Portal Logično

portal-logicno

Ena izmed spletnih strani, ki jih v našem uredništvu izjemno radi spremljajo, je portal Logično.com, ki je na spletu dostopen od 15. 10. 2016. Ciljna publika tega portala so vsi ljudje, ki želijo logično razmišljati in se pravilno odločiti v različnih življenjskih situacijah. Članki so namenjeni tako širokim množicam kot tudi tistim, ki želijo vplivati na družbena gibanja v svoji skupnosti.

Portal Logično.com pripada podjetju Trieko d.o.o. iz okrožja Brčko. Ustanovitelji portala Logično so trije mali podjetniki, ki zaposlujejo več kot 120 ljudi. Redno plačujejo svoje obveznosti in nikoli niso sodelovali pri privatizaciji.

Strokovna skupina portala Logično.com so prostovoljci, ki nimajo finančnih koristi. To so visoko profesionalni ljudje na enem ali več področjih. Strokovno skupino sestavljajo ljudje različnih svetovnih pogledov in ideologij z namenom ohranjanja objektivnosti portala.

Na portalu ne obstajajo teme, o katerih ne pišejo, vendar pa obstajajo teme, o katerih ne želijo pisati, in to so črna kronika in rumeni tisk. Obe temi nista niti izobraževalne niti informativne narave in dajeta več škode kot koristi zdravi družbi.

Delite naprej ...

Preberite si tudi ...