Rezultati učinkovitosti testiranja cepiva OMR so bili ponarejeni

merck-mmr-cepivo

Članek, ki si ga boste prebrali v nadaljevanju je napisal Jeffrey Philips že leta 2016. V informacijo – cepivo OMR je cepivo proti ošpicam, mumpsu in rdečkam.

Medtem, ko industrija cepiv izkorišča izbruh ošpic v Disneylandu, da bi pozvala k množičnemu cepljenju proti OMR, vam nihče iz osrednjih medijev ne pove, kako je Big Pharma ponaredila rezultate kliničnega preskušanja cepiva OMR. Gre še za enega od primerov goljufije proizvajalcev cepiv.

Po mnenju dveh znanstvenikov družbe Merck, ki sta leta 2010 vložila pritožbo v skladu z Zakonom o ponarejanju podatkov – pritožbo, ki je bila razkrita leta kasneje – je proizvajalec cepiva Merck zavestno ponaredil svoje podatke pri testiranju cepiva proti mumpsu tako, da je v vzorce krvi prostovoljcev dodal živalska protitelesa. To cepivo mumpsa ni preprečilo, s tem pa so ogoljufali vlade in potrošnike, ki so kupili to cepivo, misleč, da je cepivo “95-odstotno učinkovito.” Natural News je ta dokument oz pritožbo pridobil pred leti in hrani eno od redkih obstoječih kopij, saj so ga vsi “uradni” viri poskušali odstraniti iz človeškega spomina in afero pokopati.

Kliknite tukaj, če želite prebrati celoten dokument. (PDF)

Seznanitev s poneverbami testov, s katerimi so dosegli rezultat 95-odstotne stopnje učinkovitosti cepiva proti mumpsu

Po besedah ​​Stephena Krahlinga in Joan Wlochowskega, obeh nekdanjih Merckovih virologov, je podjetje Merck izvajalo naslednje:

 • Merck je zavestno ponaredil rezultate svojih testov za cepiva proti mumpsu, da bi ustvaril »95-odstotno stopnjo učinkovitosti«.
 • S tem namenom je Merck v vzorce krvi prostovoljcev dodal živalska protitelesa, da bi umetno prikazal nastanek ustreznih zaščitnih protiteles po cepljenju.

CourthouseNews.com poroča: Merck je v vzorce krvi dodal tudi živalska protitelesa, da bi dosegel ugodnejše rezultate testov, čeprav je vedel, da človeški imunski sistem nikoli ne bi proizvedel takšnih protiteles. Dodana protitelesa so ustvarila scenarij laboratorijskega testiranja, ki, glede na pritožbo »na noben način ne ustreza, korelira oz predstavlja resničnega življenjskega scenarija, to je nevtralizacijo virusa pri cepljenih ljudeh«.

 • Merck je uporabil ponarejene rezultate preskušanja, da je iz ameriške vlade izvlekel na »stotine milijonov dolarjev za cepivo, ki ne zagotavlja ustrezne zaščite«.
 • Merck je svoje lažne trditve o “95-odstotni učinkovitosti” uporabil za monopolizacijo trga cepiv in odpravo morebitnih konkurentov.
 • Merckovi virologi pravijo, da se goljufija s cepivi v tem podjetju dogaja že od poznih devetdesetih let prejšnjega stoletja.
 • Merckovo cepivo ni bilo nikoli testirano proti virusom mumpsa v »resničnem svetu« v naravi. Namesto tega so bili rezultati testov preprosto ponarejeni, da bi dosegli želeni rezultat.
 • Celotna goljufija se je zgodila »z vednostjo, po zahtevi in z odobritvijo višjega vodstva Mercka«.
 • Glede na sodne dokumente so bili Merckovi znanstveniki priča neustreznemu testiranju in ponarejanju podatkov, pri čemer se je podjetje prizadevalo, da bi umetno prikazovali višjo učinkovitost.

Vlada ZDA se je pri tem odločila prezreti zakon o ponarejanju podatkov iz leta 2010!

Namesto, da bi ukrepala glede tega dejanja, je ameriška vlada lažne trditve preprosto prezrla in s tem zaščitila Merckov tržni monopol, kar dokazuje sodelovanje pri goljufiji med vlado, FDA in proizvajalci cepiv.

Chatom Primary Care toži Merck zaradi monopolizacije Shermanovega zakona, kršitve garancije, kršitve zakonodaje o varstvu potrošnikov

Po razkritju iz leta 2010 je Chatom Primary Care s sedežem v Alabami »zavohalo goljufijo«. Leta 2012 je Chatom vložil tožbo proti Mercku. Zapis o tožbi je na voljo tudi na Natural News, kjer je resnična medicinska zgodovina arhivirana za javno dobro.

Kliknite tukaj, če želite prebrati dokument o tožbi Chatom. (PDF)

Med drugim pretresljivimi stvarmi trdi:

 • Merck sodeluje pri desetletnem načrtu za ponarejanje in napačno predstavljanje resnične učinkovitosti svojega cepiva.
 • Merck je v svojih označbah in drugje lažno predstavljal in še naprej napačno predstavlja, da ima njegovo cepivo proti mumpsu 95 odstotkov stopnjo učinkovitosti.
 • Merck se zaveda, da je njegovo cepivo proti mumpsu že vsaj od leta 1999 veliko manj kot 95-odstotno učinkovito. Z namenom, da bi prenizko učinkovitost prikrili, je celo uvedel uporabo neustreznih tehnik testiranja in ponarejanja testnih podatkov.
 • Merck je zasnoval metodologijo testiranja, kjer so testirali učinkovitost cepiva proti manj virulentnemu sevu virusa mumpsa. Ker rezultati kljub temu niso prinesli želene učinkovitosti, je Merck opustil to metodologijo in prikril ugotovitve študije z:
  • vključitvijo uporabe živalskih protiteles za umetno izboljšanje rezultatov
  • uničenjem dokazov o ponarejanju podatkov in nato laganju preiskovalcem FDA
  • grožnjami virologu v Merckovem oddelku za cepiva z zaporom, če bo goljufijo prijavil FDA.

Ta članek je nastal leta 2016, pred uvedbo resničnostnega šova imenovanega pandemija Covid-19. Neučinkovitost Merckovega cepiva sicer danes lahko razložimo, saj nas je že veliko spoznalo, da virusa mumpsa in ošpic še ni nihče izoliral, zato tudi cepivo ne more biti uspešno. Ponarejanja podatkov o učinkovitosti pa tudi preprečujejo, da bi našli pravega povzročitelja teh simptomov (op. prev.). Strinjamo se, da so končne žrtve milijoni otrok, ki jim vsako leto vbrizgajo cepivo proti mumpsu, ki jim ne le ne zagotavlja ustrezne zaščite, ampak jim tudi povzroča številne stranske učinke in žal tudi trajne poškodbe. Več o tem preberite tukaj.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...