Prevara v zvezi z AIDS-om

prevara-aids

Chamakhe Maurieni z raziskovalnega inštituta Gafi v Tunisu ima nekaj zelo osupljivih razkritij o HIV/AIDS-u, kar imenuje “prevara”, ki hrani “300 milijard dolarjev vredno industrijo”, ki temelji na šibkih dokazih, da je HIV povzročitelj AIDS-a, ker po njegovem mnenju ni bolezen, ampak “stanje”.

slika-celice

Timofej Belov (Pravda.Ru) je intervjuval Chamakhe Maurieni-ja.

PRAVDA.RU: Chamakhe, delaš za skrivnostni raziskovalni inštitut Gafi v Tunisu in tvoja zadnja preiskava je bila o AIDS-u. Čestitke za imenovanje za glavnega pisca inštituta. Kaj nam moraš razkriti?

CM: To je preprosto potegavščina, raziskovalna skupina Gafija je to označila za največjo goljufijo 21. stoletja.

Industrija HIV/AIDS-a je 300 milijard dolarjev vredna industrija manipulativnih goljufij, laži, prevar, še več laži in še veliko več laži. Z zvijačo nekaj posameznikov, se je v dveh desetletjih dvignila in vanjo so vlagali zasebniki, korporacije in različne vlade po vsem svetu. Preprosto se je vedno znova uporabljala za uravnoteženje vladnih skorumpiranih knjig.

Kdo je dokazal, da HIV povzroča AIDS? Odgovor je NIHČE.

Zastavite si vprašanje, ki si ga večina svetovnega prebivalstva, vključno s tako imenovanimi bolniki s HIV, nikoli ni postavila ali postavila svetovnim vladam, organizacijam, nevladnim organizacijam, ki pridigajo o ubijanju virusa HIV, varnem seksu in množici drugih gnusnih sloganov. Kje so znanstvene reference, ki ugotavljajo, da je HIV vzrok za AIDS? Trenutno jih ni.

PRAVDA.RU: Kako to misliš? Kaj pa vse raziskave, ki so jih opravili vrhunski svetovni profesorji?

CM: Če menite, da je virus vzrok za AIDS, opravite kontrolo brez njega; to presenetljivo še nikoli ni bilo storjeno. Trenutna epidemiologija AIDS-A je preprosto kopica anekdotnih zgodb, izbranih tako, da ustrezajo hipotezi o AIDS-u. Zgodba o HIV/AIDS-u je goljufija za več milijard dolarjev/funtov, ki temelji na dveh zmotah: AIDS je ena sama bolezen/AIDS je bolezen in drugič, da AIDS povzroča virus HI ali virus HIV kot so nekateri določili, da ga tako imenujejo – morda mislijo, da V v HIV pomeni vulkan.

Pogled na zmote, izmišljotine; treba je povedati: AIDS ni posamezna bolezen, temveč stanje, ko je imunski obrambni sistem človeka, preprosto povedano, MRTEV, ŠIBEK, NEUČINKOVIT …

Tako je omenjeni človek ranljiv za vse oblike napada bolezni, lahko je malarija, ošpice, sifilis in še marsikaj… Druga izmišljotina trdi, da AIDS povzroča HIV, kar je napačno. HIV je retrovirus, retrovirus je virus RNA, podvojen v gostiteljski celici z uporabo encima reverzne transkriptaze za proizvodnjo DNK iz svojega genoma RNA.

HIV … je tisočinka velikosti običajne celice. HIV je preprosto neškodljiv delec mrtvega tkiva, za razliko od številnih drugih retrovirusov, ki obstajajo v človeškem telesu. Tako ni niti verjetno, kaj šele znanstveno dokazano, da HIV povzroča AIDS. Če obstajajo takšni resnični dokazi, bi morali obstajati znanstveni dokumenti, ki dokazujejo dejstvo … v tem trenutku takih dokumentov ni. Vse, kar imamo v tem trenutku, so slišane besede, izmišljene zgodbe, laži in zgolj propaganda glavnih medijev.

