Uradni podatki nemške vlade kažejo, da bodo popolnoma cepljeni ljudje razvili sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti

sindrom-imunske-pomanjkljivosti

Podatki nemške vlade za domnevno različico Covida-19, t.i. Omicron, kažejo, da bo večina »popolnoma cepljenih« imela polno razvit sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti (AIDS), povzročen s cepivom Covid-19, do konca januarja 2022. Izračunali so, da je imunski sistem v celoti cepljenih že degradiral na povprečno minus 87 %.

Številke nemške vlade Covid-19 pripravlja „Inštitut Robert Koch“ (poglejte tukaj). Na strani 14 je tedensko poročilo o upravljanju COVID-19 od 30. decembra 2021 dalje.

»Za primer Omikron so v nemškem sistemu poročanja do neke mere že znane dodatne informacije. Posredovali so podatke za 6.788 primerov. Gre za simptome, ki večinoma niso bili indicirani ali pa so bili blagi. Najpogosteje so imeli bolniki s simptomi že omenjeni izcedek iz nosu (54 %), kašelj (57 %) in vneto grlo (39 %). 124 bolnikov je bilo hospitaliziranih, štiri osebe so umrle. Izpostavljenost v tujini je bila zabeležena za 543 (5 %) primerov. 186 bolnikov je bilo necepljenih, 4.020 je bilo v celoti cepljenih, od tega je bilo večkrat cepljenih 1.137 bolnikov.

Na podlagi posredovanih podatkov je bilo med vsemi prenesenimi okužbami za Omicron ugotovljenih 148 ponovnih okužb. Nobena prijavljena ponovno okužena oseba ni pred tem zbolela za drugo različico.

Slika 9 na strani 13 iz poročila „Inštituta Roberta Kocha“ (vir glejte zgoraj) prikazuje porazdelitev primerov Omikrona, o katerih so poročali v Nemčiji. Prikazuje porazdelitev po okrožjih od tedna 46/2021, pri čemer so za diagnostiko uporabili variantno specifični PCR ali sekvencirali celotni genom. Od 21. novembra 2021 je bilo diagnosticiranih 10.443 primerov (stanje podatkov 28. decembra 2021).

podatki-nemcija

Primeri Omicrona so bili odkriti v vseh zveznih deželah Nemčije in sicer je bilo:

  • 186 primerov necepljenih
  • 2.883 primerov dvojno cepljenih
  • 1.137 primerov trojno cepljenih
  • 4020 primerov popolnoma cepljenih.

V Nemčiji je 70,53 % v celoti cepljenih, 2,97 % delno cepljenih in 26,5 % ne cepljenih – Coronavirus (COVID-19) Vaccinations – Statistics and Research – Our World in Data

  • Necepljenih je torej zbolelo 186 primerov od 26,5 % populacije.
  • Popolnoma cepljenih je zbolelo 4020 primerov od 70,53 % populacije.

Torej je incidenca obolelih z različico Omicron 57,0 na odstotek prebivalstva (830.000 je 1% od 83 milijonov nemškega prebivalstva). Incidenca necepljenih zbolelih za Omicronom je 7,02 na odstotek populacije.

Torej je v Nemčiji za cepljene 57,0/7,02 = 8,12-krat večja verjetnost, da se bodo okužili z Omicronom kot pa za necepljene.

Taki so novi podatki, ki prikazujejo uspešnost cepljenja pri prebivalcih Nemčije. Inštitut Koch v svojem tedenskem poročilu 30. 12. 2021 ni pripravil svoje običajne tabele učinkovitosti cepiva. To je bilo morda zaradi praznikov (Angleži so 23. 12. 2021 popolnoma obupali) ali pa je bilo to zato, ker bi bila tabela za cepiva katastrofalna.

Lahko pa pomagamo Nemcem, tako da namesto njih naredimo izračun s pomočjo Pfizerjeve formule za učinkovitost cepiva. Učinkovitost cepiva = učinkovitost imunskega sistema = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = -87,7%. Tako imajo cepljeni 87,7 % slabši imunski odziv kot necepljeni, kar se tiče odpornosti proti različici Omicron.

To pomeni, da je povprečen Nemec oslabljen na zadnjih 12,3% svojega imunskega sistema za boj proti določenim razredom virusov in pred nekaterimi vrstami raka itd. itd.

