Stop World Control

stop-world-control

Na spletni strani Stop World Control najdete vodilne strokovnjake s področja znanosti, zdravstva, prava in novinarstva, ki so se oglasili, da bi svetovno javnost obvestili o resničnem dogajanju v današnjem svetu.

Objavili so tudi prvi SVETOVNI SEZNAM ZA SVOBODO, na katerem je več kot 500 organizacij in posameznikov iz držav po vsem svetu, ki zagovarjajo svobodo. Na tem seznamu je trenutno tudi 8 organizacij iz Slovenije.

Kaj je namen tega seznama?

  1. Vidljivost – Želijo omogočiti ljudem, da najdejo skupine v svoji državi, kjer lahko dobijo informacije, pravne nasvete, dokumente in skupnost, ki jim bo pomagala braniti njihovo svobodo.
  2. Vključevanje – Želijo spodbuditi ljudi, da se vključijo v lokalne organizacije, ki izvajajo proteste, pravne ukrepe, informacijsko vojno, pripravo na krize itd.
  3. Izobraževanje – Želijo ponuditi resnico iz različnih virov. Človeštvo napadajo pokvarjeni mediji in vladna propaganda, ki ga napačno obveščajo. Resnica nas bo osvobodila.
  4. Povezovanje – Želijo omogočiti borcem za svobodo, da se povežejo, izmenjajo znanje, gradijo skupnost in da skupaj postanejo močnejši.
  5. Prebujanje – Želijo pokazati človeštvu, da ni samo nekaj “teoretikov zarote” tistih, ki vidijo, kaj se dogaja, temveč, da se VES SVET dviguje proti tiraniji.
Delite naprej ...

Preberite si tudi ...