Velika težava pri definiciji AIDS-a je, da ni upoštevala okoljskih vzrokov za zatiranje imunskega sistema, ki jih je ustvaril človek. Izpostavljenost toksinom, alkoholizmu, veliki uporabi drog ali antibiotikov; vse to lahko povzroči nastanek seznama bolezni, ki zagotavljajo enake simptome/identične simptome, ki kažejo na AIDS.

Vsi propagandisti HIV/AIDS-a namerno ne obveščajo svet, da lahko pozitiven odziv na HIV pri ljudeh sprožijo cepljenje, podhranjenost, ošpice, gripa, vojna, sifilis in več kot štirideset različnih drugih stanj.

PRAVDA.RU: Spremljajmo potek AIDSA od začetka.

CM: Naredimo kratko zgodovino, kako je nastala vsa ta laž o HIV/AIDS-u. Vse je prišlo iz ZDA in predvidevam, da bi to moralo biti splošno znano. Resnica je preprosta, vendar traja že predolgo. Pred napovedjo Roberta Galla, vodje laboratorija za retroviruse pri Nacionalnem inštitutu za raka, na tiskovni konferenci leta 1984, da HIV povzroča AIDS, se je vse začelo z zveznimi centri za nadzor in preprečevanje bolezni, ki so precenjevali svoj pomen in jim je tako grozila razpustitev. Center je potreboval resno epidemijo, da bi upravičil svoj nadaljnji obstoj, odločil se je, da bo AIDS označil za eno samo nalezljivo bolezen in tako ustvaril ozračje strahu in panike javnosti, kar mu je prineslo več sredstev in moči. Preprosto povedano, strah javnosti pred novim grozljivim AIDS-om je bil uporabljen kot katalizator za povečanje moči in financiranja.

Po napovedi Roberta Galla, vodje laboratorija za retroviruse pri Nacionalnem inštitutu za raka leta 1984, so farmacevtska podjetja desetletje pozneje začela izkoriščati situacijo z vračanjem zelo strupenih, neuspešnih zdravil proti raku-AZT, ki se imenujejo tudi kombinacija Zidovudin ali Retrovir. Ta zdravila so dokazala in še enkrat dokazala s strani različnih znanstvenikov, v preteklosti in tudi raziskovalnega inštituta Gafi, da uničujejo imunski sistem in povzročajo iste simptome, ki jih pripisujejo HIV.

To so vedeli in trdili raziskovalci, kot sta Peter Duesburg, profesor biokemije in molekularne biologije na kalifornijski univerzi v Berkeleyju, in znanstvenik Walter Gilbert, dobitnik Nobelove nagrade. Tudi ta dva raziskovalca sta se spraševala o resničnosti zgodbe o virusu HIV, ki povzroča AIDS, a namesto da bi ju spodbujali v njunem poskusu pomagati človeštvu, so ju zasmehovali in ustavili njuno financiranje.

PRAVDA.RU: Toliko o posameznikih. Zdaj pa za farmacevtsko industrijo …

CM: Počasi prihajamo do razumevanja prevare. Oglejmo si na kratko industrijo, ki je trdila, da je odkrila AIDS – To ključno raziskavo so zaradi znanstvenih goljufij preiskale močne ameriške znanstvene ustanove in ameriški kongres med letoma 1990-1994, ko je bila izvedena preiskava te raziskave, ki je trdila da so odkrili AIDS.

Poizvedba je pokazala veliko večjih napak v raziskavi, pri čemer so bile nekatere tako resne, da je postalo nemogoče ponoviti ključni poskus HIV in preveriti ugotovitve. Ponovno izvajanje raziskave bi preprosto razkrilo celotno laž o AIDS-u. Pri dokazovanju goljufije v zgodbi o virusu HIV/AIDS-u so raziskovalci na inštitutu Gafi pregledali 950 bolnikov, pozitivnih na AIDS, in še 950 bolnikov, ki so bili negativni na AIDS.

Testiranje teh dveh ločenih skupin bolnikov s testom elektronske mikroskopije na obeh skupinah je pokazalo retrovirusom podobne delce v 95 odstotkov povečanih bezgavkah bolnikov z AIDS-om. Z uporabo testa elektronske mikroskopije na drugi skupini 950 bolnikov, ki niso bili okuženi z AIDI-om, je raziskovalna skupina odkrila enake identične delce v 95 odstotkih povečanih bezgavk te skupine bolnikov, ki so negativni za AIDS in niso bili izpostavljeni tveganju za razvoj AIDS-a.

