Glasilo Ozaveščeni

ozavesceni

V letu 2020 smo s pomočjo modernih platform tako rekoč istočasno po vsem svetu lahko tisti, ki smo želeli, dostopali do drugačnih strokovnih in znanstvenih vsebin, kot so nam bile javno predstavljane.

Seveda smo jih najprej nadebudno pošiljali medijskim urednikom, v želji po soočanju argumentov in predstavitvi neodvisne znanosti. Šele tedaj smo ugotovili, da uredniki teh vsebin nočejo objavljati in da jih očitno ne smejo. Logična reakcija je bila nastanek lastnega tiskanega glasila Ozaveščeni za nujno ozaveščanje javnosti.

Glasilo Ozaveščeni je neideološko in nekomercialno glasilo, ki ga na osnovi prejetih donacij izdaja Društvo za kakovost zdravja. Namenjeno je vsem ozaveščenim in tistim, ki jim za ozaveščanje dejanskega stanja manjka ključnih informacij, ki jih v množičnih medijih ne moremo zaslediti.

Na izdajo vsebin glasila Ozaveščeni ne morejo vplivati oglaševalci ali kakršni koli parcialni interesi. Vizija je postati prepoznaven glasnik neodvisne znanosti in stroke za nujno ozaveščanje vseh, ki soustvarjamo življenjski prostor v Sloveniji.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...