Spletna stran dr. Vernona Colemana

dr-vernon-coleman

Dr. Vernon Coleman je avtor knjižnih uspešnic Sunday Timesa. Napisal je več kot 100 knjig, ki so bile samo v Združenem kraljestvu prodane v več kot dveh milijonih izvodov. Njegove knjige so prevedene v 25 jezikov in se prodajajo v več kot 50 državah.

Knjige dr. Vernona Colemana so bile objavljene v časopisih in revijah po vsem svetu, številne pa so bile spremenjene v televizijske in radijske serije. Dr. Coleman je glavni zdravnik splošne medicine in nekdanji profesor holističnih medicinskih znanosti na Mednarodni odprti univerzi na Šrilanki.

Dr. Vernon Coleman je bil tako kot vsi usposobljeni zdravniki, ki so povedali resnico o covidu-19, na internetu in v osrednjih medijih večkrat obrekovan. Dr. Coleman je marca 2020 po preučitvi podatkov o smrtnosti zaradi covida in primerjavi statističnih podatkov o smrtnosti v Združenem kraljestvu s tistimi iz prejšnjih let dejal, da je bila nevarnost covida-19 močno pretirana in da pandemije ni bilo.

V svojem prvem videoposnetku je opozoril, da bo zaradi prevare (ali potegavščine) o pandemiji umrlo veliko starih ljudi (kar se je tudi zgodilo), da bodo uvedena obvezna cepljenja (kar se očitno dogaja) in da bo izginila gotovina (kar je zdaj resna grožnja).

Zaradi njegovega videoposnetka so vladni uslužbenci namerno in dramatično spremenili njegovo stran na Wikipediji in jo uporabili za “pošast”. Odstranjeni so bili vsi njegovi življenjski dosežki. Brez kakršnih koli dokazov ali utemeljitve so ga med drugim označili za “teoretika zarote” in rekli, da je “splošno diskreditiran”. Google, ki sodeluje z Wikipedijo, je te laži reproduciral, da bi ga diskreditiral in da nihče ne bi verjel njegovim opozorilom.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...