Kratek povzetek dejstev o COVID-19, prestopki in odgovornosti

covid-19-povzetek
 1. Domnevni “virus” je treba očistiti (in “izolirati”), preden ga lahko sekvenciramo, okarakteriziramo in raziščemo s kontrolnimi (nadzorovanimi) poskusi.
 2. Za identifikacijo specifičnega “virusa” sta potrebna sekvenciranje (določanje njegovega genoma) in karakterizacija.
 3. Ponavljajoči nadzorovani poskusi so potrebni za ugotavljanje vzroka bolezni, če naj bi bila ta povzročena z “virusom”.
 4. Prečiščenje domnevnega »virusa« iz številnih vzorcev bolnikov, nato pa karakterizacija, sekvenciranje in ponavljajoči se nadzorovani poskusi so potrebni, preden lahko logično in znanstveno sklepamo, da »ta virus« kroži med ljudmi in je vzrok za domnevno novo bolezen.
 5. Nemogoče je potrditi katerikoli “test” brez zlatega standarda.
 6. Nemogoče je potrditi kakršen koli “test”, ki naj bi “potrdil” prisotnost “virusa” (ali “virusne okužbe”), pred dokazom, da domnevni “virus” obstaja.
 7. Nemogoče je potrditi kakršen koli “test“, za katerega se trdi, da “dokazuje” “virusno bolezen”, preden se
  • dokaže, da domnevni “virus” obstaja in
  • dokaže, da povzroča bolezen.
 8. Objavljene študije, v katerih so avtorji trdili, da so »izolirali« in »določili gensko zaporedje« domnevnega »virusa, ki naj bi povzročil bolezen COVID-19« (povzročene z virusom »SARS-CoV-2«), ne opisujejo izolacije/očiščenja domnevnega virusa iz vzorcev bolnikov (ali iz še česa drugega).
 9. Objavljene študije, v katerih so avtorji trdili, da so »izolirali« in »določili gensko zaporedje« domnevnega virusa »SARS-CoV-2«, ne opisujejo ekstrakcije genskega materiala iz prečiščenega vzorca »virusa« ali odkritja/določitve »virusnega genoma«.
 10. Odzivi informacij javnega značaja (FOI) 41 kanadskih institucij ter odgovori informacij javnega značaja in sodni dokumenti iz 100 dodatnih institucij v več kot 25 dodatnih državah kažejo, da vlade in zdravstvene/znanstvene ustanove po vsem svetu niso zagotovile ali navedle niti enega zapisa, ki bi opisal očiščenje domnevnega virusa “SARS-CoV-2” (ali katere koli domnevne “različice”) iz katerega koli vzorca bolnika, s strani kogar koli in kjerkoli na Zemlji.
 11. Vlade in zdravstvene/znanstvene ustanove po vsem svetu ne morejo dokazati obstoja domnevnega virusa »SARS-CoV-2« (ali katere koli domnevne »različice« virusa).
 12. Vlade in zdravstvene/znanstvene ustanove po vsem svetu ne morejo dokazati, da je domnevni virus “SARS-CoV-2” (ali katera koli domnevna “različica”) vzrok za katero koli novo ali staro bolezen.
 13. Vsi zgoraj omenjeni odgovori informacij javnega značaja FOI in sodni dokumenti so javno dostopni tukaj.
 14. Vsi »COVID-19« testi, diagnoze, statistike, projekcije, modeli in cepiva vseh vrst so neveljavni in temeljijo na zmoti, napačnem mnenju, napačni razlagi, nevednosti, nesposobnosti, nepopolnih informacijah in/ali namerni goljufiji.
 15. Vsako vmešavanje oz. poseganje v življenja in telesa moških, žensk in otrok (vključno z nerojenimi otroki), z razlogom odkrivanja, zdravljenja ali preprečevanja širjenja bolezni COVID-19, je bilo nezakonito. To vključuje (vendar ni omejeno na) vsa ustrahovanja, grožnje, prisile, globe, dovolilnice, aretacije, zapore, javne omejitve vseh vrst (vključno v bolnišnicah, šolah, sodiščih, policijskih postajah, trgovinah itd.), zavrnjenih storitvah in zavrnjenih plačanih zaposlitvah.
 16. Vsak moški ali ženska, ki nezakonito postopa proti moškemu, ženski ali otroku, je odgovoren za kakršno koli krivico ali škodo, ki jo je s tem povzročil. Povezava ->

P.S. Na naši spletni strani smo o tem pisali tudi v članku Informacije javnega značaja razkrivajo podatke o neizolaciji virusa.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...