudi v resnico. Pride do premika v zavesti. Ko se trenutna paradigma podre in se izkaže, da je napačna, pride do premika od žrtve k opolnomočenju. Zdaj niste več žrtev zunanjega sveta. Ni več mikroskopsko majhne pošasti, ki bi vas napadala.

Z razumevanjem kritične znanosti, ki pravi, da »virusi ne obstajajo«, lahko človek IZSTOPI IZ VLOGE ŽRTVE in spozna, da je njegovo zdravje pod njegovim nadzorom. Razume, da je namesto patogenih mikrobov ali genetike zdravje skoraj v celoti odvisno od njegove lastne izbire: od hrane, ki jo konzumira, gibanja, kakovosti vode, ki jo izbere za pitje, vrste odnosov, v katerih se odloči biti, in pretresov, na katere se sam odloči odzvati.

Morda je subtilno, toda, ko človek naredi premik v zavesti iz žrtve v človeka, ki prevzema polno odgovornost, PRIDE DO OPOLNOMOČENJA. Prestopi prag, ki vodi iz nemoči v moč. Njegovo zdravje je sedaj v njegovih rokah. Premik je lahko na začetku strašljiv in neprijeten. Ima pa potencial, da prinese trajen mir, saj človeka vrne k sebi. Zaveda se, da njegovo telo v sebi že ima programe zdravljenja, ki vodijo v živahno zdravje in vitalnost. To je bistvo resnične medicine in zdravstvene svobode.

Vabim vas, da odprete vrata novim idejam in sprejmete spremembe in težave osebne rasti. Tako boste lahko sprejeli prave odločitve v svoji življenjski izkušnji in živeli najboljše možno življenje za vas in vaše ljubljene. V popolni zdravstveni svobodi in opolnomočenju.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...