V spodnji tabeli je tudi napoved, ekstrapolacija za Nemčijo, ki so jih pridobili iz podatkov poročila o nadzoru cepiv Združenega kraljestva UKHSA (UK Health Security Agency) za obdobje od tedna 35 do 42. Prvič so take podatke objavili 10. 10. 2021. Predvidene številke so v olivno zeleni barvi.

tabela-nemcija

Tako je Nemčija z 87,7-odstotno degradacijo imunskega sistema dosegla za 6,7-odstotka slabšo oceno, kot je predvideval model, ki je napovedal le 81,0-odstotno degradacijo (za starejše od 18 let na podlagi 2 odmerkov cepiva namesto 3).

Tretji odmerek resnično ubije imunski sistem, kot je razvidno iz podatkov ONS za Omicron.

Tabela 1b iz poročila OMS v Excel formatu: Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19

Tabela 1b: Verjetnostni model, da bo pozitivni test na bolezen Covid-19 pokazal obolevnost za različico Omicron (glede na pregledane demografske značilnosti v Združenem kraljestvu, ki so bile izdelane za obdobje od 29. novembra 2021 do 12. decembra 2021).

status-cepljenja

Te številke pomenijo naslednje: Če imate Covid in ste prejeli 3 odmerke cepiva, je za vas kar 4,45-krat večja verjetnost, da boste zboleli za različico Omicron, kot pa če se ne bi cepili. Vendar pa gre pri zgornji tabeli žal le za stara predvidevanja.

Danes, ko so že na voljo podatki nemške vlade za različico Omicron, lahko zaključimo, da je pri popolnoma cepljenih osebah 8,12-krat večja verjetnost, da bodo zboleli za okužbo z različico Omicron kot pri necepljenih. Te številke kažejo, da smo za več kot 8x varnejši pred različico Omicron, če smo v sobi, restavraciji, baru, nočnem klubu, vlaku, ladji ali letalu, kjer je polno necepljenih ljudi, kot pa če bi bili v družbi »popolnoma cepljenih«.

Večkrat, kot se cepite, hitreje napreduje degradacija vašega imunskega sistema. Videti je tudi, da necepljeni že skoraj dosegajo čredno imunost proti Covidu-19, medtem ko popolnoma cepljenim to preprečujejo cepiva.

Nemški podatki so tako preprečili priložnost za uvedbo cepilnih potnih listov in kažejo, da je potrebno to gensko terapijo oz cepljenje takoj prepovedati.

omikron-1
omikron-2
omikron-3

»Verjetno cepivo tako slabo deluje proti Omikronu, ker so protitelesa proti proteinu bodice primerna le za obrambo proti Wuhanski različici Alpha in so neuporabna proti Omikronu. Napredujočo poškodbo imunskega sistema pa povzroča nenehna skokovita lastna proizvodnja proteinov zaradi genskega cepljenja.« Na podlagi teh številk lahko opazimo, koliko škode je bilo storjeno cepljenim ljudem. Enako so že opazili pri delta različici.

Ker je v Združenem kraljestvu kar 69,45 % dvojno ali trojno cepljenih, 6,41 % enkrat cepljenih in le 24,14 % necepljenih, lahko tam pričakujejo še slabši izid kot v Nemčiji. Imeli bodo nekoliko več žrtev cepljenja. Do konca januarja bo tako vsaka v celoti cepljena oseba v obeh državah, stara več kot 30 let, imela AIDS. To bo povzročilo veliko breme za zdravstvene službe obeh držav ter ogromno trpljenja zaradi bolečin in smrti. Pri tem, da vemo, da je vse skupaj povzročil le pokvarjeni zdravstveni sistem. To je največji avtogol v zgodovini medicine.

Za številke se lahko zahvalimo natančnosti in učinkovitosti Nemcev. Vendar pa avtor ne pozna angleških besed, s katerimi bi opisal nemoralnost prevarantov, ki so bili vključeni v projekt tega cepljenja.

Opomba uredništva: Hvala pozorni bralki Vesni, ki nas je opozorila, da se podatki naknadno spreminjajo. V članku je navedeno, da je bilo od 6.788 primerov 186 bolnikov necepljenih. Tako je bilo tudi sprva navedeno v poročilu RKI in vsak si to lahko preveri preko WebArchive (kliknite tukaj). Toda RKI je potem naknadno (3. 1. 2022) izdal novo različico dokumenta (kliknite tukaj) v kateri je napisano, da je bilo od 6.788 primero 1.097 bolnikov necepljenih. Iz tega sklepamo, da se tudi “uradni dokumenti” sproti prirejajo, če so številke v prid necepljenim ter se tako manipulira s samimi podatki.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...