Torej, če so delci, ki jih opazimo pri bolnikih z AIDS-om, kot zagotavljajo strokovnjaki za AIDS – HIV, kateri delci so bili potem najdeni pri bolnikih, ki niso bili AIDS pozitivni in jim sploh ni grozilo, da bi zboleli za AIDS-om? Raziskovalna skupina je zaznala večji pritisk v ozadju celotne te prevare o HIV/AIDS-u.

Raziskovalna skupina je odkrila 300 milijard dolarjev vredno industrijo AIDS-a. Odločil sem se, da jo imenujem reket za AIDS ali stroj za vrtenje denarja.

PRAVDA.RU: In kdo stoji za tem?

CM: Ta reket vključuje vlade, farmacevtska podjetja, kot je Glaxo/Borough Wellcome – PROIZVAJALEC AZT, industrijo kondomov – če se odločite, da jo ločite od farmacevtskih izdelkov, slavne osebnosti, nevladne organizacije in seznam se nadaljuje.

Industrija kondomov je trenutno vredna trinajst milijard dolarjev in to se je izkazalo za velik denar. Naša raziskava je pokazala, da 82 odstotkov uporabnikov kondomov kupuje kondome izključno zaradi strahu pred stikom z AIDS-om. To pomeni, da se na vsakih tisoč kupcev kondomov 820 teh kupcev odloči za nakup kondoma zaradi strahu pred AIDS-om.

To lahko ločite posebej … brez celotne prevare o HIV/AIDS-u ali še bolje, če bo svet spoznal resnico za celotno potegavščino o HIV, bo industrija kondomov izgubila 82 odstotkov svojih strank; v finančnem smislu izgubi 82 odstotkov od svojih trinajst milijard dolarjev. Podjetja kondomov bodo še naprej sodelovala pri prevari o AIDS-u.

Farmacevtske družbe so s svoje strani odgovorne za vzrejo in povečanje števila bolnikov z imunsko pomanjkljivostjo po vsem svetu, predvsem v Afriki. Ugotovljeno je bilo, da AZT, ki je glavno zdravilo, ki ga prodajajo farmacevtske družbe, kot je Glaxo/Borough Wellcome, uničuje imunski sistem in tako omogoča človeškemu telesu, da razvije identične simptome, ki kažejo na AIDS.

Za AZT je naša raziskovalna skupina odkrila in celo ameriški toksikolog in patolog – dr. Ali Al-Bayati, da je odgovoren za naslednje bolezni/stanja, med drugim: nevtropenija, granulocitopenija, anemija, trombociti, pigmentacija nohtov, sinusitis, akne, dispneja, razjeda v ustih, telesni vonj, hiperbilirubinemija, vaskulitis, laktacidioza, senzibilizacija, heptične reakcije steatoza, sinkopa, edem jezika, kašelj, bolečine v trebuhu, bolečine v hrbtu, pankreatitis … med številnimi drugimi.

Druga zdravila proti AIDS-u, kot so nevirapin, zaviralci proteaz in Arts, imajo podobne neželene učinke kot zdravila Azt. Ta zdravila zagotavljajo, da so uporabniki od njih odvisni vse življenje, neuporaba pa povzroči skoraj takojšnjo smrt. Obstaja na tisoče ljudi, ki so bili diagnosticirani z AIDS-om in so pogumno zavrnili zdravila proti AIDS-u. Naša raziskovalna skupina je naletela na stotine takšnih ljudi, med njimi tudi Goldie Glitters, ki je po razglasitvi za HIV POZITIVNO živela še 30 let.

Po njenih lastnih besedah: “Poznala sem veliko ljudi, ki so umrli zaradi AIDS-a …. in vsi so jemali zdravila, ki so jih predpisali zdravniki … Nikoli nisem jemala teh zdravil in nisem zbolela. Niti prehlada. Zdravniki so mi rekli, da imam samo 5 let življenja … Od takrat sem živela še 30 let. Te farmacevtske družbe, ki proizvajajo zdravila proti AIDS-u, postajajo zelo bogate….vsi, ki jih poznam, ki so bili HIV pozitivni in so jemali AIDS zdravila, so vsi umrli po jemanju teh zdravil, in to je veliko ljudi.”

