Sedem ključnih točk, ki bi jih morali razumeti o plandemiji

plandemija-7-tock

Kmalu bo že skoraj dve leti od začetka plandemije, ki je ohromila celoten svet. Na dnevnem redu vseh uradnih medijev so več ali manj različni nelogični in protiustavni ukrepi za »preprečevanje« širjenja »virusa«, ki se spreminjajo s takšno naglico, da je težko slediti kateri ukrep je v določenem trenutku aktualen.

Nekaterim je že od začetka te plandemije jasno, da to, kar se dogaja, nima nobene zveze z našim zdravjem ter varovanjem le-tega, temveč gre predvsem za kontrolo nad ljudmi, strašenje z virusom in zmanjševanje osnovnih človekovih pravic.

Pred časom smo na naši spletni strani objavili zapis, da kar pet različnih ustanov, med njimi tudi Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije in Univerzitetni klinični center Ljubljana, nima dokaza o izolaciji SARS-CoV-2 virusa po Kochovih postulatih. Kaj nam to pove, če seveda uporabimo zdravo kmečko pamet?

Naslednjih sedem točk, ki jih bomo navedli, je po našem mnenju ključnih za razumevanje trenutnih svetovnih dogajanj.

Mnogim se bodo te navedbe zdele »teorija zarote«, vendar temu še zdaleč ni tako. Vse, kar bomo navedli, temelji na znanstvenih dokazih še neprodanih zdravnikov in znanstvenikov po vsem svetu.

1. Še noben virus ni bil izoliran po Kochovih postulatih.

Kaj to pomeni? Če virus ni bil izoliran, potem tudi ne moremo dokazati njegovega obstoja in dokazati vzročne zveze s C-19.

2. Cepivo proti C-19 je škodljivo za naše zdravje, plodnost in zdrav razvoj naših otrok ter ima kup škodljivih stranskih učinkov.

3. Različne C-19 variante (alfa, beta, delta, omicron …) so manipulacija oz. laž.

Namreč, če prvotni virus SARS-CoV-2 ni bil izoliran (in viralni genom ni bil nikoli dokazan), kako potem sploh lahko ločijo različne »virusne« seve med seboj?

4. PCR test ne pove nič o virusu in sami prisotnosti le-tega, saj slednji ni diagnostično orodje.

5. Asimptomatski prenos je mit.

Kako naj se prenese nekaj, kar ni bilo izolirano po Kochovih postulatih oz. kako naj se prenese neka bolezen, če človek, ne kaže znakov te bolezni?

6. Maske so neučinkovite.

Namreč, če virus ni bil izoliran, kako naj potem maske preprečijo njegov prenos. In ne samo to, če je virus tako majhen kot pravijo, potem gredo vsi virusi skozi masko (seveda pod predpostavko, da virusi sploh obstajajo).

7. Socialna distanca nima pomena.

Če virus ni bil izoliran, se je potrebno vprašati čemu sploh služi socialna distanca, razen »treniranju« ljudi, da se v strahu izogibajo eden drugega in pristnega medčloveškega stika.

Nekateri ljudje so tudi hudo zboleli (vsaj po diagnozi sodeč) za C-19, vendar, če virus še ni bil izoliran po Kochovih postulatih, kaj je njihova prava diagnoza oz. če razmišljamo še malo naprej … Kaj je potem, če ni virus? Bakterija? Parazit? Strup (sarin, ricin …)? Škodljivo sevanje (5G, 4G …)? Težke kovine (aluminij, barij, stroncij …)? Nas zastrupljajo preko zraka, vode, hrane, cepiv, testiranj, zdravil in napačnih zdravniških diagnoz? Ali je C-19 samo »prepakirana« gripa ali pa gre za zastrupljanje ljudi skrito za C-19?

Vprašanj je mnogo več kot odgovorov, vsekakor pa ni tako, kot se nas trudijo prepričati in prestrašiti preko uradnih medijev (TV, radio, časopisi ….). Če bi ljudje resnično prepoznali in dojeli, da teh sedem, malo prej napisanih točk, ni neka kvazi »teorija zarote«, temveč resnično dejstvo, skrito vsem nam, tik pred očmi, bi se lahko marsikaj spremenilo in ljudje bi dojeli, da nekdo z njimi močno manipulira. Pri tem ni važno ali je nekdo cepljen, necepljen, testiran, prebolevnik … Manipulira in laže se vsem, le s to razliko, da so nekateri to igro že spregledali, drugi pa žal še ne.

P.S. Iz zgodovine in preteklih dogodkov pa se žal nič ne naučimo …

P.P.S. Da je to, kar smo napisali v članku, znanstveno dejstvo in resnica, potrjujejo tudi številni zdravniki po svetu v videu, katerega si lahko s slovenskimi podnapisi ogledate tukaj.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...