S cepivi so ubili skoraj DVAKRAT toliko otrok, kot jih je umrlo zaradi COVID-a

cepljenje-otrok-ne

Avtor članka, ki si ga lahko preberete v nadaljevanju je Steve Kirsch in je bil objavljen na njegovem Substacku. V originalu ima naslov: They’ve now killed close to TWICE as many kids from the vaccine as have died from COVID.

Ni videti konca.

Podatki CDC o smrti zaradi bolezni COVID: 757

Tukaj je število smrtnih primerov zaradi smrti zaradi bolezni COVID za otroke, stare 18 let in mlajše: približno 750 smrti.

slika-otroci-stranski-ucinki

Vendar, če so te smrti kaj podobnega smrti odraslih, so to otroci, ki so umrli s COVID-om, ne zaradi COVID-a. Dejansko število umrlih zaradi COVID-a je verjetno veliko manjše. Toda mi bomo radodarni in rekli, da je vseh 757 otrok umrlo zaradi COVID-a samo zaradi našega argumenta (saj nočemo, da nas napadajo »pro-vaxerji«).

Podatki VAERS o smrti zaradi cepiva

Zdaj pa poglejmo VAERS, da vidimo, kako deluje cepivo. Upoštevajte, da iskanje omejimo samo na ZDA. Zato dobimo nižje številke kot v drugih člankih. To je zato, ker ne goljufamo. Tuja poročila izključujemo.

Prav tako so v spodnjih dveh poročilih 18-letniki vsi uvrščeni v kategorijo od 17 do 44 let. To je fiksna kategorija za poizvedbe MedAlerts. Edini smrtni primeri so 18-letniki, saj je to omejeno s samo poizvedbo.

cepljenje-otrok-1

Samo 35 poročil.

Vendar pa niso vse te smrti vzročne! Nekateri so le smrti v ozadju. Zato jih odstranimo. Bodimo zelo konzervativni (kot običajno) in samo odštejmo vse smrti, o katerih so poročali v prejšnjem letu … kar vključuje smrt v ozadju in tiste smrti, povezane s cepivi:

cepljenje-otrok-2

V redu, 35-3 = 32 smrti, ki so “presežek”.

Vendar pa VAERS ima 41-krat premalo prijavljenih, število, izračunano na podlagi lastne metodologije ameriškega CDC. Ko sem stopil v stik s CDC in jih vprašal, ali sem naredil napako pri izračunu, dobim tišino. Brez odgovora. To je konec pogovora. Enako je CDC postopal z Aaronom Sirijem, ko je izračunal URF (under reporting factor). Ne želijo govoriti z mano, ne bodo odgovorili Siriju in nočejo posredovati “pravilne” številke vsem novinarjem, ki vprašajo o tem. Ko poskušam koga v kongresu prositi, naj CDC zaprosi za to številko, me preprosto odložijo. Nihče noče vedeti. Ne morem ugotoviti, zakaj je tako. Poznajo postopek. To so že storili. A zdi se, da letos tega ne morejo storiti iz nekega čudnega razloga.

cepljenje-otrok-3

“Zdravilo” je veliko hujše od “bolezni”

Torej imamo 1.312 smrti, za katere je velika verjetnost, da jih je povzročilo cepivo, v primerjavi s 757 smrtnimi primeri zaradi COVID-a.

Tako smo verjetno s cepivom ubili skoraj dvakrat več otrok, kot jih je ubil COVID.

Skratka, naše zdravstvene oblasti so starše prepričale, da je bolje povečati možnost smrti vašega otroka kot zmanjšati.

Ampak hej, šele začenjamo, saj vsi otroci, mlajši od 18 let, še niso bili cepljeni. Oblasti hitijo, da bi cepile vse otroke, preden kdo ugotovi, kaj se dogaja. Pričakujte torej, da bodo številke veliko višje.

Kaj pa “preverjanje dejstev” v USA Today?

cepljenje-otrok-4

Da ne bi ničesar zamudili, se lahko vprašate: “Kaj pa “preverjanje dejstev” v USA?”

Še vedno iščem enega od teh preverjevalcev dejstev, ki je dejansko pravilen, in do sedaj ga še nisem našel.

Ta citira mojega prijatelja Michaela Yeadona, ki je trdil, da je “za otroke 50-krat večja verjetnost, da jih ubijejo cepiva COVID kot sam virus”, kar je ocena, ki verjetno ni daleč od resnice, saj so skoraj vsi otroci, ki so umrli “od” COVID-a. večja verjetnost, da so umrli “s COVID-om“. Skoraj vsi so imeli več dejavnikov tveganja. Težko je najti enega samega zdravega otroka, ki bi umrl za COVID-om. Jaz ne poznam niti enega. Pa ti? Torej predvidevam, da je izjava dr. Yeadona bodisi zelo točna ali pa ni daleč.

Preverjanje dejstev Elle Lee se začne z:

“Podatki kliničnih preskušanj kažejo, da cepiva proti COVID-19 ne predstavljajo smrtnega tveganja za otroke.”

WTF? Se hecaš?!?! Nočem biti nesramen ali kaj podobnega, ampak ali imaš možgane? Gre za najbolj neumno izjavo, kar jih je bilo kdaj dano. Rad bi naredil video razpravo z Ello Lee o tem. Ni mogoče, da je to res. Kako lahko USA Today natisne te stvari?

Da bi to dokazali, bi morali izvesti klinično preskušanje z milijoni otrok, ne z 2.000. In tudi po tem bi lahko rekli le, da je smrtno tveganje v najboljšem primeru manjše od 1 od nekaj sto tisoč. In vemo, da predstavlja veliko smrtno tveganje za odrasle. O tem ni dvoma. Zakaj torej ne za otroke? Ali obstaja kaj v mehanizmu delovanja cepiva, kar to omejuje? Ali je v DNK vrstica kode, ki pravi: “če je cepljen mlajši od 18 let, ne ubijte ga?” Ma za vraga ne.

Nato citira Leano Wen:

“V ZDA še noben otrok ni umrl zaradi cepiva, ampak več kot 600 jih je umrlo zaradi COVID-a,” je Dr. Leana Wen, profesor zdravstvene politike in menedžmenta na univerzi George Washington, povedala v elektronskem sporočilu. “(Yeadonova) trditev je popolnoma neresnična.”

Poglejte, preprosto ni drugega načina, da to rečem: dr. Leana Wen je polna sranja. Njena trditev je očitno napačna. Rad bi debatiral z njo. Plačal bi veliko denarja za debato za debato z njo. A čeprav se z veseljem brezplačno pojavlja na CNN, je noben denar ne bo prepričal, da bi mi dovolila intervju z njo.

Za več informacij

Za več informacij o smrti otrok si preberite ta članek, ki govori o nekaj primerih v VAERS. To je precej šokantno.

Pomagajte reševati življenja: delite ta članek

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...