Portal Ekologičen

portal-ekologicen

Na portalu Ekologicen.si najdete preproste ideje s področja zdravega, kreativnega, nepotratnega oziroma finančno zmernega življenja, ki je prijazen do vsakega posameznika in tudi do okolja. Širiti želijo zorni kot ljudi, pokazati alternative in dobre zglede ter povezovati ljudi in spodbujati njihovo izjemnost, kreativnost in unikatnost.

Avtorji portala verjamejo, da smo vsi različni, da je poti do cilja neskončno in da če želimo živeti polno življenje in hkrati ohraniti svoje zdravje in zdravje planeta, da moramo vsak trenutek težiti k temu, da postajamo modrejši in boljši.

Kako je nastal portal?

Budnica avtorjev portala Ekologicen.si so bile srbeče odprte rane na dojenčku. Zdravniki so sicer želeli pomagati, vendar niso znali in tako so starši iskali naprej. Končno so našli zdravilo, ki pa je imelo tudi izjemno močne stranske učinke – njihova zavest se je za vedno spremenila. Spoznali so, da je naravna sila najmočnejša zdraviteljica, le omogočiti ji moramo prosto pot. Pri tem ni potrebno zanikati novodobnih rešitev, pač pa dati prednost preventivi. Če že pride do težav, pa je treba najti njihov vzrok in jih reševati od temeljev naprej.

Po tem premiku zavesti, se je njihovo življenje obrnilo za več kot 100-odstotkov na bolje. Na svoji novi poti so začeli spoznavati somišljenike in se učiti sobivanja z naravo in podpiranja svoje osebnostne rasti. Bili so pionirji v Sloveniji (poleg Bodi Eko, Skupaj za zdravje s Sanjo Lončar in še nekaterimi portali), ki so pripeljali te ideje v naše kraje preko portala Ekologicen.si.

Vsak človek ima svojega “dojenčka z odprtimi ranami” – budnico, če ji je seveda pripravljen prisluhniti, se učiti ter spremeniti svoje škodljive življenjske navade, v bolj naravi podporne. In portal Ekologicen.si nam je na naši poti sprememb lahko v veliko podporo.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...