Farmacevtska podjetja so vodilna pri povečanju tako imenovanih bolnikov z AIDS-om po vsem svetu. VEČJE JE ŠTEVILO OSEB Z UNIČENIM IMUNSKIM SISTEMOM, VEČJI JE DOBIČEK.

To je pravilo HIV/AIDS-a.

PRAVDA.RU: Omenili ste vlade?

CM: Vlade so večkrat postale največji dobrotniki tega reketa. Najvišji vladni uradniki v mnogih državah po vsem svetu poznajo goljufijo z AIDS-om. Vedo, da AIDS ni bolezen, ampak stanje telesa, vedo, da virus HIV ne povzroča AIDS-a, vendar še naprej namenjajo milijarde, milijone, odvisno od vlade v imenu raziskovalnih programov, ozaveščanja …

Največji prejemnik tega reketa proti AIDS-u je ameriška vlada. Z uporabo platform, kot je PEPFAR, izkoriščajo nič hudega sluteče države po vsem svetu. PEPFAR se trenutno osredotoča predvsem na petnajst držav, ki vključujejo: Bocvano, Slonokoščeno obalo, Etiopijo, Gvajano, Haiti, Kenijo, Mozambik, Namibijo, Nigerijo, Ruando, Južno Afriko, Ugando, Vietnam in Zambijo.

Verjame se, da so to države z najvišjim številom primerov okužb z AIDS-om, v resničnem smislu pa so to države, katerih vlade imajo v celoti koristi od goljufij o AIDS-u in so dovolile, da se goljufija z AIDS-om uporabi kot izgovor za izkoriščanje. V državi, kot je Nigerija, ameriška vlada zagotavlja ARTS, AZTS v zameno za nerafinirano surovo nafto, raziskovalna skupina Gafi pa ima dokaze, ki podpirajo to trditev.

Tako, medtem ko bedaki služijo v imenu pomoči pri AIDS-u, zagotavljajo tudi povečanje potencialnih lažnih žrtev AIDS-a z uničenjem imunskega sistema milijonov ljudi z zdravili AZT.

Nevladne organizacije so orodje, ki ga uporabljajo pokvarjene svetovne vlade, ki so vpletene v goljufije o AIDS-u, sponzorirajo pa jih tudi farmacevtske družbe, ki zagovarjajo goljufije. Pri tem so nekatere nevladne organizacije v podsaharski Afriki snemale fotografije, video posnetke na ulicah, ki prikazujejo ljudi in domove, ter trdile, da so to posebni domovi, okolja, ustvarjena za bolnike z AIDS-om.

PRAVDA.RU: Kaj pa zvezdniki, ki zagovarjajo vzrok HIV/AIDS-a?

CM: Tako imenovani zvezdniki, ki oglašujejo in spodbujajo laži, ki hranijo svet z osrednjo medijsko propagando v imenu ozaveščanja; odgovorni so tudi za napredek goljufije. Vse jih vidimo. Tako imenovane zvezde, DJ, športniki in ženske s trakovi, pripetimi na bele smokinge … To so tako imenovani sočutni zvezdniki, ki z žalostnim izrazom oblečejo plašč sodelujoče žalosti za žrtve in obolele za AIDS-om in čutijo, da delajo dobro.

Nekateri od teh ljudi poznajo resnico, vendar ne bodo povedali, ker so bili plačani za ozaveščanje o laži. Ne bom omenjal imen. Drugi to počnejo z najboljšimi nameni.

Svojo priljubljenost uporabljajo za zbiranje sredstev za raziskave AIDS-a, ki so popolnoma napačno usmerjene in organizirane z dobičkom, željo po več denarja in ne za več dobrega – ne zaradi ljubezni do človeškega življenja. Oprah Winfrey bi morala vedeti bolje.

