Steve Kirsch’s Newsletter

steve-kirsch-newsletter

Steve Kirsch na svojem Substacku objavlja različne aktualne članke o trenutnem svetovnem dogajanju. Preko te strani izdaja tudi e-novice preko katerih obvešča o novostih na spletni strani. Steva ima še eno spletno stran in sicer www.skirsch.io, katero vam tudi priporočamo za ogled, saj je na njej še posebej zanimiv članek z naslovom Vaccine resources s kupom uporabnih virov.

Preden se je Steve Kirsch pri 64. letih upokojil, je bil serijski podjetnik na področju visoke tehnologije. Včasih je verjel, da so FDA, NIH in CDC poštene organizacije. Zaupal jim je in od 29. marca 2021 je dvakrat cepljen s cepivom Moderna.

Mesec dni pozneje je začel poslušati zgodbe svojih prijateljev, ki so poročali o sorodnikih, ki so umrli ali pa so sami postali trajno invalidni. Zato je to preveril in bolj ko je preverjal, bolj je bil zgrožen.

25. maja 2021 je za Trial Site News napisal 250-stranski članek z naslovom “Bi se morali cepiti?”. Teden dni pozneje so odstopili vsi znanstveniki v znanstvenem svetovalnem odboru CETF, večina od njih je dejala, da je grožnja družbi, in da naj nikoli več ne stopi v stik z njimi. Vprašal jih je, ali je naredil napako. Odklonili so mu odgovor. Toliko o odprti znanstveni razpravi za reševanje razlik. Tega ni več.

26. maja 2021 se je udeležil tedenskega klica CCCA, na katerem je Dr. Byram Bridle predstavil rezultate svojega zahtevka FOIA japonski vladi v zvezi s Pfizerjevo predložitvijo cepiva mRNA. Tam je prvič izvedel, da cepivo ne ostane v roki, ampak preide v vse dele telesa in povsod povzroči vnetje in strjevanje krvi. Steve je bil tisti, ki je na to opozoril Roberta Malona.

Ker se je cenzura na Twitterju, Facebooku in YouTubu povečala, je Steve svoje članke o (ne)varnosti in (ne)učinkovitosti cepiv preselil na Substack, Telegram in Gab.

Steve pri svojem delovanju nima nobenih navzkrižnih interesov in ga ni mogoče ustrahovati. Poleg tega mu ne morejo odvzeti licence za opravljanje zdravniškega poklica, ker ni zdravnik temveč je inženir z dvema diplomama z univerze MIT.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...