Ko je zdravilo nevarnejše od bolezni

tamiflu-azt

Ali sta Tamiflu in AZT “zdravili”, ki povzročata bolezen?

Nekdaj je Tamiflu veljal za čudežno zdravilo, ki ga je celo država shranjevala za primer epidemije gripe. Tamiflu naj bi zavrl delovanje nevraminidaze »virusa gripe”. Tako naj ne bi prišlo do spremembe napetosti celične membrane in novi virioni se ne bi mogli sprostiti in napasti druge celice. Bolezen se niti ne bi razvila oziroma bi bolnik ozdravel.

neuraminidase-inhibition

Stranski učinki, ki so navedeni v navodilih za bolnika za zdravilo Tamiflu so skoraj identični simptomom težkega primera gripe. Večina zdravil, ki jih danes predpisujejo, povzročajo simptomom gripe podobne neželene učinke. Če se Tamiflu predpiše bolniku, pa se lahko pojavijo še nevarnejši simptomi, kot ga ima sama gripa.

Dr. Stefan Lanka pravi: “Če bi naznanili pandemijo gripe, potem bi mnogo ljudi preventivno vzelo to zdravilo v enakem časovnem obdobju. Rezultat bi bila epidemija Tamiflu, ki pa bi bila predstavljena kot pandemija ptičje gripe.”

Nekaj podobnega se je že zgodilo v zgodnjem obdobju pojava AIDSa. Edino zdravilo, ki je bilo takrat v uporabi, se je imenovalo AZT, sicer v uporabi za potrebe kemoterapije pri bolnikih z rakom. AZT je zelo strupen. Na embalaži so bili navedeni negativni učinki, ki se niso razlikovali od simptomov AIDSa.

azt

Na škatli za kemikalijo AZT so naslednji opozorilni stavki:

  • Strupen pri vdihavanju, v stiku s kožo in pri zaužitju.
  • Ciljni organi: kri in kostni mozeg (brez teh dveh tkiv ni življenja).
  • Če vam je slabo, poiščite zdravnika (!) in mu pokažite, kaj ste zaužili.
  • Zdravstvenemu osebju (ki ne razmišlja s svojo glavo, ampak z glavo farmakotoksikološkega kartela) svetujemo, da pri uporabi tega zdravila pri bolnikih nosi zaščitna oblačila (!).
Delite naprej ...

Preberite si tudi ...