HIV/AIDS ni posledica spolnih aktivnosti. Uresničujejo mit o prijatelju, ki ni imel sreče, da je z enim samim nesrečnim spolnim odnosom zbolel za AIDS-om. Trčijo z vlado, farmacevtskimi izdelki, nevladnimi organizacijami v nevarnem kultu čaščenja smrti. Namenoma usmerjajo pozornost stran od dejavnikov z visokim tveganjem, vključno z rekreativno in intravensko uporabo drog, ki spremljajo imunsko pomanjkljivost. AIDS je kruta prevara, ki se ohranja, ker veliko ljudi s tem služi denar. Vzemite jim ta denar in celoten sistem mitologije se zruši.

PRAVDA.RU: In povezava med AIDS-om in Afriko?

CM: Zaskrbljujoče je gledati različne laži, ki se širijo in sponzorirajo s strani svetovnih medijev, ki so odgovorni za takšne predstave, kot je tista, ki trdi, da je AIDS ali HIV virus afriške opice, ki se širi spolno in se lahko zdravi z dokazano škodljivimi zdravili AZT, ART … Danes se v Afriki, zlasti v podsaharski Afriki, nočna mora o AIDS-u nadaljuje in je z vsakim dnem vse bolj zastrašujoča, ne zaradi kakršne koli virusne pandemije, ki se širi po ravnicah Afrike, ampak zaradi orkestrirane pandemije laži in prevar, ki se je razširila po vsem svetu z kampanjo, ki jo nadzoruje zahod.

Dejansko so naše raziskave in celo druge prejšnje raziskave neodvisnih podjetij, analitikov in znanstvenikov jasno navedle, da gre za že obstoječo bolezen, katere večino bolnikov je mogoče zlahka zdraviti in poceni, ki pa niso in zdaj predstavljajo velik del spiralne konvencionalne tako imenovane statistike smrti zaradi AIDS-a.

SZO, Svetovna banka, UNAIDS, pridružene organizacije ZN, farmacevtski giganti in sorodni kolegi iz medijev….. Manipulirajo s kampanjo za AIDS, da bi nadaljevali s svojimi strašljivimi NASLOVNICAMI O AIDS-U. Po podatkih ZN in Svetovne zdravstvene organizacije je 20,8 milijona Afričanov, kar je dve tretjini vseh žrtev AIDSa, bodisi pozitivnih na AIDSa ali živi z virusom HIV, ne da bi vedeli. Morali bi se vprašati, če že sami afriški tako imenovani bolniki ne vedo, da so okuženi, kako to, da to vedo OZN in KDORKOLI ŽE? Zelo preprosto, vse je goljufija.

Afrika je kot lepa dama, kjer moški prihajajo naokoli, da bi se z njo poročili. Vsak človek ima drugačne taktike in ideje; zahod je le eden med številnimi snubci. Vse lažne kampanje za AIDS so le še ena metoda za zahodnjake, ki poskušajo ukrasti afriško bogastvo. Afričani morajo zavrniti in obsoditi zahodni svet, ki ga stigmatizira kot epicenter AIDSa. Večina statističnih podatkov, ki se prodajajo o AIDSu, je laž, še več: trenutno ni niti zanesljivega testa za AIDS, nikjer na svetu.

PRAVDA.RU: In Gafijev inštitut je odkril zeliščna zdravila?

CM: Joan Shenton, večkrat nagrajena britanska producentka in novinarka, je trditve o AIDSu v Afriki označila za slabo znanost.

S tem se popolnoma strinjam. V petih letih raziskovanja je Gafijev inštitut odkril nekaj zdravil, ki so v zadnjih desetih letih spremenila tako imenovane bolnike z AIDSom v negativne rezultate po kratkem času uporabe. Eden takšnih je formular Joby, zdaj znan kot Jobelyn. Raziskava Gafi je odkrila, da je Jobelyn le zeliščna terapija, ki se uporablja za dopolnitev izgubljenih telesnih hranil.

Naj povem, da je ta terapija v šestih mesecih preobrazila 1520 bolnikov z AIDS-om, ki so jim ga dali kot terapijo zdravniki Gafijevega inštituta. Če lahko nadomestno zdravljenje/dodatek s hranili spremeni bolnikovo stanje iz pozitivnega v negativno, menim, da ni boljšega dokaza za preprečevanje laži, da je AIDS morilska bolezen in ne stanje imunske pomanjkljivosti, ki je lahko posledica šestdeset različnih bolezni ali stanj.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...